Oldal kiválasztása

Változatos egy év volt ez a 2020., de belőlem olyan erőket hozott elő, amit még 2019-ben nem hittem, hogy valaha megtalálok magamban. Így tele vagyok tervekkel, örömmel, várakozással, nézzétek, mi mindennel készülök nektek!

az agiszabo

  • Kicsit kívülről meg fogok újulni: új logóm, új kiadványaim, szóróanyagaim (pl. ajándékutalvány), talán új honlapom is lesz. Remélem, a 2020-as giga mennyiségű családi fotózás anyagát is tudom hozni nektek. :)
  • Belülről viszont marad minden ugyanígy: mini 30 perces és normál 60 perces csomagok közül tudtok választani, a hétköznapi fotózás továbbra is kedvezőbb.
    Hétköznapokon májusig csak kedd és csütörtök délelőttökre tudok szabad időpontot adni. (Ez eddig is így volt, de most egy képzés miatt ha akarom, sem tudok ezen módosítani, mert heti 3 délelőttök az iskolapadban fogok ülni.)
  • AZ ÁRAK: 2021-től pici emelkednek az áraim. Korábi családjaim részére továbbra is él a 10% VIP kedvezmény.
    2020. december 31-ig történő, 2021-re vonatkozó foglalásokra még a 2020-as árak vonatkoznak.

TEMATIKUS NAPOK, lOVE MAMA ÉS A BARÁTAI :)

  • FEBRUÁR MÁRCIUS v. ÁPRILIS: Fine Art minifotózás napok. Olyan, mintha ovis fotózás lenne, csak több időnk lesz, kb. 10 perc gyerkőcönként. Fekete háttér, kifejzetetten “művészi” jellegű portrék. Szépek, letisztultak, elegánsak.
  • MÁJUS: tavaszi fotózások, Love Mama tavaszi-húsvéti kiadás, felturbózott tartalommal, változatlan vagy még magasabb minőségben és hangulatban. Már most jelezném, hogy májusra már most csak hétköznapi időpontjaim vannak, így ha most foglalnátok, másik hónapok hétvégéjét ajánlom.
  • AUGUSZTUS-SZEPTEMBER: Love The Summer / Love The City mini napok. Víz, különleges helyszínek, tábortűz, készülünk ám mindennel!
  • NOVEMBER: Love Snow Karácsonyi Fotózás. Az első meghirdetéskor 4 nap alatt lettem telházas úgy, hogy mintafotónk sem volt. Jó előre meg fogom hirdetni, szerintem írjátok be a 2021-es naptárra októberhez, hogy szóljatok nekem időben! ;)

OVIS FOTÓZÁS

Jövőre is szeretnénk sok ovit, sulit lefotózni, az elsőn túlvagyunk és nagyon megveregetem a vállunkat, mert minden simán ment, sőt, sokkal könnyebben és jobban, mint ahogy számítottunk rá, sőt, a fogadtatása is felülmúlta az elképezéseinket. Ezért keressük nagyköveteinket, akik bejuttatnak minket a saját ovijukba, sulijukba.

Bár 10-ből 8 szülő elégedetlen az ovis fotókkal (kivéve ahol mi fotózunk idén :)), a hivatalokon és az intézményi vezetőkön mégsem jutunk túl. A nagyköveteink beszélnek az igazgatónénikkel, fotózást szervező óvónénikkel, előmelegítik nekünk a terepet, cserébe természetesen akármennyi gyerkőce is jár suliba/oviba, minden digitális és nyomtatott képet ajánadékba adunk. Pest megyei, vidéki ovik is jöhetnek, sőt!!
Mivel ahogy a családoknál, ebben sem adom alább egy bizonyos szinten, különös gondot fordítunk nemcsak a képekre, azok átadására, hanem a rugalmas ügyfélkezelésre is, amit mondjuk ovinként 100 családnál nem könnyű kézben tartani. De hogy ne menjen a minőség rovására, így csak, amolyan – divatos szóval élve – butik márkaként csak korlátozott ovit tudunk vállalni szezononként. Szóval aki szeretné, ha mennénk az ovijukba, írjatok emailt, küldök minden kommunikációs anyagot, részleteket.

könyv, tanfolyamok

December 7-től elérhető lesz a Love The Moment! Start tanfolyam anyaga. Ez az első kiadás meg fog újulni, ezért kedvezményes áron kiárusítom.

Készül már a második rész és a haladó könyv  is és nem adom fel az álmomat, hogy legyen 2021-ben elő workshop, tanfolyam is.