fbpx
agi@agiszabo.hu +36 30 394 7274

Családi fotózás_old

Már több, mint 450 család szavazott bizalmat nekem. 70%-uk minden évben visszatér.

CSALÁDI FOTÓZÁST SZERETNÉL.


Mert tudod, hogy most van a legjobb pillanat arra, hogy megörökítsd a jeleneteket.

Mert tudod, hogy ezek a napok nem jönnek már vissza sosem.

Ezért körülnézel: műtermi fotókat találsz, esetleg hangulatos, de túlretusált képeket, tökéletesen megrendezett helyzeteket.

Érzed, hogy ez még nem az igazi.

Ekkor találsz rám.

Budapest egyik vezető családi fotósa vagyok olyan családok számára, akik valami mást keresnek.

Őszinteséget, természetességet, játékosságot és egy kis művészetet.

Mert a családi fotóitoknak többnek kell lenniük, mint puszta bizonyonyítéknak arról, hogy léteztetek.


MILYEN AZ AGISZABO FOTÓZÁS?


Budapest egyik vezető családi fotósaként az elmúlt 5 év során több mint 400 családdal töltöttem el 1-2-3 órát (meg aztán még sokat a számítógépem magányában), sokukkal akár évente többször is.

Ők mind, ahogy te is, a valódi értékeket keresik.
Kellékek és jelmezszerű ruhák helyett a valódi életet.
Túlretusált, túlszerkesztett képek helyett a természetességet.

Ha te is ezt keresed, jó helyen jársz.

Tudod, hogy a családi fotózásra nincs legjobb pillanat, mert mindegyik az. Bármely életszakaszban, pár hetesen, pár hónaposan, 1-2 évesen minden nap tele van olyan csodákkal, olyan mosolyokkal, amit érdemes megőrizni. 

Most nektek és majd 15-20 év múlva a gyerekeknek, akik majd előveszik ezeket a képeket, mert szeretnék megtudni, hogyan életetek, hogyan szerettetek, amikor ők még kicsik voltak.

Ezekről a pillanatokról pedig minden család megérdemel olyan fotókat, melyek sokkal többet mesélnek el annál, minthogy csak egy képkocányi bizonyíték legyen arról, hogy léteztetek.


Lehet, hogy volt már fotózásotok. Műtermi. Vagy amikor a pici született, a kórházban.

Sokat hallom azt, hogy a kórházi fotók aranyosak voltak ugyan, de a babát fel sem lehet rajta ismerni. Hogy a műtermi babafotózáson végig sírt a babád, nem lehetett megnyugtatni, ti több kilót fogytatok a feszültségben.

Vagy a 15 képes csomag azt jelentette, hogy kaptatok 15 képet, anélkül, hogy a többi 150 elkattintott képkockát láttátok volna.

Azt érzed talán, hogy jó, hogy vannak azok a képek azért, de van benned egy tüske. Talán azt is érzed, hogy kidobott pénz volt, de legalábbis annyit nem ért.

De tudod, lehet másként is.

Az AgiSzabo Photography-nál a kezdetektől arra törekszem, hogy az első levélváltástól az utolsóig, az együtt töltött idő minden percében és amikor és ahogyan megkapjátok a képeiteket, egy élményt nyújthassak nektek.

Hogy a fotózás előtt ne legyen benned semmi bizonytalanság, hogy a fotózáson minden a kedvetek szerint történjen, hogy a képek választásában is teljes szabadságotok legyen.


ILYEN A FOTÓZÁS VELEM


Ha Te is a többszáz családhoz hasonlóan egy élettel teli, laza, pózmentes, természetes fotózást szeretnél, a legjobb helyen jársz.

A fotózás előtt 

közösen álmodjuk meg a fotózásotokat: hogy milyen hosszú fotózás lenne a családotokhoz vagy a mostani alkalomhoz a legjobban illő, hol szeretnétek fotózni: Budapest legklasszabb helyein vagy az otthonotok kényelmében;

küldök neked sok-sok hasznos információt arról, hogyan készüljetek a fotózásra testben és lélekben;

szükség esetén akár többször is átbeszélünk mindent;

rugalmasan tudjuk azt is alakítani, hogy mikor kezdjük a fotózást, a babácskák aktuális napirendjéhez vagy az időjáráshoz igazítva.

A fotózáson 

hagyni fogunk mindent úgy alakulni, ahogy a legkényelmesebb nektek: hogy merre bóklásszunk, mit játsszunk a gyerekekkel, éppen nekik mihez van kedvük;

elég gyakran előfordul, hogy még a nehezen oldódó gyerekek is pár perc alatt bemelegednek és onnantól nincs megállás, kezdődhet a móka;

nem kell majd semmit csinálnotok. Az eseményekbe csak akkor avatkozom be, ha nagyon szükséges, de akkor sem fogjátok észrevenni;

nem kell a kamerába nézni, mosolyogni, a nénire (khm, rám ) nézni;

ha úgy érzed, hogy utálod, ha fényképeznek, feszült leszel tőle és izgulsz, garantálom, hogy nagyon rövid idő után észre sem fogod venni, hogy csattog a kamerám. Mert egymásra fogtok figyelni, a gyerekekre és arra, hogy a kedvenc plüssállat merre repül.

A fotózás után 

2-3 héten belül fogsz kapni 80-150 képet egy zárt, jelszóval védett galérián keresztül, melyeket én már alapszinten megszerkesztek. Ezek közül ti választjátok ki a kedvenceiteket, minimum 15-öt vagy akár az összeset;

a kiválasztott képeket még szépítgetem, ha szükséges, majd nyomdába adom őket, hogy csodálatos papírképeket nyomtassanak belőle a szorgos kis nyomdászaim;

vagy akár kérhettek fotókönyvet, naptárat, képeslapokat is az elkészült képekkel;

a digitális képeket pedig a galériából letölthetitek ti is és akár a rokonok is közvetlenül, így nem kell küldözgetni, pendrive-ozni, fel-és letöltögetni több körben a rokonoknak sem;


TI MONDTÁTOK


“Nagyon fontos volt nekünk, hogy spontán képek készüljenek. Viszont nem tudtuk elképzelni, hogy milyen képek fognak készülni ha nem lesz beállítva és elmondva hogy mit is csináljunk. A fotózás után hazafele úton arrol beszélgettünk, hogy nekünk fel sem tűnt hogy valaki fotózott minket. A kislányunk legjellegzetesebb pillanatai mind- mind meg lettek örökítve. Örök emlék, és nagyon jó élmény marad számunkra.”

“Nagyon örülünk, hogy Ágit megismerhettük! Kislányunk kétéves szülinapjakor találkoztunk először és akkor is, és idén is, amikor újra találkoztunk, olyan volt, mintha egy régi ismerőssel találkoztunk volna! A kislányunk is hamar feloldódott és bár nem voltak kötelező pózok, partner volt a játékban. Mert semmi nem kötelező, amikor Ági fotóz :)”

Ági, ahogy belépett hozzánk, mintha régóta ismertük volna. A társaságában sikerült teljesen természetesen viselkedni mindenkinek. Pózoktól és mázaktól mentes csodaszép képek készültek. Pont rólunk, úgy ahogy vagyunk, ahogy mindennap szeretjük egymást, mert pont így és ilyennek vártuk egymást.
Pedig nem volt egyszerű dolga, mert egyikünk azt kérte legyenek élesek a képek, a másikunk azt, hogy ne legyenek élesek. A fényviszonyok pont nem voltak tökéletesek. A képek mégis tökéletesek.
Köszönjük Ági!!”

Imádom az elkészült fotókat. Azt, hogy tényleg rólunk szólnak és nem egy megrendezett jelenetről egy berendezett háttérrel. A fotózás olyan hangulatban telt, mintha mi sem lenne természetesebb. A fiam olyan felszabadult volt Ági jelenlétében, mint idegenek előtt sosem.”

ÁRAK, CSOMAGOK


Ahogy a fotózásokon, úgy az előtte és utána lévő időben is az elsődleges szempont, hogy minden úgy történjen, ahogy nektek a legkényelmesebb.

Ezért a csomagjaimat is úgy alakítottam ki, hogy szinte összelegózva az elemeket ti tudjátok magatoknak megtalálni a legmegfelelőbb kombinációkat.

A fotózás hossza

Az egyik, a fotózás előtt eldöntendő kérdés, hogy milyen hosszú fotózást szeretnétek.

Választhatjátok a MINI csomagomat, ami 30-40 perces, vagy a NORMÁL, 60-90 perces fotózást. Mikor melyiket érdemes választani, mi alapján dönts? Olvasd el itt! 

Persze egyiknél sem fog kiesni a kezemből a gép, ha letelt az idő, ha az időtök és az én időm is engedi, a MINI fotózás is kitolódhat másfél órássá, ha nagyon jól érezzük magunkat, de ha a NORMÁL csomagot terveztük be, de fél óra alatt eszméletlen jó képanyag született vagy éppen a picurnak van olyan napja, hogy minden próbálkozásunk ellenére ellenáll, akkor természetesen a MINI csomagot fogjuk a végén elszámolni.

A fotózás helyszíne 

Két opció közül választhattok: belvárosi vagy külső kerületi/vidéki csomag. Ezek azért különböznek árban, mert Sznetendrére kiautózni nekem nemcsak plusz benzinköltséget jelent, de időben is jelentős többet ahhoz képest, mintha átsétálok a lakhelyemhez közeli Városligetbe 7 perc alatt.

A helyszínt közösen meghatározva fogjuk tudni megmondani, hogy melyik csomagba esik, de elég gyakori, hogy egy, a belvárostól messze eső, pl. Bikás parkhoz közeli otthont is belvárosinak veszek, mert tudom, hogy a 4-es metróval 12 perc alatt ott tudok lenni nálatok.

A képek száma

Míg az előző két szempontot előre meg szoktuk beszélni, ezt a harmadik kérdést elég akkor eldöntenetek, ha már láttátok a képeket. Hiszen hogyan is várhatnám el, hogy látatlanban “vegyetek” egy 35 képes csomagot, ha még nem dolgoztunk együtt, vagy fordítva: lehet, hogy előre 15 képet kérnétek, utána pedig két hétig fájó szívvel válogatjátok ki a jobbnál jobb képekből azt a párat, amit előre kértetek.
Több opció közül választhattok (15-25-35 vagy az összes kép), melyek árait többször is el fogom küldeni nektek, hogy úgy tudjatok választani, ahogy a keretbe most belefér.

Extrák 

A képeket kiválasztva tudtok még csodálatos albumokat, naptárakat, képeslapokat, keretezett képeket kérni a csomaghoz, ezt akkor fogjuk megbeszélni, addig is a PremiumPrint weboldalon böngészhettek.

Kedvezmények 

Visszatérő vendégeimnek 10-15% állandó kedvezményt biztosítok a végösszegből, ezt más “kuponnal” is akár össze tudjátok vonni (kivéve Love Mama és a Love The City napok).

Ha ajánlotok ismerőseiteknek, nektek és nekik is 5% kedvezmény jár.

Barátnő-kedvezmény: ha a legjobb barátnőddel összeállnátok és össze tudjuk szervezni egy helyszínre és egymást követő időre a fotózásokat (csak MINI csomagok esetén), akkor mindkettőtöknek 10% kedvezmény jár!

HASZNOS LINKEK, OLVASS TOVÁBB

GYAKORI KÉRDÉSEK


minden, amit fentebb nem írtam le

ÁRAK, CSOMAGOK


részletesen, bőségesen, átláthatóan

TI ÍRTÁTOK


legkedvesebb családjaim legkedvesebb szavai

ISMERJ MEG JOBBAN


Majdnem minden, amit rólam tudni érdemes ;)