A Love Mama fotózások 2016-ban kezdődtek, immáron 5 éve. Hogy miért kezdtem, a mai napig nem tudom, de biztos, hogy ahogy oly sok mindenben, ebben is nagyon bátor voltam. Jópár “nagy öreg” fotós kikerekedett szemekkel kérdezte, hogy ezt hogyan merem bevállalni, 20 család egy napra?! Mindenki késni fog. Nem fizetnek. Nem jönnek el. Nem lesz elég memóriakártyám és akksim a gépbe. El fogom unni és megcsömörlök a fotózásoktól. 

No, ezekre én nem gondoltam. Mert bíztam magamban és bíztam bennetek. 

Bíztam, hittem abban, hogy kellenek olyan képek, családi fotósorozatok, ahol mi, anyukák is rajta vagyunk. Hiszen sokszor sorongunk a kamera előtt, nem szeretjük, ha mi is rajta vagyunk a képeken vagy csak nincs rá alkalom, mert nálunk van a családi fényképezőgép vagy a mobil mindig. Így szerettem volna egy kifejezettem az anyukáknak dedikált anyák napi fotózást szervezni.  

Így 2016. tavaszán  megálmodtam a Love Mamát. 

A tervezés akkor még őrület volt, heteket töltöttem a megfelelő helyszín kiválasztásával. pikniket terveztem nektek, limonádéval, kölesgolyóval, sárkányeregetéssel. A helyszín egy csoda volt, nem is értem, miért nem járok arrafelé többet (na de majd most!), volt szuperszépséges szőnyeg, csipkefüggönyből sátor, volt egy jó nagy csapatom egy kedves barátnőm személyében, aki asszisztensként segített és a fiam apukája, aki nem is tudom, pontosan milyen formában, de úgy igazán jelen volt, támogatott, hozott, vitt, pakolt, felügyelt. 

 

2016. Az első Love Mama fotózás. Bocs a zöldekért. :)

Az első nap fantasztikusan sikerült, imádtam minden percét. 

A második alkalmat telibe kapta egy egész napos esőzés (de pár igazán vagány család bevállalta, azóta is örök hála nekik!), majd következő éven szintén hidegrekord, vízszintes eső, hajat letépő szél fogadott minket, aztán én lettem beteg, pedig még  anyák napi virágcsokrot is köttettem a fotózásra. 

Azt hiszem, az a betegség nem volt véletlen, az döbbentett rá, hogy akkora stresszt rakok erre a fotózásra, hogy az öröm helyett csak a szorongás marad, így pedig nem éri meg. 

Érdekes módon, amitől óvtak a kollégák, egyik tényező sem merült fel, hiszen mindig eljöttetek, nem késtek sosem, minden flottul megy általában. 

Mielőtt azonban megutáltam volna az egészet, levettem belőle mindent, amitől szorongtam és meghagytam azokat a részeket, amik az örömet okozzák. 

Családi fotózás Budapest
Így fotóztunk 2016-ban a második napon nagyjából folyamatosa esőben.

2017-ben már igazi szerelem-projekt lett belőle, továbbra is fél nap alatt megtöltöttétek a 25 helyet, sokszor pótnapokat, várólistát kellett indítanom. 

Több félnapra osztottam el a fotózásokat: hétköznapi és hétvégi napok is lettek, később bejöttek a délutáni időpontok és a kivirult tavaszi természet mellé 2018-tól már ősszel a Love The City fantázianév alatt városi minifotózás napokat is szervezek. 

Az eredeti anyák napi koncepció, ami miatt május elejénre volt tervezve “az éves nagy Love Mama”, eltoltódott május legvégére, június elejére: ez be is vált, amióta így szervezem, mindig ragyogó, kora nyári napsütéses időnk van. 

A baba-mama koncepción is lazítottam, ugyanis a fotózásra általában elkísértek benneteket az apukák is, akik szomorúan, unatkozva vagy éppen hősiesen, a holminkat cipelve jöttek utánunk. Persze nem bírtam ki, hogy ne vonjam be őket is, így lett a május eleji anyák napi baba-mama minifotózás napokból az évi 2-3 alkalommal rendezett mini családi fotózás. 

csaladifotozas-agiszabo-hl-web-2116
csaladifotozas-agiszabo-hl-web-2073
csaladifotozas-agiszabo-hl-web-2031
csaladifotozas-agiszabo-cse-LM-web-3764
csaladifotozas-lovethecity-km-web-3692
csaladifotozas-agiszabo-hl-web-2126
Előző Következő

milyen minifotózásra tudsz jönni 2020-ban?

Love mama summer edt.

Augusztus 8. és 14.-15. 

“Zöld” helyszínek, fotózás a természetben

30 perces fotózás | 15 digitális és nyomtatott kép | 24 990 Ft

Részletek és jelentkezés

Love The city 2020

Szeptember 5.-6., 8., 10. + pótnapok

Városi vagány helyszínek

30 perces fotózás | Többféle választható képcsomag | 24 990 Ft-tól

Előjelentkezés emailen

olvass további cikkeket a minifotózásokról

[mailerlite_form form_id=1]