fbpx

Ági

 

pózmentes fényképek, pózmentes élet. természetes fények, természetes helyzetek. őszintség a fotóban és az életben.

fotó / fények/ álmok

szabó ági

szombathely szigliget budapest fény sok fény árnyék sok-sok árnyék hosszú árnyékok éles árnyékok macskakövek régi korok kávé növényi tejjel pohár rozéval bögre rooibossal étel hús nélkül  nyár viharral ősz köddel barni haja és ölelése inspiráló okos beszélgetések nagy találkozások nagy álmok jóga képzelt riport

én is hiszek egy-két szép dologban hiszek a dalban a növényekben az energiában a gondolatok hatalmában az érintésben a szív erejében benned bennem

gyerekkorom óta fotózom, most már hosszú évek óta főtevékenységként. családokat, portrékat, aktokat, szerelmet, maszatos kezeket, babaillatot. otthon nálatok vagy bármilyen megálmodott helyszínen. bármi őrültségre vevő vagyok. csak fény legyen, csak nyitottság legyen, tisztelet legyen, barátság legyen, emberek legyenek.

állandó szerzője a pici and the city képanyagainak. volt még nekem prémiumprint, volt moments365 fotóprojekt és vállalkozói közösség, most a lovethebiz és a lovethemoment épül, ahol megtanítom neked, hogyan lehet értékvezérelt fotós vagy bármilyen vállalkozásod, amiért minden reggel örömmel kelsz fel. 

Szolgáltatások

Családi fotózás

Mini félórás vagy egy hosszabb beszélgetős, sétálós másfél órás, de bármelyik is: laza, pózmentes, jókedvű fotózásokkültéren vagy az otthonotokban.

Minifotózás-napok

Tavasz végén a Love Mama, ősszel a Love The City fotózások. 2-4 nap, félórás fotózás, naponta más-más helyszín. Fine Art minimalista ovis fotózás-napok év közben többször.

Ovisuli Fotózás

Megreformáltuk az ovis fotózást: giccses hátterek helyett egyszerűség, letisztultság, online rendelés és fizetés.

Ajándékutalvány

Fotósorozat ajándékba. Személyes. Őszinte. Igazi. Csak úgy, mint a majd elkészülő képek. Ajándékutalványt gyakran adnak keresztő-ajándékként, babaszületésre, születésnapra, karácsonyra.

Fotótanfolyam

Szülőknek szóló egyszerű, érthető tanfolyam alap és haladó szinten, ágis stílusban, sok-sok gyakorlattal, szemléletformálással.

Fotósoknak

Szeretk fényképezni és nagyon izgalmas számomra az ülzlet és amarketing. Ez utóbbiban 12 év tapasztalatom van. Szeretném átadni nektek.

Ti mondtátok

“Ági teljesen rugalmasan igazodott az elképzeléseinkhez, sem a forgatókönyvet elsősorban alakító három kisgyerek, sem a kis motorcsónakkal megközelíthető, eldugott helyszín nem riasztotta el, oldott hangulatban, fesztelenül zajlott a fotózás. Az elkészült képek nagyon hangulatosak, természetesek lettek, az ajánlott matt fotópapíron előhivatva különösen jól lehet bennük gyönyörködni. :)”

“Örülök, hogy rád találtunk :) Sok “fotós” csak direkt, beállított, kamerába nézős képeket készít. A te képeid viszont nem mű képek, tele vannak élettel, valódi emlékek lesznek. Ezeket a képeket boldogan és büszkén tesszük majd ki a falra :)”

“Ági, ahogy belépett hozzánk, mintha régóta ismertük volna. A társaságában sikerült teljesen természetesen viselkedni mindenkinek. Pózoktól és mázaktól mentes csodaszép képek készültek. Pont rólunk, úgy ahogy vagyunk, ahogy mindennap szeretjük egymást, mert pont így és ilyenek vártuk egymást.
Pedig nem volt egyszerű dolga, mert egyikünk azt kérte legyenek élesek a képek, a másikunk azt, hogy ne legyenek élesek. A fényviszonyok pont nem voltak tökéletesek. A képek mégis tökéletesek.
Köszönjük Ági!!”

Kapcsolat

Írj nekem! 

kapcsolat

+36 30 394 7274