Oldal kiválasztása

Hogyan született a Podcast ötlete?

Egy héttel ezelőttig még én sem gondoltam volna, hogy valaha lesz Podcast csatornám. Aztán az történt, hogy elkezdtem írni a tanfolyamot nektek, ami leckéinek egy része audio prezentáció lesz, rájöttem, hogy ez az audiózás tök jó dolog. Például rájöttem ezen belül arra is, hogy eddig azt hittem, hogy nekem ez nem menne, mert nem tudok értelmesen és összefüggően beszélni. Aztán kiderült, hogy de. Legalábbis nagyjából, majd ti eldöntitek :) Csak ki kellett próbálni. Igen, az első felvételt vagy hatszor kezdtem előről, de aztán rájöttem, mire kell figyelni, hogyan kell felvenni, hogyan kell megvágni és készen is volt! Hatalmas élmény volt ez a siker!

(Ugye ugye, gondoljuk csak át, mennyi mindenről hisszük azt, hogy nekünk az nem menne, de még ki sem próbáltuk, honnan is tudhatnánk addig? :))

Rájöttem arra is, hogy nem is olyan nehéz szembesülni a saját hangommal. Hogy amikor tudom, hogy miről szeretnék beszélni, egy kis felkészüléssel egészen klasszul megy. Sőt élvezetes is. Különben is, a hangom olyan, amilyen, ez adatott, utálhatom is, de minek tenném, ha úgysem tudok változtatni rajta? Akkor meg már szerethetem is éppenséggel.

Aztán ahogy ismerkedtem a hangos énemmel, pár óra múlva jött az ötlet (eskü, nem terveztem a marketing mixembe, nem is gondolkodtam róla, az okokat lásd fentebb), hogy legyen akkor podcast is.

Mostanában egyre többet hallgatok, például közlekedés vagy mosogatás közben és ez inspirálta azt a gondolatot, hogy azonnal írnom kell Lucának, aki az első epizód főszereplője.

Luca sem az a vacakolós típus, ezt nagyon szeretem benne, írtam neki, hogy készítenék vele egy interjút, ez pénteken volt, hétfőn reggel pedig itt ültünk nálam és pár szuper órát töltöttünk együtt, szokás szerint könnyesre nevettük magunkat.

Mik lesznek a témák a Podcast következő epizódjaiban?

  • Természetesen fotós témák
  • Interjúk a kedvenc barátnőimmel, ismerőseimmel, partnereimmel, akik valamiképpen inspirációk a számomra és biztos vagyok benne, hogy a beszélgetések során sok olyat tudnak nyújtani majd nekünk, amikből tanulhatunk
  • Anyaság, csak pozitívan! :)
  • Életmód
  • Vállalkozósdi, a vállalkozó anyuk mindennapjai
  • Szerintem lesz sok minden más is, nem féltem magam, hogy ötletek nélkül maradnánk, hanem vaslószínűbb, hogy állandóan új és új témákkal fogok előrukkolni

Köszi a bizalmat, fogadjátok szeretettel az epizódokat.

U.i.: nem titok, hogy a podcast most indul. Ezzel jár az is, hogy biztos sok dolog fejlődni fog az idők során. De nem szeretnék álszent lenni és előadni a profizmusomat, sokkal inkább azt hirdetem, hogy kezdd el valahogy, onnan lehet csak fejlődni tovább. Szeretettel várom az ötleteiteket, miről hallgatnátok szívesen.

Ha addig is szívesen olvasgatnál fotós tippeket, ebben az ingyenes könyvből megteheted, nézd csak: Love The Moment Ingyenes Kalauz