Oldal kiválasztása

2018. augusztus 31-én fotókiállítás nyílik a fényképeimből Érden, a Szepes Gyula Művelődési Központban. Hosszú ideje készülünk erre és fantasztikus érzés, hogy Gálfi Sacival, akivel az ember férfiakról szóló sorozatát írjuk, meséljük, közösen tudunk a látogatóknak egy olyan élményt nyújtani, ami remélhetőleg sokat hozzátesz a világról alkotott képünkhöz. Az interjúk nagy részénél én is jelen voltam, egyszerre készültek az beszélgetések és a fotók, és minden egyes percet, amit így, legtöbbször hármasban (vagy Bogyó macska jelenlétében négyen) töltöttünk, csodálatos értékes idő volt. Öröm volt hallgatni a történeteket, megismerni a férfiakat, a múltjukat, a jelenüket, figyelni őket és hálát érezni, hogy megosztják a gondolataikat velünk és az olvasókkal is.

A következő napokban mesélek majd nektek arról, hogyan kezdődött, miért pont a férfiak, hol és hogyan fotóztunk és mit adott nekem emberként, nőként, fotósként ez a sorozat.

Bár ma már az “élőzés”, az Instagramon folyatatott látszatéletek és lassan kiöregedő Facebook mellett egyáltalán nem menő naplót írni, de tudjátok mit? Ez a blogsorozat nekem is nagyon sokat segít abban, hogy a kiállítás előkészületeinek a véghajrájában, a heti 10 interjú és fotózás, meghívók, keretezés, pogácsarendelés és egyéb izgalmas feladat között lássam, hogy miért vagyok itt. Hogy le is írhassam azt a sok-sok gondolatot, ami napi szinten megfogalmazódik bennem a beszélgetéseket hallgatva, a képeket készítve, ennyi izgalmas férfit megismerve.

A képeket ebben a galériában követhetitek, folyamatosan töltöm fel őket, ahogy elkészülnek

Az intejúkat itt olvashatjátok Az ember honlapján