Ági

 

pózmentes fényképek, pózmentes élet. természetes fények, természetes helyzetek. őszintség a fotóban és az életben.

fotó / fények/ álmok

szabó ági

szombathely szigliget budapest fény sok fény árnyék sok-sok árnyék hosszú árnyékok éles árnyékok macskakövek régi korok kávé növényi tejjel pohár rozéval bögre rooibossal étel hús nélkül  nyár viharral ősz köddel barni haja és ölelése inspiráló okos beszélgetések nagy találkozások nagy álmok jóga képzelt riport

én is hiszek egy-két szép dologban hiszek a dalban a növényekben az energiában a gondolatok hatalmában az érintésben a szív erejében benned bennem

gyerekkorom óta fotózom, most már hosszú évek óta főtevékenységként. családokat, portrékat, aktokat, szerelmet, maszatos kezeket, babaillatot. otthon nálatok vagy bármilyen megálmodott helyszínen. bármi őrültségre vevő vagyok. csak fény legyen, csak nyitottság legyen, tisztelet legyen, barátság legyen, emberek legyenek.

állandó szerzője a pici and the city képanyagainak. volt még nekem prémiumprint, volt moments365 fotóprojekt és vállalkozói közösség, most a lovethebiz és a lovethemoment épül, ahol megtanítom neked, hogyan lehet értékvezérelt fotós vagy bármilyen vállalkozásod, amiért minden reggel örömmel kelsz fel. 

Ezt csinálom most

CSALÁDI FOTÓZÁS 2014 ÓTA

2014. óta fotózom főállásban. A kezdetektől tudtam, mit és hogyan szeretnék. Nem aztért, mert ezt találtam ki, hanem mert ez vagyok én. Nem tudok mást mutatni és mást adni, mint ami én vagyok. Ettől őszinték és igaziak a képeim.

BABADIVAT avagy pici and the city

A pici and the city magyar designer márka csodáit évek óta fotózom. Valahogy mibndig ikonikus sorozatok lesznek, Jankával, a márka tervezőjével valahogy nagyon egyre áll a csillagzatunk ebben.

LOVE THE BIZ

Ez nem kifejezetten a fotózáshoz tartozik, de ez is én vagyok. Sok vállalkozást indítottam el, sokat döntöttem be :), végigcsináltam sokszor a nulláról valamivé alkotást. Ezért az összegyűlt tudásommal másoknak segítek amolyan ágiszabós, pózmentes, őszinte tanácsadás keretében. 

Ezt csináltam eddig

PREMIUMPRINT

Néhány évvel ezelőtt megálmodtam, megvalósítottam, szeretgettem: fa, papír, természetesség, letisztultság jellemezte a márka fotós termékeit, kiegészítőit. Sajnos nem volt rá kellő időm, így a PrémiumPrint nagy boldogságomra átkerült egy kedves család kezébe, kövessétek, szeressétek a márkát velük is.

A FÉRFI

Gálfi Sacival, azember.hu oldal tulajdonosával pár éve hozott össze a sors, az együttműködésünk pedig olyan gyümölcsöző lett, hogy készítettünk egy portré- és interjúsorozatot férfiakkal. Megkértük őket, meséljék el, mitől férfi a férfi. Ebből lett több fotókiállítás is. Imádtuk. 

A NŐ

A Férfi sorozatot még 2015-ben egy vállalkozónői sorozat előzte meg. 30 vállalkozó anyukát fotóztam le az otthonukban, munka közben és a műtermemben, miközben elmesélték, milyen kihívásokkal találkoznak aközben, hogy két peluscsere közben kell egy vállalkozást üzemeltetniük. A fotósorozatból lett több önálló kiállítás, közösséget építettünk, megrendeztük az ország első karácsonyi céges partiját egyedül vállalkozók számára. 

Szolgáltatások

Családi fotózás

Mini félórás vagy egy hosszabb beszélgetős, sétálós másfél órás, de bármelyik is: laza, pózmentes, jókedvű fotózásokkültéren vagy az otthonotokban.

Minifotózás-napok

Tavasz végén a Love Mama, ősszel a Love The City fotózások. 2-4 nap, félórás fotózás, naponta más-más helyszín. Fine Art minimalista ovis fotózás-napok év közben többször.

Ovisuli Fotózás

Megreformáltuk az ovis fotózást: giccses hátterek helyett egyszerűség, letisztultság, online rendelés és fizetés.

Ajándékutalvány

Fotósorozat ajándékba. Személyes. Őszinte. Igazi. Csak úgy, mint a majd elkészülő képek. Ajándékutalványt gyakran adnak keresztő-ajándékként, babaszületésre, születésnapra, karácsonyra.

Fotótanfolyam

Szülőknek szóló egyszerű, érthető tanfolyam alap és haladó szinten, ágis stílusban, sok-sok gyakorlattal, szemléletformálással.

Fotósoknak

Szeretek fényképezni és nagyon izgalmas számomra az üzlet és a marketing. Ez utóbbiban 14 év tapasztalatom van. Szeretném átadni nektek.

Ti mondtátok

“Ági teljesen rugalmasan igazodott az elképzeléseinkhez, sem a forgatókönyvet elsősorban alakító három kisgyerek, sem a kis motorcsónakkal megközelíthető, eldugott helyszín nem riasztotta el, oldott hangulatban, fesztelenül zajlott a fotózás. Az elkészült képek nagyon hangulatosak, természetesek lettek, az ajánlott matt fotópapíron előhivatva különösen jól lehet bennük gyönyörködni. :)”

“Örülök, hogy rád találtunk :) Sok “fotós” csak direkt, beállított, kamerába nézős képeket készít. A te képeid viszont nem mű képek, tele vannak élettel, valódi emlékek lesznek. Ezeket a képeket boldogan és büszkén tesszük majd ki a falra :)”

“Ági, ahogy belépett hozzánk, mintha régóta ismertük volna. A társaságában sikerült teljesen természetesen viselkedni mindenkinek. Pózoktól és mázaktól mentes csodaszép képek készültek. Pont rólunk, úgy ahogy vagyunk, ahogy mindennap szeretjük egymást, mert pont így és ilyenek vártuk egymást.
Pedig nem volt egyszerű dolga, mert egyikünk azt kérte legyenek élesek a képek, a másikunk azt, hogy ne legyenek élesek. A fényviszonyok pont nem voltak tökéletesek. A képek mégis tökéletesek.
Köszönjük Ági!!”

Kapcsolat

Írj nekem! 

kapcsolat

+36 30 394 7274