Oldal kiválasztása

Zizegjünk együtt – avagy a rezgést fotózom

Születésnapi pályázat  különleges családok részére

Ági vagyok. Szabó Ági. Fotós.

A fiam most lett nyolc éves, de egyéves kora óta érezzük, valami más benne.

Mozog. Mindig. Énekel. Mindig.

Jár a keze lába – álmában is. A napok 90 százalékában zizeg.

Érzem akkor is, ha nem szólal meg.

Érzem a zizegését éjjel és nappal – akkor is, ha nincs velem…

Megtanultam ebben a rezgésben élni, így pontosan tudom, milyen boltba, közösségbe, nyaralni, vendégségbe menni vele.

Hosszú évek után, 2021 nyarán végre elindultunk vele azon az úton, hogy a sehova-sem-vezető “Mi a baj a gyerekkel?” kérdés után ki tudjuk mondani: “Értjük, miért ilyen”.

Azóta ezen a vágányon mozgunk és teszünk meg mindent érte.

Általa és az AgiSzabo Photography 7. szülinapja kapcsán fogalmazódott meg bennem a vágy, hogy szeretném másoknak megteremteni azokat a pillanatokat, amikor mi is megértettük mások jóvoltából: nem vagyunk egyedül, van segítség, van fejlődés!

Szeretném megmutatni: ők nem rosszak, nem neveletlenek és nem mi vagyunk a rossz szülők: ők különlegesek, akiket különleges módon tudunk és kell szeretni és segíteni.

Neked szól ez a pályázat, ha … 

– jól és szívből ismered a fenti zizegést, a másságot, a különlegességet;

– figyelemzavaros, ADHD-s, SNI-s, autizmus-spektrumos, valamilyen-szindrómás, hiperaktív vagy bármilyen speciális rezgéssel rendelkező gyereket nevelsz.

Szeretnélek lefényképezni titeket egy egésznapos dokumentarista fotózás keretében, hogy együtt megmutassuk a világnak, milyen különleges életfeladatot kaptunk: mennyi csoda rejlik egy olyan család mindennapjaiban, ahol a mindennapi feladatokat nem mindennapi gyerekekkel együtt teljesítjük.

Mert ahogy ők végigküzdenenk minden egyes napot, ahogy mi küzdünk velük és értük: megérdemeljük, hogy ennek a szép és nehéz oldalát is megmutassuk a világnak. 

Mindent megteszünk értük.

Egymásért. Élünk.

A Fődíj

Egy egésznapos dokumentarista családfotózás 99 990 Ft értékben.
A fotózás során elmegyek hozzátok, megismerkedünk, együttleszünk. Felkeltek, reggeliztek, élitek az életet. Közben én csendben, mintha csak egy régi barát lennék, fotózom.
Az elkészült fotósorozatot átadom nektek digitálisan és kézzel fogható formában is: fotókönyv vagy egy közösen összeállított, keretezett fotókból álló fotófal formájában.

Kérlek, csak akkor pályázz, ha tudsz azonosulni a munkámmal, a stílusommal, az értékekkel, melyeket közvetíteni szeretnék és ha szeretettel fogadsz majd az otthonotokban. Bizalom, elfogadás, kölcsönös tisztelet kell majd ahhoz, hogy egy csodálatos fotósorozatot alkossunk együtt. Mert ehhez ti ugyanannyira kelletek majd, mint én és a fényképezőgépem.

A fotózás mellé a fődíj nyertes a Csepphinta kínálatából választhat egy csepphintát 20 990 Ft értékben.

Még ennyi napig pályázhatsz

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Minden pályázó a következő kedvezményekben részesül:

 

– 10% kedvezmény  Csepphinta webshopba

– 10% kedvezmény az Aroma Freedom technikáról szóló magyar nyelvű könyvre

– 1 500 Ft értékű kupon a pici and the city termékeire

– 10% kedvezmény minden Kívánságzsinegre és táskára a SaltySurfSoul-nál

 

További nyeremények

Vállalkozó barátaim, mamitársaim, partnereim tömegesen álltak az ügy mellé, így elképesztő sok ajándék jött össze: minden pályázónak, különdíjasainknak, kiemelt nyerteseinknek.

A legzizibb pályázat

nyertesét a Cseppkével együtt választjuk ki, nyereménye egy 15 000 Ft értékű vásárlási kupon a Cseppke bármely termékére.

Még többet a Cseppkéről és a nyereményről  >>

A leginspirálóbb történet

Egyéves tagság az Anyacsavar Online-klubba:

Tervező, célállító és (ön)megvalósító on-line klub kisgyerekes nőknek egy teljes éven át, havonta más-más témában, tapasztalatmegosztó közösséggel és megoldásközpontú coaching támogatással.

Még többet az Anyacsavarról >>

A legszebben megírt történet

Egy  workshop, ahol megtanulhatják az Aroma Reset Technikát.

Az Aroma Reset a gyerekek érzelmi életében hatalmas változást hozhat.  Az iskolai
frusztrációktól elkezdve, a megsértődésig, egyszerű módon segíthetjük ét gyermekünket a negatív érzelmein.

Bővebben az Aroma-Freedomról és a nyereményről >>

3 pályázó

nyer 50% kedvezménykupont az AgiSzabo Photography bármely csomagjára, kivéve a minifotózás napok.

Az ajándék értéke min. 22 500 Ft. 

3 pályázó

nyer egy EQ-fejlesztő Sárga Naplóból és egy Mi volt ma a suliban? beszélgetőpakliból álló csomagot a Spiribuuu felajánlásából.

Bővebben a Spiribuuuról és a nyereményekről >>

1 pályázó

nyer egy mini babzsák szettet és kedvezménykupont, melyet beválthat a Csepphinta.hu webáruházban. 

Bővebben a nyereményről és a Csepphintáról >>

1 pályázó

nyer egy alapkártyacsomagot, plusz 10 db szabadon választott kiegészítő kártyát a Papiroskától. 

1+2 pályázó

Egy pályázó nyer egy “Hogyan tanítsd meg gyermeked rajzolni?” című tananyagot e-book formájában, melynek segítségével 138 rajz sajátítható el. 

További két nyertes  1-1 A4 méretű festményt kap  egyenként 15.000 Ft értékben. 

Bővebben az alkotoanyu-ról és a nyereményről >>

1 pályázó

részvételt nyer egy 5 alkalmas Anyajóga-csoportba: én-idő, feltöltődés, elfogadás, szeretet, megpihenés. 

3 pályázó

nyer egy SaltySurfSoul gymbag-et és kívánságzsineget. Minden pályázó 10% kedvezményt kap a zsinegekre. 

3 pályázó

Részére 5000 Ft-os voucher a Csodabogár Gyermekfejlesztő Központba, melyet beválthattok bármely fejlesztésre, foglalkozásra, vagy felmérésre.

Hogyan pályázhatsz?

Pályázni olyan történetekkel tudsz, melyek viccesek vagy szívet melengetőek voltak és kifejezetten a gyerekek különleges energetikájából fakadtak.

Nem kell, hogy különleges sztori legyen. Nem kell, hogy a világ legviccesebb esete legyen. Csak neked legyen fontos.

Éppen ezért a nyertes pályázatokat (fődíjas +további nyertesek) sorsolással fogom kiválasztani. A különdíjas kategóriákban partnereimmel közösen fogunk zsűrizni.

A pályázatokat az alábbi nagy gombra kattintva tudod beküldeni: minimum 1500 karakterben (ez kb. egy fél oldalnyi szöveg.) A pályázatodat videón is elküldheted, de az űrlapot kérlek akkor is töltsd ki.

Részletek itt oldalt és a lap aján a  szabályzatban.
A nyereményfotózás helyszíne az otthonotok. A fődíjas nyertesért bárhová elutazom az országban. 

A pályázatokat 2021. szeptember 20-tól október 10-ig várom.

 

Ki fog titeket fotózni? 

Szabó Ági vagyok, 2014. óta lifestyle- és dokumentarista családfotózásból élek.

Az első perctől tudtam, hogy csakis az őszintét, az igazit szeretném megmutatni. Azt, ami van és nem azt, ami lehetne. 

Hiszem, hogy fotósként a szerepem csupán közvetítői. Csak megmutatom, megőrzöm, bekeretezem az egyébként is létező mindennapi csodákat.

Azt mesélem el, milyen a napfény, milyen a fogócska, milyen a nyálfoltocska a ruhán, arcon. Fűben hasalok, szaladok veletek és nem jövök zavarba akkor sem, ha egy gyerkőc az átlagnál zárkózottabb vagy épp ellenkezőleg, egy pillanatra meg sem áll, beszél, énekel, lóg, fejenáll, sír, szeret, durcáskodik és még tovább.

Minden érzelem, minden tempó, mindenfajta energia számomra végtelenül szerethető és érdekes. Ezt keresem minden fotózásban. 

“B. nagyon édes, de nehezen oldódik fel idegenek előtt. 11 hónaposan meg pláne nem gondoltam, hogy bármit meg lehet majd vele beszélni – mi lesz, ha pont nyűgös, álmos, sírós, stb. De aztán nagyon jól sikerült a fotózás, pont azt láttuk vissza a képeken, amilyen ő velünk – érdeklődő, akaratos, boldog baba. 

Nagyon köszönjük a fotókat, idén is keresünk még szerintem! :)”
Eszter

“Mi biztos, hogy nagyon izgultunk az első fotózás előtt. Bennem felsejlettek az iskolai fotózások emlékei, a kínos feszengések (ide nézz, miért nem mosolyogsz?!). Bibi meg ugyan nyugis, de ha valamiért kiakad, akkor viszont nagyon üvölt (távoztunk már pár helyről megsemmisülve). Ezzel szemben már a fotózás első öt percében láttam, hogy nem lesz gond, tök jól felvetted a ritmust, Bibi pezsgett, nem volt erőltetett és szerintem ez a képeken is látszott. Nem véletlen, hogy azóta már negyedik (?) éve mindig ragaszkodunk a fotózáshoz. Idén a karantén idején született szuper anyás, szepaszorongós Boróval is jó élmény volt a fotózás, pedig utólag bevallhatom, hogy nála _tényleg számítottam egy kis ördögűzésre :) “
Melinda

“Mi már többedszer voltunk Veled fotózáson, ahogy épp bővült a családunk, sőt már ajánlottunk is Téged testvérem családjának és baráti családnak is, akik úgy ahogy mi is, nagyon élvezték a fotózást és mind ámultunk hogy nincs az a helyzet, amit ne tudnál megoldani. Ha 2 gyerek 4felé fut, vagy épp a fotózásra vitt lufink repül el a budai vár felé, még arról is készült kép. :)
További sok 7évet kívánunk Neked és még sok-sok fotózást!”

“Az igazat megvallva azt sem tudtam, hogy ebből mi sül majd ki. 4 gyermekünk van és mint a 4 égtáj olyanok. Cserfes, királylányos kislány, vagány focista iskolás, gyúrós macsós kamasz és introvertált érettségiző. Belevágtunk és nem bántuk meg. Elrepült a Vele töltött pár óra és arra lettünk figyelmesek, hogy a gyerekek kérik, hogy „ de légyszi így fotózz le és úgy is, meg itt is meg ott is „ A képek nem beállítottak. Tökéletesen visszaadják a családunk sokszínűségét, de átérzik rajtuk keresztül a szeretet, amit egymás iránt érzünk. Pár év múlva tuti ismétlünk. “

Levi és Zita

Még ennyi napig pályázhatsz

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Partnereim a pályázatban 

Az oldalon található minden kép a fotó szerzőjének tulajdona, melyekre a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján jogvédelem alatt állnak.

A képek bármilyen formában, részben vagy egészben történő felhasználása, letöltése, másolása, sokszorosítása, módosítása, bemutatása, nyomtatása, csak a szerző előzetes engedélyével és minden esetben a szerző nevének feltüntetésével lehetséges! Az oldalon bemutatott fotók között találhatók már pályázatokon, fotós versenyeken publikált képek is, illetve sok közülük melyek megbízás alapján készült, eladásra készültek, így ezek felhasználása itt csak a szerző portfóliójának bemutatására szolgált. Ezek tovább felhasználása sok esetben mindenképpen jogi következményekkel is járhat!

Az oldalakon a webfelületnek megfelelő felbontásban kerültek fel a képek, amennyiben az eredeti, nagy felbontású képekre van szükséged, kérlek keress meg érte itt: Kapcsolat