Oldal kiválasztása

Én akkor most hivatalosan is elkezdem az idei évet! :) Álmodtam. Terveztem. Rendszereztem. Lelkesedtem. Beszélgettem. Kérdeztem. Kérdeztek.

A rendszer összeállt, máris mondom, mennyi mindennel készülök nektek!

Hamarosan, egészen pontosan vasárnap indul a jelentkezés a LOVE, LOVE MAMA tavaszi minifotózásokra.

Olvasd el, milyen volt a tavalyi alkalom. 

Így újraolvasva előre mosolygok, idén vajon mit dob a gép, és időn újra elhatározom-e, hogy soha többé, mert a természet és az elemek megtréfálnak, hogy aztán jövőre újra ugyanilyen szeretettel szervezzem, ahogy most érzek!

Először a hírlevelesek fognak értesítést kapni róla (még nem iratkoztál fel? Gyere gyorsan ide!), majd szép lassan a nagyvilág részére is felfedjük a részleteket.

A LOVE LOVE MAMA kampányban egy különleges csomagot kaptok, ebben lesz egy hatalmas meglepetés, már készül, egy-két hét és máris a kezembe foghatom!

A jövőben sokkal-sokkal többet fogtok hallani rólam, írni fogok nektek a kedvenc helyeimről Budapesten és országszerte, írni fogok nektek programokról, azokról, akik inspirálnak, ajándékokról, sőt, még divattippek is lesznek, mert tudom, hogy mindig nagy kérdés nektek, hogy mit vegyetek fel a fotózásokra.

Lesznek rendezvények, bejáratott alkalmak (biztosan találkozunk idén több Pici Piacon is, a legközelebbi most vasárnap lesz, ezen én nem leszek kint, viszont rengeteg szuper magyar kézműves, designer termékkel találkozhattok, mint mindig <3 )

Képzeljétek, így kétésfélévesen eljött az ideje, hogy arculatot is váltsak. Éppen csak egy pici ráncfelvarrás lesz, de sokkal csinosabb lesz minden. Lesz új logóm, amit a Sofia Design Lab készít.

Csomó klassz lehetőség, új partnerrel találkoztam az elmúlt időszakokban, hamarosan jövök mindennel!

Addig is izzítsátok a kismotorokat, mert vasárnap indul a Love, Love Mama jelentkezés!