Portréfotózás

Ahogy a családi fotóimban, ebben is a természetességre, az őszinteségre, a avalódiságra törekszem: így szeretnélek megmutatni, így jtászunk közösen fotózást. 

Szia, Ági vagyok. Gyerekkorom óta fotózom, most már hosszú évek óta főtevékenységként. Családokat, portrékat, aktokat, szerelmet, maszatos kezeket, babaillatot. Otthon nálatok vagy bármilyen megálmodott helyszínen. Bármi őrültségre vevő vagyok. Csak fény legyen, csak nyitottság legyen, tisztelet legyen, barátság legyen, emberek legyenek.

Milyen az AgiSzabo portréfotózás?

TERMÉSZETES

Nem szertném beállítani a kisujjad szögét, a szájad sarkának a húzódását, minden létező hajszáladat lakkal rögzíteni. (Ha ilyet szeretnél, szívesen ajánlok fantasztikus kollégákat, akik ilyen típusú portréfotózással foglalkoznak – eszméletlenül ügyesen. ) Viszont elviszlek sétálni. Leültetlek a kőre. Beszélgetünk, látunk, hallunk, nézünk. 

SZEMÉLYES

Megbeszéljük, hogy mire vágysz: fotókra a közösségi oldalaidra, életképekre. A munkádat bemutató fotókra. Társkereséshez néhány természetes képre. Vagy csak úgy, szeretnék megörökíteni magad úgy, ahogy éppen most vagy. Ezeket figyelembe véve tervezzük meg a fotózást: a helyszínt, a ruháidat, a hangulatot. 

RUGALMAS

2014 óta többszáz családot, gyerkőcöt, felnőttet fotóztam. Tudom, hogy nem könnyű mindent összeszervezni, ezért az időpontokban, a helyszínben és a csomagokban is igyekszem maximális rugalmasságot biztosítani neked.

Már tudod, hogy velem szeretnél fotózni?

Jelentkezz portréfotózásra most!  Az űrlap kitöltése nem kötelez semmire, csak elkezdjük megtervezni a fotózásodat hová, mikor, milyen körülmények közé álmodtad meg!

Jó helyen jársz, ha ezt szeretnéd:

  • közösségi oldalakra néhány laza fotó, akár szakmai, akár személyes,
  • ha szívesen sétálsz, kalandozol a városban, a zöldben, miközben fotózunk,
  • ha olyan a foglalkozásod, amit bemutatnál néhány laza fotón keresztül,
  • ha szeretnél néhány művészi irányú félakt-vagy aktképet magadról. Csak úgy, vagy a párodnak. Sejtelmeseket, izgalmasakat, ízléseseket.

de nem én vagyok az embered, ha

  • műtermi, klasszikus portrékat szeretnél magadról,
  • ha fontos, hogy tökéletes sminked, frizurád, öltözéked legyen a fotózáson,
  • ha hivatalos oldalara, megadott szempontok szerinti képeket szeretnél,
  • ha klasszikus boudoir fotókat szeretnél gyöngysorral, tűsarkúval, műszempillákkal, műtermi ágyikón.
Családi fotózás a városban
Portréfotózás Budapest
Portréfotózás Budapest
Portréfotózás Budapest
Portréfotózás Budapest
Portréfotózás Budapest
Portréfotózás Budapest

Ti mondtátok

“Nagyon fontos volt nekünk, hogy spontán képek készüljenek. Viszont nem tudtuk elképzelni, hogy milyen képek fognak készülni ha nem lesz beállítva és elmondva hogy mit is csináljunk. A fotózás után hazafele úton arról beszélgettünk, hogy nekünk fel sem tűnt, hogy valaki fotózott minket. A kislányunk legjellegzetesebb pillanatai mind- mind meg lettek örökítve. Örök emlék, és nagyon jó élmény marad számunkra.”

“Csupa mosoly, kedvesség és profizmus. Kizárt dolog zavarban lenni előtte. Pontosan azokat a pillanatokat ragadja meg, amiben minden benne van… Rengeteg alázat és szeretet tükröződik a munkáin.”

“Nagyon örülünk, hogy Ágit megismerhettük! Kislányunk kétéves szülinapjakor találkoztunk először és akkor is, és idén is, amikor újra találkoztunk, olyan volt, mintha egy régi ismerőssel találkoztunk volna! A kislányunk is hamar feloldódott és bár nem voltak kötelező pózok, partner volt a játékban. Mert semmi nem kötelező, amikor Ági fotóz :)”

MINDEN, AMIT MÉG TUDNI SZERETNÉL

Kapcsolat

Ha kérdésed van, írj bátran! :) 

kapcsolat

+36 30 394 7274