Oldal kiválasztása
#szombatreggelilelkizős Tegnap este ünnepeltem egy olyan barátommal, akivel hivatalos idő szerint nem régóta, szerintem pedig életek óta ismerjük egymást. Ünnepeltük azt, hogy mindketten hiszünk az álmainkban, hogy van egy eszménk, amit szeretnénk a világban látni, hogy tudjuk, hogyan szeretnénk élni és ezekért teszünk is. Fáradhatatlanul, akadályt nem ismerve, néha szó szerint éjjel-nappal. Egyszercsak megkérdezte: “Te Ági, de most komolyan, te miért csinálod? Mi visz előre?” Rá tíz percre jött ez az email: “Uramisten Ági, fantasztikusak a képek!!😍 Nem lesz könnyű kiválogatni….😊 Köszönjük!”

Hát ezért. Mert ez mindnnél többet jelent, amikor ezt az örömet érzem a családjaimon. Amikor elképzelem őket otthon, mosolyogva, elégedetten, hogy úgy tudtam megörökíteni a mindennapjaikat, ahogy szeretnék viszontlátni magukat. Természetesen, élettel telve, boldogan, együtt, ők, hárman, négyen, sokan. Hogy örömet okozhattam, hogy egy picit jót tudtam ezáltal vinni a világba. Ezért. A kép csak illusztráció, a pici and the city legutóbbi kollekciójának a fotózásán készült.


Szeretnéd elsőként megkapni a híreket az új kampányokról, fotózásokról, felhívásaimról? A Love Mama és a Love The City minifotózás napokat például mindig elsőként a hírlevélre feliratkozottak között hirdetem ki, általában a helyek 60-70%-a be is telik így. Szeretnél te is elsőként értesülni ezekről?

Itt iratkozz fel a hírlevelemre! 


De van még itt valami! Családi fotózást szeretnél, de nem vagy biztos abban, hogy válassz olyan fotóst, akivel jól érzitek magatokat a fotózáson és az elkészülő képek is olyanok lesznek, amiket örömmel nézegetsz majd évről évre? Összeállítottam egy kalauzt, a legfontosabb szempontokkal, hogy megtaláld a tökéletes fotóst a családi életetek megörökítéséhez. Irakozz fel az ingyenes kalauzra és garantáltan megtalálod a tökéletes személyt!