fbpx

Minifotózások

 

2016. óta szervezek minifotózás napokat tavasszal és ősszel, 2020. óta pedig télen is karácsonyit. A helyek általában pár nap alatt betelnek, érdemes időben gondolkodni! :) 

Love Mama, love The city, love snow

Mik azok a minifotózás-napok? 

A minifotózás napok olyan kiemelt fotózásos napok, amikor egy általam megadott helyszínen és napokon félórás blokkokban fogadlak benneteket, igazán kedvező áron.

Késő tavasszal a Love Mama napokat szervezem a kizöldült természetben, szeptemberben a Love The City napokon a város izgi helyein bóklászunk, novemberben pedig szintén kint (!) amolyan téli erdei piknikre jöhettek hozzám. Semmi giccs, semmi cicoma itt sem.

Mi a közös a minifotózásokban?

Több időponton, több helyszínen, szuper csomagajánlatokkal, meglepikkel.

Jöhettek kiscsaláddal, nagycsaláddal, keresztanyukkal is akár, mindenképpen szuper élmény lesz!

30 perces fotózások, 15+ digitális és hozzá nyomtatott kép, választható ajándékok, csodás helyszínek.

LOVE MAMA

Az anyáknapi fotózásból több év időjárás-súlytotta helyzet miatt áttettem a Love Mamát május végére és június elejére. 

A megszokott helyszyneink a Római-part, Gellért-hegy és mindig van 1-2 új kísérleti helyszín is. 

2021-ben várhatóan május 29. és június 6. között rendezem, a meghirdetés május elején várható. Addig is iratkozz fel itt lent a hírlevelemre, hogy elsőként értesülhess a dátumokról! 

Pici and the city divatfotózás

LOVE THE CITY

A Love The City napokat szeptemberre szoktam szervezni, izgalmas városi helyszínekre: örök és megunhatatlan a Gül baba utca és a Vár, de itt is kitalálok mindig új helyszíneket, ahol a félórás minifotózásokon szuper képeket készíthetek rólatok. 

2021-ben szeptember első felében-közepén várhatók az időpontok. A hírlevél-feliratkozóknak elsőként küldöm a fix időpontokat! 

Pici and the city divatfotózás

LOVE SNOW

A Love Snow a legfiatalabb gyermek, 2020. novemberében találtuk kis Rozgonyi Zsolt kollégámmal. Téli pikniket álmodtunk, erdőt, giga hópelyheket, gőzölgő teát. Csak semmi giccs és karácsonyi sablon-fotózás. 

Imádtátok, pillanatok alatt beteltek a helyek. Gyeretk 2021-ben is, november közepe táján szervezzük két hétvégére és 1-2 pénteki napra.