Oldal kiválasztása

#lelkizős #azemberségről Képzeljétek, tegnap éjjel derült ki, hogy a nekem címzett levelek egy jó része nem érkezett meg. Amikor este 11-kor a szerverem mélységes bugyraiban turkáltam, találtam egy levelet, ami más volt, mint a többi.
Augusztus 4-én érkezett, a születésnapom (az emberági szülinapja) előestéjén. A volt főnököm írt, ahol már 7 éve nem dolgozom. A legjobb munkahelyem volt, minden, amit a vállalkozásról, a marketingről, a webshopokról, de főként amit az emberségről, a tiszteletről tudok, vagy arról, hogy mikor kell nemet mondani vagy belátni azt, ha egy irány nem szolgál minket többé, tőlük tanultam meg. És nemcsak azért volt különösen fontos, mert csodálatos szavakkal dicsérte a honlapomat és mindent, amit a munkáimról talált, hanem tudjátok miért? Mert egy ilyen, óriás feladatokon dolgozó, elfoglalt ember vette a fáradtságot, rámkeresett, időt töltött azzal, hogy megnézze, miket csinálok mostanság és utána írta 2 mondat szeretettel teli sort. És az ilyen apró, pici tettek viszik előbbre a világot, ettől lesz benne több szeretet, figyelem. Ettől maradunk emberek és ettől lesz JÓ ÉLNI. Figyeljünk egymásra. Csak picit. És mégis egy világot jelenthet valakinek két mondat. Nem tudhatod, hogy az a jó szó, amivel illetsz egy embertársadat, lehet, hogy éppen a szakadék széléről hozza vissza őt egy rossz napján. Vagy ha megtorpant, elbizonytalanodott (és ó, mi anyukák ezt főállásban csináljuk), lehet, az a véletlen félmondat erősíti meg valamiben, amiben kételkedett. Szeressük egymást szavakkal is, jó?


Szeretnéd elsőként megkapni a híreket az új kampányokról, fotózásokról, felhívásaimról? A Love Mama és a Love The City minifotózás napokat például mindig elsőként a hírlevélre feliratkozottak között hirdetem ki, általában a helyek 60-70%-a be is telik így. Szeretnél te is elsőként értesülni ezekről?

Itt iratkozz fel a hírlevelemre! 


De van még itt valami! Családi fotózást szeretnél, de nem vagy biztos abban, hogy válassz olyan fotóst, akivel jól érzitek magatokat a fotózáson és az elkészülő képek is olyanok lesznek, amiket örömmel nézegetsz majd évről évre? Összeállítottam egy kalauzt, a legfontosabb szempontokkal, hogy megtaláld a tökéletes fotóst a családi életetek megörökítéséhez. Irakozz fel az ingyenes kalauzra és garantáltan megtalálod a tökéletes személyt!