fbpx
agi@agiszabo.hu +36 30 394 7274

Portréfotózás

Évek óta nem készült rólad jó fotó. Idejét érzed már.


Legyél vállalkozó, anyuka, szabadúszó, alkalmazott vagy főnök, férfi vagy nő, idős vagy fiatal, de kellene rólad néhány “normális” fotó. Olyanok, ahol önmagad lehetsz. Ami nemcsak egy szimplán jó fotó, de azt érzed: igen, ez én vagyok.

Ikonikus képek, melyek téged mutatnak.

Benned az embert, a szakembert. A huncutságot a szemedben. Az elszántságod. A profizmusod. A játékosságod. Akár olyan képek, amiket felteszel a Facebook-oldaladra. És a honlapodra. És a faladra.

Mert ha ránézel, erőt ad: igen, képes vagyok rá! Az ügyfeleidben bizalmat ébreszt. Kitűnsz a tömegből. Nyert ügyed van.

A portrékban csend van.

Amikor csendbe érkezel, maradunk is ebben végig, amikor zavarban vagy még az elején,  amikor leülsz a “vallatószékre”. Maradunk csendben akkor is, amikor már meséltél az anyukádról, az első feleségedről, a nőről, akire vársz, a férfiról, aki lenni szeretnél. Az apádról, hogy nem-te-hanem-mindig-valaki-más a munkába menekül, mert  otthon túl sok az elvárás, aminek nem lehet megfelelni, a munkahelyen legalább tudod, mi a feladatod. 

Mesélsz a nőről, aki valaha voltál, aki egyszer majd lenni szeretnél. Meséled a testi-lelki sebhelyeidet, takargatod a kilóidat.
Majd rájössz, hogy nincs miért. Az is te vagy, az a jelenled és ez éppen így pont jó.
Rájössz, hogy a tested, a kilóid mégsem te vagy. Te vagy a mosoly, ami onnan legbelülről jön, te vagy a szemérmes tekintet, te vagy a szerelmes nő ragyogása.
Te vagy az ív a hátadon, a fény, ahogy elgurul a válladon. Te vagy az árnyék, amit a tested rajzol a falra, te vagy az érintés, ahogy a csípődhöz érsz.

A portrézásnál csend van, mozdulatlanság, megálló idő, egy intim tér. Közel kell lenned, hogy lássalak, hogy lásd a képet. Hogy mesélhess a szavakon túl is a ráncokkal a szemed körül, a fáradt tekinteteddel, ahogy nézel a kamerába, ahogy nézel a világra: ahogy magadat látod. 

Portréfotózás Budapest
A PORTRÉFOTÓZÁSOKRÓL

Minden kérdésedre választ kaphatsz vagy tán ötleteket találsz, hogyan alkossuk meg a fotózásodat, legyen az egy aktsorozat vagy néhány üzleti fotó a honalpodra. Tovább a részletekhez >>  

ÁGIRÓL

Lehet, hogy pár perc után már a szíved legféltettebb titkait fogod elárulni, de lehet, hogy neked több idő kell, amíg leveted a felesleget magadról és engeded, hogy lássalak. Bizalom kell. Ismerj meg picit jobban, a varázslatos fotózáshoz kell, hogy érezz “otthonosságot” velem kapcsolatban. Ismerj meg jobban! >>

Portréfotózás Budapest
ÁRAK, CSOMAGOK

Az elmúlt években nem volt még két egyforma portrés felkérésem, minden ötletet egyedileg valósítunk meg, alakítjuk úgy a körülményeket, hogy a lehető legjobban elmesélhessük, amit magadról mondani szeretnél. Így az árakat is mindig egyedileg beszéljük meg, de azért viszonyításként itt találsz pár csomagot. Tovább a csomagokhoz >>

Van az, amikor készítenek rólad egy képet. Úgy, ahogy éppen beesel, még rajtad a kabát és a szerepeid. És van, amikor kapsz időt és teret arra, hogy ezt letehesd és megmutass magadból kicsit többet. Ági ehhez nagyon szépen tartja a teret :)
Olyan könnyű Ágival, őszinte, csontig hatoló, intim képek születnek, akárhányszor fotóz. Én ugyanis visszajáró vagyok.
Nem tudom, hogyan csinálja, de meglátja azt az arcomat is, amiről még én sem tudtam, hogy létezik, pedig tetszetős. És törekszik rá, hogy meg is mutassa, mert az a célja, hogy beépítsem azt a saját magamról alkotott képbe. Én ezért szeretem Ági munkáját. Magam miatt :)

Fények / Álmok / Jóga

Szabó Ági


Magam is hosszú utat tettem meg, mire kamera elé mertem és akartam állni, de végre évente egyszer megkérem egy kedvenc fotós barátnőmet, hogy készítsen rólam egy sorozatot. Igazi boldogságterápia, lebegés, loknis fürtök. Mindenféle cél nélkül. Mert jó lesz majd sok év múlva visszanézni, milyen vagyok. Olyan tükörben látom magam viszont, amiben nincsenek benne a gonosz kis hangok, akik a fürdőszobatükörben laknak. Látom a nem tökéletes testem, látom az elmúlt évek nyomát a bőrömön, de tudod mit? Én így vagyok most egész és teljes. Így vagyok Ági.

Neked is ezt szeretném visszaadni.


Mindent értesz, mindent érzel.

Már biztos vagy benne, hogy velem szeretnél fotózni.