Oldal kiválasztása

Zsolttal nagyjából egy évvel ezelőtt találkoztam először, ugyanis megkérdezett, hogy tudnánk-e egymásnak valahogy segíteni. Sosem hittem a konkurenciában, sokkal inkább egymás segítésében, így bár nem pontosan tudtam, ki mit fog ebből profitálni, akkor még nem tudtuk, hova vezet e szakmai kapcsolódás, de én éreztem, hogy valami itten márpedig lesz. Egy fél év telt el, közben letoltunk egy covid-karantént, Zsolték családja újabb kiscsajjal bővült (erről írok egy következő blogban), aztán ott találtuk magunkat május végén a Gellért-hegyen, ahol Zsolt készített rólam egy werk-videót, ezt itt nézhetitek meg. 

Közben pedig már erősen motoszkált bennem a covid lecsengett és valószínűsített hullámai ellenére is egy olyan projekt, amit én már két éve dédelgettem. Sem időm, sem kapacitásom nem volt az ovis fotózásra eddig, pedig nagyon éreztem, hogy szeretném. Aztán jött Zsolt és időnként megpiszkált, hogy hol tartunk ezzel, ugyanis nem volt kérdés: ezt az ő segítségével tudom csak megvalósítani. 

Hetek, hónapok teltek el tervezéssel, ötleteléssel és fantasztikus érzés volt, hogy van valaki (ráadásul valakik), akikre számíthatok az apróbb tevékenységektől a nagyobb volumenű tervezésig sok mindenben. Hogy ebből mi lett, hamarosan megírom azt is. 

Miközben pedig nyakig ültünk az ovis fotózásban, mindenféle jelek, útjelzők tereltek minket egy újabb közös projekt felé, ez pedig a LoveSnow karácsonyi fotózás napok, ahol ketten leszünk fotósok, Zsolt felesége, Linda pedig segít nekünk mindenben, például egy olyan helyszín és dekor kialakításában, amit én sosem tudtam volna ilyen csodálatosra összehozni. (Titkon pedig remélem, hogy Ilcsi és Bree, a lányok, valamint Spot, a kuytus is feltűnik majd az asszisztencia berkeiben.)


Hát így verődtünk mi össze, 3 felnőtt, 3 gyerek, 2 négylábú (ebből egy gyereket és egy macska formájú négylábút én képviselek). A LoveSnow-ra, a mi kis téli piknikünkre már hozzám nem sok hely van, de Zsolthoz még tudtok jönni, biztos vagyok benne, hogy szuper fotókat és szuper hangulatú fotózást tudtok vele is megejteni. 

Egy helyszínen leszünk, szóval ha vele fotóztok, majd akkor is átintegethettek nekem :)

Persze hogyan is telhetne el egy együttműködés anélkül, hogy lefotóznám őket. Most csak néhány képet hoztam, egy külön bejegyzésem mesélek majd róluk bővebben is, de most előbb ismerkedjetek meg Zsolt munkáival. 

 Rozgonyi Zsolt fotói és elérhetőségei. Legközelebb pedig találkozzatok vele a LoveSnow napokon! 


Link


Facebook


Instagram


Envelope

https://youtu.be/t727N31knRA