Oldal kiválasztása

Nem nagyon hiszek a konkurenciában. A barátságban hiszek. A tapasztalatcserében.

Kicsit több, mint fél évvel ezelőtt lett egy barátnőm. Messze élünk, akkor találkoztunk először személyesen is, hosszú hónapok után, amikor fotóztam őt a MOMents365 projekthez.

Előtte is, azóta is, naponta órákat beszélgetünk. (Köszi, Facebook!) Segítjük egymást. Úgy örülünk a másik sikerének, mint a sajátunkénak. Rossz napokon megkínáljuk egymást 1-1 pohár valamivel. Virtuálisan ölelünk. Együtt haladunk a saját vállalkozásainkban, együtt növünk fel. Nem megy ki anyag a kezünk közül anélkül, hogy látná a másik. Ha kell, megerősítjük egymást, ha kell, javítunk. Inspirálunk, szárnyalunk. Együtt, 250 km távolságból. Együtt vészeljük át a gyerekek betegségeit, az oviba szoktatást, a kimerültséget. Néha a furcsa, csak gyesen lévő kismamákra jellemző, zajos magányt.

Óriási kincs egy ilyen ember. Óriási kincs, amikor olyan barát érkezik hozzád, akiben megbízol, hallgatsz rá, akinek bármit elmondhatsz. Szakmailag, emberileg. Azt kívánom nektek is, hogy legyen egy ilyen barát körülöttetek. Még ha csak virtuális is. Még ha többnyire csak szakmai is. Olyan lesz, amilyenre szükségetek van.

Környezeti portrék - vállalkozónők - Pozsgai Petra

Petra a MOMents365 fotóprojekt környezeti portréján, két imádnivaló kisfiával.

Egyáltalán nem mellesleg Petra számomra az egyik legtehetségesebb fotós, különleges látásmódja, ahogy bármilyen helyzetben meglátja a vegytiszta boldogságot, ahogy képes gyönyörű képeivel egy család boldogságát örökkévalóvá rögzíteni, ahogy minden sallang és erőlködés nélkül készíti a képeit, amiket nézve egyszerűen mellbevág az élet vibrálása. Hát nem ez a fotográfia feladata?

Napi szinten inspirál, csodálatos képei folyamatos húzóerőt jelentenek a számomra, erőt ad a fejlődéshez, a tanuláshoz. Visz előre, melengeti a szívemet.

Köszönöm, Petra!

Ha Vas megyében, a Nyugat-Dunántúlon  jártok/éltek, ne hagyjátok ki, hogy részesei legyetek annak az élménynek, amit ő a történetmesélő családi fotózás által adhat nektek.

Pozsgai Petra, www.ppphoto.hu www.facebook.com/pozsgaipphotography

[envira-gallery id=”19908″]