Oldal kiválasztása

Tudom, hogy a fotózás után, amikor megkapjátok a képeket, kicsit hátradőlhettek, nem kell már izgulni, hogy jók lettek-e a képek, válogatni, a nagyinak ajándékot szervezni. De a sorozatotok utóélete nálam csak ekkor kezdődik.

Azonban ahogy az internet sötét oldala egyre inkább előtérbe került az elmúlt években, egyre több olyan család van, akik azt kérik, hogy ne tegyem közzé a képeket (erről minden család külön tud nyilatkozni nálam, engedély nélkül sosem teszek ki képet, sőt, van, hogy kétszer is rákérdezek). Megértem. Ezért minden egyes ajánlás iszonyú sokat jelent nekem. Nemcsak azért, mert ezzel más családok is megismerhetik a munkámat, hanem mert akkor tudom, hogy tényleg fontos volt a számotokra az együtt töltött idő és az öröm, amit a képekkel okoztam.

Sőt, lehet, hogy nem fér bele, hogy most velem fotózzatok, de akkor is nagyon örülök, ha ajánlotok a barátnőidnek, ha a blogodon írsz rólam vagy ha a férjed épp egy menő netes magazinnál dolgozik :))

Hol és hogyan tudtok ajánlani engem vagy a kedvnec fotósodat másoknak?

FACEBOOK

A Facebook oldalamon kis csillagokkal és szöveges ajánlással tudtok pár kedves szót írni, ha tetszettek a képek és örömmel mesélnél a fotózás élményéről másoknak is.

EMAIL

Ha nem szeretnéd a neved vagy az arcot közszemlére tenni, nagyon örülök annak is, ha emailen megosztjátok velem az élményt.

AJÁNLÁS ONLINE

A képeket, miután elkészültek, teljes méretben és egy  közösségi megosztásra alkalmas méretben is át szoktam adni. Nagyon hálás vagyok, ha a privát oldaladon kitett képek mellé odaírjátok a Facebook oldalam linkjét vagy az Instagramon jelöltök a képen (@agiszabo_foto)

AJÁNLÁS BARÁTOKNAK

A közvetlen szóbali ajánlás mindennél többet ér nekünk, fotósoknak, rendszeresen elfordul, hogy kisebb baráti társaságokat fotózok végig, ráadásul az ilyen ajánlások után ti is és az új család is kedvezményt kap a következő fotózásból!

KOMMENT, SZERETÉS :)

Ha figyeled a közösségi oldalaimat, örülök, ha a szívecskék és a like-ok mellett néhány szóban is meéslsz arról, mit jelent neked egy kép. Úgy elnémultunk manapság és azt látom, mi, magyarok eleve nehezebben dicsérünk. Bátran szólj hozzá, biztass ne csak engem, de bármely kis- és nagyvállalkozást, ha szereted, amit csinálunk! :)

Hogyan tudsz másoknak is hasznos, érdekes ajánlást írni?

Megírhatod, milyen célból kerestél fotóst. Pocakfotózás? Baba első hetei? Nagyobb gyerekekkel csak úgy, esetleg szülinap?

Milyen elképzeléseid voltak a fotózás hangulatával, stílusával kapcsolatban? Műtermi hangulatú képeket szerettél volna vagy egy lazább otthoni fotózást?

Voltatok-e már korábban fotózáson másnál? Miért váltottatok, mi tetszett és mi nem tetszett abban?

Milyen félelmeid voltak a fotózás előtt?

Könnyű volt időpontot egyeztetni, minden kérdésedre kaptál választ?

Milyen élmény volt a fotózás? A gyerekek hogy érezték magukat? Hol fotóztatok és miért azt a helyszínt választottátok?

Hogy tetszettek a kapott képek? Más terméket is választottál a digitális képek mellé?

Mi lett a képek utóélete? Kitetted őket a falra? A családon belül ajándék lett belőlük?

Remélem, ezzel a pár szemponttal segíthettem, hogy hogyan tudod a legjobban ajánlani a kedvenc fotósodat, akár én volnék, akár egy kedves kollégám! Figyeljünk egymásra, SPREAD THE LOVE :)  adjuk tovább a jó élményeinket!

Szeretnék még több ilyen cikket olvasni, elsőként értesülni a kampányokról vagy a készülő könyvemről? Szeretnél olyan tippeket olvasni, ami mások számára nem érhető el? Iratkozz fel a hírlevelemre, hogy küldhessem!