Oldal kiválasztása

Egymást keressük-e? Foglalj hozzám időpontot egy kötetlen, ingyenes, 30 perces telefonos ismerkedésre!

Mit kell tudnod erről a beszélgetésről?

A 30 perces telefonos konzultáció teljesen ingyenes.

Átbeszéljük, mire szeretnétek emlékezni a fényképek által, hol, hogyan, mikor szeretnétek megörökíteni a családotok történetét. Mire vagy büszke? Mit szeretnél viszontlátni a képeken? 

Nem szeretnék eladni nektek semmit. Ez a beszélgetés arról szól, hogy meglássuk, hogy életetek ennek a szakaszában egymást keressük-e.

Ha azt látom, hogy megvan köztünk a “kémia” és olyan képi formában tudom majd elmesélni a ti életeteket, ahogy azt szeretnétek, felkínálom ennek a lehetőségét. De kérlek, akkor se lepődj meg, ha ezt nem teszem. 

Mikor nem ajánlom, hogy Családi Legendárium Fotózásra gyertek hozzám?

  • Ha akkor érzitek komfortosan magatokat, ha szigorú keretek szegélyezik az életeteket és a mindennapjaitokat, ha neked az a biztonság, ha mindent tudsz előre, ha megmondják, hogy mit csinálj és mikor. Sokan sokféle emberek vagyunk, egyikünk sem jobb vagy rosszabb a másiknál, de a Családi Legendárium Fotózásokon csak nagy vonalakban tervezzük meg, hogy mi fog történni. Akkor tudtok belelazulni az együttlétbe, ha át tudjátok engedni az eseményeknek a gyeplőt. Ha tudsz az árral úszni és nevetni a fura szituációkon. Én a fotózásokra viszem magammal ezt az energiát, szóval ha úgy érzed, hogy akár meg is próbálhatjátok velem, segíteni foglak ebben benneteket.
  • Ha csak valakit kerestek, aki készít néhány képet, nagyjából mindegy is, hogy ki, elég, ha tetszenek a fotós képei. Ez is rendben van így, de a Családi Legendárium Fotózásokon akkor tudunk jól együtt zizegni, ha értitek, érzitek a képeimből és az írásaimból, hogy mit tudok visszaadni, megörökíteni nektek.
  • Keresztelőt, ballagást, egyéb “intézményes” családi ünnepet nem vállalok. Ellenben egy nagy családi kertiparti, egy közös bográcsozást a kertben örömmel.

Hogyan foglalhatsz időpontot?

NAGYON FONTOS! Ezen a felületen csak a beszélgetésre foglalsz időpontot, nem a fotózásra!! 

1. Válassz egy neked megfelelő időpontot a lenti naptárban.

2. Az időpont kiválasztása után látsz néhány kérdést, kérlek, ezeket válaszold meg.

3. Ha a kérdőív alapján úgy látom, érdemes beszélgetnünk, az időpontodat visszaigazolom neked.

4. Kérlek, meggondoltan válassz időpontot, mert a választott időpontod idejéhez szervezem én is a tevékenységeimet. Ha valami közbejön és mégsem lesz jó neked a kiválasztott időpont, ami az élet része, nincs ezzel baj, pontosan tudom, milyen kaotikus tud lenni a családi élet, az emailen kapott visszaigazoló levélben tudod módosítani a beszélgetés előtt. De elérsz telefonon és Facebookon is! 

5. Ha jelzés, előzetes lemondás nélkül nem jelensz meg a beszélgetésen, akkor nem biztos, hogy tudok neked új időpontot adni erre, mert így is viszonylag hosszú a várólista a fotózásokra. Köszönöm a megértésed! :)

Bárki jelentkezhet a beszélgetésre?

Ha már erre az oldalra jutottál, úgy sejtem, megnézted a képeimet és tájékozódtál arról, hogy kikkel, hogyan és miért dolgozom. Köszi és köszi, szuper vagy! :)

Ha zizegős, nyüzsgő, hangos család vagytok, 

ha csendes, lassú, finom energiáitok vannak, 

ha Budapesten vagy az ország bármely vidékén éltek: 

JÓ HELYEN JÁRSZ! 

De kérlek, ne jelentkezz, ha 

– csak valakit kerestek, aki nyomogat néhány gombot, aztán jól van az úgy. 

– ne jelentkezz, ha igazolványképet, önéletrajzhoz néhány képkockát,  keresztelőt, műtermi családi fotózást keresel, nem én leszek az emberetek. 

Ha a beszélgetés során azt látod, Ági, hogy elvállalsz minket, mennyi idő múlva kapunk időpontot hozzád?

A kötetlen beszélgetés során azt látjuk, hogy egymást keressük, akkor akár még akkor tudunk időpontot keresni nektek. Változó, hogy mennyi idő múlva tudok időpontot adni, lehet, hogy 1-2 hét múlva pont van egy üres időpontom, de az is lehet, hogy csak 2-3 hónap múlva. 

Érdekelnek a technikai részletek is, erről hol tájékozódhatok?

A kötetlen beszélgetés során örömmel válaszolok ezekre, elmondok mindent majd: mikor kapod meg a képeket, milyen formában, mivel kell készülni a fotózásokra. Ha úgy látjuk, hogy jól fogunk együttműködni és megbeszélünk egy időpontot a fotózásra, írásban is elküldök neked minden részletet. 

Szabó Ági

Szabó Ági

+36 30 394 7274

agi@agiszabo.hu