fbpx
agi@agiszabo.hu +36 30 394 7274

Love Mama, Love The City Minifotózás napok

MINIFOTÓZÁS-NAPOK 2020-BAN IS


Idén is lesz Love Mama és Love The City, azaz tavaszi és őszi minifotózás napok! :)

Ismét fantasztikus helyszíneken mókázunk a babákkal:

május végén, június elején zöld környezetben, a megszokott Római-part és Gellért-hegy mellett idén egy új ERDEI helyszín is felüti majd a fejét;

szeptember első felében pedig városi helyszíneken várlak benneteket

több időponton, több helyszínen, szuper csomagajánlatokkal, meglepikkel.

Jöhettek kiscsaláddal, nagycsaláddal, keresztanyukkal is akár, mindenképpen szuper élmény lesz!

30 perces fotózások, 15+ digitális és hozzá nyomtatott kép, választható ajándékok, csodás helyszínek.

Na, mit mondotok, kezdődhet a buli?


Csak ajánlani tudom, a képei idötállóak és úgy lopja be magát, mintha mi sem lenne természetesebb. Köszönjük a képeket :)!
Őszinte,igaz és csodás képek készültek!Ági,mint egy észrevétlen pillanat tolvaj!Nagyon élveztünk a fotózás minden percét, ami köszönhető, annak,hogy saját otthonunk volt a “műterem” és,hogy Ági kedvességgel,termeszetességével szinte azonnal beleolvad a mi kis családi életünkbe!❤️ Szeretjük a képek hangulatát és, hogy végre mi vagyunk a rólunk készült képeken!
Ági teljesen rugalmasan igazodott az elképzeléseinkhez, sem a forgatókönyvet elsősorban alakító három kisgyerek, sem a kis motorcsónakkal megközelíthető, eldugott helyszín nem riasztotta el, oldott hangulatban, fesztelenül zajlott a fotózás. Az elkészült képek nagyon hangulatosak, természetesek lettek, az ajánlott matt fotópapíron előhivatva különösen jól lehet bennük gyönyörködni. :)
Örülök, hogy rád találtunk :) Sok "fotós" csak direkt, beállított, kamerába nézős képeket készít. A te képeid viszont nem mű képek, tele vannak élettel, valódi emlékek lesznek. Ezeket a képeket boldogan és büszkén tesszük majd ki a falra :)

Fények / Álmok / Jóga

Szabó Ági


szombathely szigliget budapest fény sok fény árnyék sok-sok árnyék hosszú árnyékok éles árnyékok macskakövek régi korok kávé növényi tejjel pohár rozéval bögre rooibossal étel hús nélkül élet görcs nélkül nyár viharral ősz köddel barni haja és ölelése inspiráló okos beszélgetések nagy találkozások nagy álmok útlevél jóga képzelt riport én is hiszek egy-két szép dologban hiszek a dalban

gyerekkorom óta fotózom, most már hosszú évek óta főtevékenységként. családokat, portrékat, aktokat, szerelmet, maszatos kezeket, babaillatot. otthon nálatok vagy bármilyen megálmodott helyszínen. bármi őrültségre vevő vagyok. csak fény legyen, csak nyitottság legyen, tisztelet legyen, barátság legyen, emberek legyenek.

pózmentes fényképek, pózmentes élet. természetes fények, természetes helyzetek. őszintség a fotóban és az életben.

állandó szerzője a pici and the city képanyagainak és az ember néhány történetének. van még nekem prémiumprint, volt moments365 fotóprojekt és vállalkozói közösség.

néha azért én is elfáradok. :)


Remekül hangzik.

Tuti, hogy jössz idén (is) a minifotózás-napokra