Oldal kiválasztása

 

Szombat este, amikor az aznapi tizenegyedik munkaórában, két nap alatt négy fotózáson túl, este nyolckor is a gépnél ültem, na, akkor bevallom, már kezdtem elfáradni és azt éreztem, hogy most már úgy felállnék vagy legalább olyan üdítő lenne egyet porszívózni.Vagy a változatosság kedvéért nem retusálás közben vacsorázni. De tudjátok mit? Ekkor jöttem rá, hogy én 7 éve nem éreztem azt, hogy de mennék már haza/a dolgomra a munkahelyemről. Négy éve nem éreztem azt, amit olyan sokan és évekig éreznek: számolod vissza az órákat, a perceket, mikor jár le a munkaidőd. Sőt, nekem sokkal inkább nehéz az, hogy a munka mellett másra is szakítsak időt: a háztartásra, mozgásra, normális étkezésre vagy csak amikor csak úgy simán létezel. És hogy mennyire de nagyon baromi hálás vagyok, hogy itt lehetek, hogy itt tartok. Minden egyes lépésért én dolgoztam meg, nem az ölembe hullott a semmiből a két vállalkozás és a folyamatos munkával ellátottság sem, és bármikor jöhet még úgy, hogy a teszkópénztárban fogok állni és számolom vissza a munkaidőt….na jó, akkor már egy Freiben főzném a kávét és simán lehet, hogy tök jó lenne, de most akkor is itt vagyok, itt lehetek, és fájó derékkal és vállakkal, de amolyan csiklandós örömmel ülök szombat este nyolckor is a gépem előtt.


Szeretnéd elsőként megkapni a híreket az új kampányokról, fotózásokról, felhívásaimról? A Love Mama és a Love The City minifotózás napokat például mindig elsőként a hírlevélre feliratkozottak között hirdetem ki, általában a helyek 60-70%-a be is telik így. Szeretnél te is elsőként értesülni ezekről?

Itt iratkozz fel a hírlevelemre! 


De van még itt valami! Családi fotózást szeretnél, de nem vagy biztos abban, hogy válassz olyan fotóst, akivel jól érzitek magatokat a fotózáson és az elkészülő képek is olyanok lesznek, amiket örömmel nézegetsz majd évről évre? Összeállítottam egy kalauzt, a legfontosabb szempontokkal, hogy megtaláld a tökéletes fotóst a családi életetek megörökítéséhez. Irakozz fel az ingyenes kalauzra és garantáltan megtalálod a tökéletes személyt!