Oldal kiválasztása

helyett.

A karácsony és a fotózás egy mondatban történő említése egy dolgot jelenthet csak: csinos műterem, berendezett helyszín, műfenyők, karácsonyi fények, csinos ruhák, meglepett babák. Akik folyton kimásznak a díszletből. A szülők meg izgulnak, hogy csak egy mosolygós kép legyen róla.

Szerintem ez nagyon klassz, mert pontosan egybevág azzal, amit én is fontosnak tartok: legyenek rólunk családi képek, ahol mindannyian együtt vagyunk, amit elteszünk emlékbe, betesszük egy albumba, falra, párás tekintettel nézegetjük hetek, hónapok múlva, büszkén osztjuk meg az aktuális családi fotókat ismerőseinkkel a Facebook-on, a nagyik is el vannak látva képekkel.

De nem biztos, hogy neked ez tetszik. Lehet, hogy természetesebb képeket szeretnél. Életszagúakat. Nem szeretnéd pózoltatni a gyerekeket. Nem szeretnél műterembe menni, azok nem ti vagytok. Akkor jön a képbe az úgynevezett lifestyle családi fotózás (ígérem, kitalálok rá szebb szót). Az őszinte. Az igazi. Amikor otthon hancúroztok, reggeliztek, kergetőztök, a kertben kertészkedtek, piacra mentek. A profi családi fotós pedig elkísér benneteket. Megfigyel. A sarokba kucorodik és belesimul az életetekbe, még ha csak 1-2 órára is. Vagy éppenséggel egy nagy közös játék kerekedik ki belőle.

családi fotózás budapest

Karácsonyi fotózás- helyett

Óriási élmény lesz, csodás képek születnek, lehet a falra is, albumba is tenni.

(Sőt, elárulok egy titkot: még a “legmegátalkodottabb” ügyfeleimnél is, akik ragaszkodnak a történetmeséléshez, az otthonhoz, a hancúrozáshoz és messzire futnak a beállított képektől, halkan mindig megsúgják, hogy “de azért a nagyiknak is csináljunk egy kanapésat, beállítottat is, jó?” :)

Egyszóval így is lehet karácsonyi fotózást. Ami igazából egy családi fotózás. Csak közel a karácsony :)

Te is szeretnél ilyet? Kérjetek a családtól ajándékutalványt egy családi fotózásra vagy ha éppen babát vár a tesód, a sógornőd, a legjobb barátnőd, ajándékozz fotózást neki! 

Később neveznél be rá? Iratkozz fel a listámra, hogy időnként küldhessek neked híreket, érdekességeket, izgalmakat, exkluzív ajánlatokat!