Dokumentarista családfotózás

Az elmúlt hét évben, amikor titeket fotóztalak, titeket mutattalak meg őszintén, valódin – és ne tagadjuk: annak a szebbik oldalát elővéve. A szebb ruhátokat vettétek elő, szép rétre megyünk, keressük a napot, ahogy titeket világít meg, megfésülködsz, eltesszük a ruhaszárítót szem elől. Nem pózoltunk, nem voltak beállított pillanatok, nem voltak erőltetett jelenletek. Nem volt semmi mesterséges, semmi megrendezett benne: minden úgy volt, ahogy ADOTT volt. De. Van ennek egy még mélyebb rétege: az igazi, kendőzetlen dokumentarista fotózás. Ez egy sokkal intimebb együttlétet kíván, itt picit veletek kell élnem, itt engednetek kell, hogy lássam a morzsát a terítőn – kérlek, ne töröld le. Itt látni szeretném a teret, a rezgést, az otthonotok illatát, apát borostásan, anyát kócosan, a gyerekeket maszatosan. Szeretném látni a kerti papucsot sárosan, az autót, ahol a tegnapi kiflicsücsök még ott bújik. Szeretném látni a gyerekek bevetetlen ágyát és a pohár bort, amit este töltesz magadnak. Erre hívlak, egy nap együttlétre.

Milyen a dokumentarista családfotózás? 

KENDŐZETLEN

Azt szeretném láttatni, ahogyan életek. Akkor, amikor nincs ott senki idegen, amikor én sem vagyok ott. Azt szeretném megmutatni és megőrizni nektek, amilyenek a hétköznapjaitok vagy hétvégitek. Nem egy kiragadott fél – vagy egy órában, hanem teljes metszetben.

INTIM

Ott leszek veletek egész nap vagy több félnapot, kicsit együtt élünk, talán meg is kínáltok egy falat tízóraival. Lehet, hogy veletek focizom délután, miután együtt elmentünk a kicsiért oviba. Szeretnék mindent látni, hogy aztán az idők végezetéig őrizhessétek a mindennapjaitok apró csodáit. 

LAZA

Ez a fajta együttlét bizalmat, elfogadást, nyitottságot igényel mindkét fél felől. Ezért semmi mást nem kívánok, csak hogy lassan, a saját tempónkban éljük meg azt a napot, forduljunk egymás felé szeretettel és nyitottsággal. 

Már tudod, hogy velem szeretnél fotózni?

Jelentkezz a családfotózásra  fotózásra most!  Az űrlap kitöltése nem kötelez semmire, csak elkezdjük megtervezni a fotózásotokat. 

Családi fotózás a városban

Ti mondtátok

“Nagyon fontos volt nekünk, hogy spontán képek készüljenek. Viszont nem tudtuk elképzelni, hogy milyen képek fognak készülni ha nem lesz beállítva és elmondva hogy mit is csináljunk. A fotózás után hazafele úton arról beszélgettünk, hogy nekünk fel sem tűnt, hogy valaki fotózott minket. A kislányunk legjellegzetesebb pillanatai mind- mind meg lettek örökítve. Örök emlék, és nagyon jó élmény marad számunkra.”

“Csupa mosoly, kedvesség és profizmus. Kizárt dolog zavarban lenni előtte. Pontosan azokat a pillanatokat ragadja meg, amiben minden benne van… Rengeteg alázat és szeretet tükröződik a munkáin.”

“Nagyon örülünk, hogy Ágit megismerhettük! Kislányunk kétéves szülinapjakor találkoztunk először és akkor is, és idén is, amikor újra találkoztunk, olyan volt, mintha egy régi ismerőssel találkoztunk volna! A kislányunk is hamar feloldódott és bár nem voltak kötelező pózok, partner volt a játékban. Mert semmi nem kötelező, amikor Ági fotóz :)”

MINDEN, AMIT MÉG TUDNI SZERETNÉL

RÉSZLETEK

A dokumentarista családfotózás egy napot ölel fel. Ezt egyben vagy több részletben is megejthetjük, amennyiben belátható távra lakunk egymástól.

A fotózás során egész nap veletek vagyok, előtte átbeszéljük, hogy mit szeretnétek láttatni, mik lesznek a programok és ehhez igazítjuk a kiválasztott napot.

Egyelőre csak pénteki vagy hétvégi napokon tudok vállalni, de a közeljövőben ez változhat.

A dokumentarista családfotózás ára: a félnapos 79 990 Ft, az egésznapos ottlét 99 990 Ft. Az összes általam leválogatott képet átadom nektek kidolgozva.

A csomag tartalmaz 5 000 Ft értékben nyomatokat (ez 50 db 10×15 méretű nyomat vagy 6 db 20×30 nyomat vagy kérhetsz fotókönyvet a képekből, 5 000 Ft kedvezménnyel.

Kapcsolat

Ha kérdésed van, írj bátran! :) 

kapcsolat

+36 30 394 7274