Oldal kiválasztása

Ajándékutalvány családi fotózásra

Fotósorozat ajándékba. Személyes. Őszinte. Igazi. Csak úgy, mint a majd elkészülő képek. 

 

Kisbabát vár a legjobb barátnőd, a testvéred, az unoktestvéred, a leányod vagy valaki, aki nagyon fontos neked.

Nézed, ahogy gömbölyödik a pocakja, együtt izguljátok végig a babavárást.

Vagy esetleg már meg is született a baba és egy olyan ajándékot keresel, ami egyedi, személyes és örök élményt nyújt. Ami több egy újabb kis játéknál vagy kisruhánál, amit ki fog nőni.

Érzed, hogy te valami mást szeretnél.

Valódibbat, igazibbat. Egy élményt, ami örökre szól. Ekkor bukkansz rám, Ágira.

Amikor a kisfiam a pocakomban volt és a születése utáni első hetekben sem készültek rólunk profi képek. Sosem szoktam bánni semmit, de ezeknek a képeknek a fájó hiánya örökre velem fog maradni. Csak az emlékeimben élnek, de rettegek, hogy megkopik egyszer és akkor már nem fogok tudni mibe kapaszkodni. Jó lett volna, ha akkor egy külső szemlélő megörökít minket, megmutatja kívülről, hogyan is élünk, milyen lett frissen családdá válnunk. Hiába vagyok fotós, azok a babaillatú, egybefolyó napok más feladatot adtak akkor.

Ezért fotózom: segítek nektek megőrizni, megmutatni a mosolyokat, a kis hurkákat, az érintéseket, a fényeket, remélem, hogy sikerül apró darab művészetté alakítani a mindennapokat, azt a puszit, amit tegnap is adhattál volna, azt az ölelést, ami holnap is meg fog történni, azt a féltő mozdulatot, amivel két óra múlva újra átöltözteted a babádat.

családi fotózás csomagolás

Az utalvány letölthető vagy egy valódi kártya?

Kártya formájú utalvány: nagyon szép kis ajándékkártyám van, melyet kérhetsz általam kitöltve, de üresen is szívesen elküldöm neked. A vouchert szívesen elpostázom vagy személyes átvétellel is kérheted (Budapest 2. kerület). Letölthető voucher: ha sehogy nem tudjuk megoldani az ajándékkártya átadását, PDF-formátumban is kérheted, melyet előre kitöltök, de üresen is el tudom küldeni, így kinyomtatás után ti tudjátok kézzel megírni az utalványt.

Meddig érvényes az ajándékutalvány?

Általában 6 hónapra szoktuk kiállítani az utalványt, de csak annyit szoktam kérni, hogy ezen a fél éven belül keressen fel a megajándékozott fél, hogy nagyjából tudjunk megbeszélni egy időszakot, illetve hogy tudjam, az utalvány jó helyre került és ők is várják a fotózást:)

Mennyibe kerül az ajándékutalvány?

Az utalvány értékét ti határozzátok meg a csomagjaim és a kiegészítő termékeim alapján. Itt találod az árlistámat

Előre kell fizetni?

Igen. Az ajándékutalvány esetében a teljes megbeszélt összeget előre szoktam kérni utalással vagy személyes átvételkor készpénzben. Ettől abban az esetben szoktunk elkérni, ha az ajándék “családon belül” marad, azaz az egyik szülő adja ajándékba a párjának. Ilyenkor csak az előleg megfizetését szoktam kérni az utalvány átadásával egyidőben.