Oldal kiválasztása
2021 szeptemberében hirdettem meg a “Zizegjünk együtt!” kampányt, ahol egy dokumentarista családi fotózást lehetett nyerni. A nyertes családdal, mivel külföldön élnek, egy évvel később, 2022 nyarán ejtettük meg a fotózást.
Úgy indultunk, hogy Tommy-val a Jászai Mari téren hasaltunk már az első 3 percben. Ő a buszokkal, én a gépemmel. Ugyanezt előadtuk a tüntetésre igyekvő tömeg közepén a Margit híd aluljárójában. Utána a nem járó 2-es villamos sínjein feküdtünk. (Persze pont a villamosozás volt a fő témánk, csak villamos nélkül…) Majd összerajzoltuk a Kedves Krém fagyizó előtti járdát aszfaltkrétával, Tommy átöltözött egy kapualjban. Ekkor tartottunk egy zacskó törlőkendőnél. Jött a séta a parlamentig, aminek a terét meghódítottuk a buszokkal. Majd életemben először történt meg, hogy fotózás közben bementünk bevásárolni az Aldiba :) Ha a csapat éhes-szomjas, akkor a csapat éhes-szomjas és kész :) Tommy egy újabb kapualjban pihent le a járdára, jött a trolizás almacsutkával felszerelkezve (az az enyém volt.) Az Operánál újabb tömegen verekedtük át magunkat, majd jött a földalattizás. Aztán az Erzsébet tér. A párakapu. Közben mindent megtudtam a nagymama házában lévő liftek szeszélyeiről, Tommy rengeteget kérdezett, csacsogott.
Tommy nagybácsija, aki elkísért minket, már félidőnél nagyon elfáradt, mi pedig Vikivel a végén összekacsintottunk, hogy ez semmi nem volt :) Mert egy zizegős csodagyerekkel ilyen a fotózás. Földön fekvős, kalandos, mindenre felmászós, mindenről leugrós. Koszos, maszatos. De erre való a fürdőkád, a váltásruha és a felnőtteknek a víz és a kávé, nem igaz?

Ha szeretnéd te is, hogy a családod életét úgy örökítsük meg, hogy az igazi arcotok, az igazi személyiségetek köszönjön vissza a pózok, a mesterkélt helyszínek és pillanatok helyett, akkor jó helyen jársz.

Beszélgessünk róla egy rövid telefonbeszélgetés keretében, erre itt tudsz jelentkezni.