Oldal kiválasztása

Tóparti családi fotózás

Olyan szerencsés vagyok, hogy sok-sok családom van, akik külföldön élnek és amikor hazalátogatnak, engem hívnak, hogy elkészítsem a családi képeiket.  

Az az egyik álmom, hogy a kedvenc külföldön élő családjaimat egyszer végiglátogatom és végigfotózom így Európát. Elképesztő öröm lenne az évek óta ismert kis családokat a saját környékükön is lefényképezni, nem beszélve arról a titkos vágyamról, hogy így akkor az ott élő magyar családok is jönnének játszani :) Sok-sok Love Mama minifotózás-nap szerte Európában. Van családom Bécstől kezdve, Salzburgon át Luxemburgig, Skóciáig. Kezdésnek nem rossz helyszínek, nem? 

Igatzából az ötletet pont Zs-ék adták, akik félve kérdezték, hogy egyszer lenne-e kedvem kimenni hozzájuk. Én pedig annyira belelkesültem ettől, hogy az épp aktuális szorongás-hullámom egy perc alatt foszlott szét. 

Szóval Helló Európa, jövöööök! 

A Nagy Családi Fotózás Útmutató

Még sosem voltatok (velem) családi fotózáson. Izgulsz, hogy minden rendben menjen: a gyerekek jókedvűek, ti lazák, az idő jó legyen. 

Ebben az útmutatóban elmondok mindent, hogyan készülhettek fel a családi fotózásotokra, hogy a nagy napon minden a tervek szerint menjen és egy igazán jó élmény legyen a fotózás. 

Írj nekem! 

kapcsolat

+36 30 394 7274