Oldal kiválasztása

PICI AND THE CITY SS'20

A pici and the city márka kollekcióit 2016 óta fotózom évente minimum kétszer. Ez a legfrissebb közös munkánk. 

A tél végére, tavasz elejére szervezett kollekciófotózások megszervezése minden éven izgalmas gondolkodásra, a dobozon kívüli gondolatokra sarkall minket, ugyanis nem mindegy, hogy a hidegben hova tudunk vinni egy “zsáknyi” egyéves úgy, hogy kényelmes és biztonságos legyen nekik és ami persze nem stúdiófotózás, hanem valami izgalmasabb. Persze aztán Janka aktuális fantiasztikus kreatív ötletihez is kell passzolnia. Így voltunk fotózni a Szimpla Kertben, a Müpában és tavaly a “cirkuszi” kollekcióhoz a Pompás Budapestben. Csak mondom, a fotózás után egy héttel lezárták az országot, meglehetősen szerencsésen választottuk az időpontot. 

Sajnos a fentiek miatt a 2020-as szeptemberi fotózásunk elmaradt, de annál nagyobb lelkesedéssel vágunk bele a 2021-es évben, mikor e sorokat írom, éppen erre készülünk. 

A Nagy Családi Fotózás Útmutató

Még sosem voltatok (velem) családi fotózáson. Izgulsz, hogy minden rendben menjen: a gyerekek jókedvűek, ti lazák, az idő jó legyen. 

Ebben az útmutatóban elmondok mindent, hogyan készülhettek fel a családi fotózásotokra, hogy a nagy napon minden a tervek szerint menjen és egy igazán jó élmény legyen a fotózás. 

Írj nekem! 

kapcsolat

+36 30 394 7274