fbpx
agi@agiszabo.hu +36 30 394 7274

Rólam

fotó / jóga / álmok

szabó ági


pózmentes fényképek, pózmentes élet. természetes fények, természetes helyzetek. őszintség a fotóban és az életben.

szombathely szigliget budapest fény sok fény árnyék sok-sok árnyék hosszú árnyékok éles árnyékok macskakövek régi korok kávé növényi tejjel pohár rozéval bögre rooibossal étel hús nélkül élet görcs nélkül nyár viharral ősz köddel barni haja és ölelése inspiráló okos beszélgetések nagy találkozások nagy álmok útlevél jóga képzelt riport

én is hiszek egy-két szép dologban hiszek a dalban a növényekben az energiában a gondolatok hatalmában az érintésben a szív erejében benned bennem

gyerekkorom óta fotózom, most már hosszú évek óta főtevékenységként. családokat, portrékat, aktokat, szerelmet, maszatos kezeket, babaillatot. otthon nálatok vagy bármilyen megálmodott helyszínen. bármi őrültségre vevő vagyok. csak fény legyen, csak nyitottság legyen, tisztelet legyen, barátság legyen, emberek legyenek.

állandó szerzője a pici and the city képanyagainak és az ember néhány történetének. van még nekem prémiumprint, volt moments365 fotóprojekt és vállalkozói közösség.

 


 

bakancslistám


Csuda álmok, évek óta dédelgetve, szeretgetve, várják a pillanatot és a teret, hogy valósággá válhassanak.

IRODA / MŰTEREM / KÖZÖSSÉGI TÉR
Évek óta álmodom erről a térről. Gangos bérház polgári lakása 2-3 szoba-hallos csoda stukkós mennyezettel. Az egyik szobában a kis műtermem van iroda-sarokkal, a másik térben összegyűlnek lányok-asszonyok, babák, férfiak és nők workshopokra, találkozókra, jógázni velem, mindenféle lélekemelő csodára. Szeretet van, tea van, meleg fogadtatás van.
MEGYEK BALIRA
Régebben megtalált az a kegyelem, hogy egy pillatara behunyva a szemem élénk víziókat láttam, láttam magam Balin is, a szél fújta a függönyöket, még vizes hajjal burkolóztam bele a napba. Tengernél fotózni, minden sejtünket átjárja a zöldellő élet, a sós levegő, a csoda, a szerelmetes élet. Addig kicsiben gyakorlom a Balatonnál, ott is éppen pont jó.
A KÖNYV
Ami a bakancslistáról a to-do listámon vár az idejére. Egy könyv arról, hogyan készíts élettel teli fotókat a gyerkőceidről, egy könyv tele az én legkedvesebb fotóimmal, amik inspirálnak benneteket. Egy könyv kézbe fogva, lapozvatva. Már érzem az illatát, már a kezemben fogom mindjárt. Mindjárt. Ennek most ideje van.


Ági teljesen rugalmasan igazodott az elképzeléseinkhez, sem a forgatókönyvet elsősorban alakító három kisgyerek, sem a kis motorcsónakkal megközelíthető, eldugott helyszín nem riasztotta el, oldott hangulatban, fesztelenül zajlott a fotózás. Az elkészült képek nagyon hangulatosak, természetesek lettek, az ajánlott matt fotópapíron előhivatva különösen jól lehet bennük gyönyörködni. :)
Örülök, hogy rád találtunk :) Sok "fotós" csak direkt, beállított, kamerába nézős képeket készít. A te képeid viszont nem mű képek, tele vannak élettel, valódi emlékek lesznek. Ezeket a képeket boldogan és büszkén tesszük majd ki a falra :)
Ági, ahogy belépett hozzánk, mintha régóta ismertük volna. A társaságában sikerült teljesen természetesen viselkedni mindenkinek. Pózoktól és mázaktól mentes csodaszép képek készültek. Pont rólunk, úgy ahogy vagyunk, ahogy mindennap szeretjük egymást, mert pont így és ilyenek vártuk egymást. Pedig nem volt egyszerű dolga, mert egyikünk azt kérte legyenek élesek a képek, a másikunk azt, hogy ne legyenek élesek. A fényviszonyok pont nem voltak tökéletesek. A képek mégis tökéletesek. Köszönjük Ági!!
Tök szuper, hogy ezt a természetességet képviseled. Nagyon tetszik nekünk, hogy nem beállított fotókat készítesz. Az ügyintézés is mindig zökkenő mentes. Ezúton is köszönjük a képeket :)
 

Itt is találkozhattál már velem

 

A MOST A LEGTÖKÉLETESEBB PILLANAT A CSALÁDI FOTÓZÁSHOZ.