Oldal kiválasztása

 

Behunyom a szemem és látom, ahogy egy elegáns úr kíséri haza a hosszúszoknyás fiatal leánytt szigorúan sötétedés előtt, a most már omladozó házfalak mögött talán ott lakik Lili, aki izgatottan sugdolózott a barátnőivel, hogy talán holnap jön-e el az udvarlója, hogy az édesapjától elkérje a kezét. Néhány évvel később Lili büszkén tolja a babakocsit ugyanezeken a macskaköveken, érzi az őszi napsugarakat az arcán, talán pont olyan meleg lehetett akkor is. Az ura minden reggel ezek előtt a házfalak előtt megy munkába. A fiatalasszony fáradtan baktat felfelé, hogy a piacról hazahozott kincsekből meleg vacsorával várhassa haza a férjét. Most már mállanak azok a falak, már kopottak azok a macskakövek, de az a lépcsősor, az a kitört ablak még mindig tanúja az életek sorának, most éppen a miénket figyeli. Mi visszanézünk rá és megértjük, hogy egy sokkal nagyobb körforgás részei vagyunk: ilyenkor nem számít az a reggeli hiszti, hogy éppen összekaptunk a párunkkal egy apróságon, mert meglátjuk azt, hogy a most babakocsiban tolt picik egyszer ugyanígy fognak ezekre a falakra és fákra visszanézni. “Láttad-e, ahogy anyám engem tolt itt, amikor baba voltam? Láttad-e, hogy fáradt és kimerült? Ugye adtál neki árnyat és rámosolyogál?”


Szeretnéd elsőként megkapni a híreket az új kampányokról, fotózásokról, felhívásaimról? A Love Mama és a Love The City minifotózás napokat például mindig elsőként a hírlevélre feliratkozottak között hirdetem ki, általában a helyek 60-70%-a be is telik így. Szeretnél te is elsőként értesülni ezekről?

Itt iratkozz fel a hírlevelemre! 


De van még itt valami! Családi fotózást szeretnél, de nem vagy biztos abban, hogy válassz olyan fotóst, akivel jól érzitek magatokat a fotózáson és az elkészülő képek is olyanok lesznek, amiket örömmel nézegetsz majd évről évre? Összeállítottam egy kalauzt, a legfontosabb szempontokkal, hogy megtaláld a tökéletes fotóst a családi életetek megörökítéséhez. Irakozz fel az ingyenes kalauzra és garantáltan megtalálod a tökéletes személyt!