Esküvői fotózás

Ha csak egy rövid szertartást szerveztek, ha c sak családi körben ünnepeltek, ha fontos számotokra a meghittség, a  nagyon szűk családi kör: örömmel örökítem meg a nagy napotokat. 

Szia, Ági vagyok. Gyerekkorom óta fotózom, most már hosszú évek óta főtevékenységként. Családokat, portrékat, aktokat, szerelmet, maszatos kezeket, babaillatot. Otthon nálatok vagy bármilyen megálmodott helyszínen. Bármi őrültségre vevő vagyok. Csak fény legyen, csak nyitottság legyen, tisztelet legyen, barátság legyen, emberek legyenek.

Milyen az AgiSzabo Esküvői fotózás?

PICI

Én vagyok az emberetek, ha csak nagyon pici, meghitt, bensőséges esküvőt terveztek. Rendszeresen fotózom olyan párokat, ahol csak egy rövid polgári szertartást örökítünk csak meg, illetve a “kötelező” családi képeket, valamitna kreatív fotózást. 

De voltam már kétnapos 12 fős esküvőn a Mátrában, ahol szinte együtt “éltem” a családdal, voltam már családival egybekötött utólagos esküvői kreatív fotózáson, bármi ilyesmire vevő vagyok országon, Európán belül, kb. 30 főig. 

BARÁTI

Van egy olyan szuperképességem, hogy hamar az adott család, helyzet részese tudok lenni, mintha mindig is…Mintha én is egy unokatesó, egy jóbarát lennék, nem pedig idegen. De ehhez ti is kelletek, akkor leszünk együtt jó csapat, még ha csak pár óráról is van szó.

Másrészt mivel nagy esküvőket nem nagyon vállalok, az áraim is igazodnak a baráti keretekhez. 

TERMÉSZETES

Ahogy a családi fotókon, úgy az esküvői fotózáson is a természetességet képviselem. Fényekben, hangulatban, póztalan pózokban, utómunkában. 

Jó helyen jársz nálam, ha nem igényled, hogy fűzfát ölelgessetek, ha nem a te stílusod a hatalmas strasszos-csipkés-csillogós-abroncsos ruha, ha nem igényled, hogy utólag viaszbabát retusáljak belőletek. 

Már tudod, hogy velem szeretnél fotózni?

Jelentkezz esküvői  fotózásra most!  Az űrlap kitöltése nem kötelez semmire, csak elkezdjük megtervezni a fotózásotokat: hová, mikor, milyen körülmények közé álmodtátok meg!

Családi fotózás a városban

Ti mondtátok

“Nagyon fontos volt nekünk, hogy spontán képek készüljenek. Viszont nem tudtuk elképzelni, hogy milyen képek fognak készülni ha nem lesz beállítva és elmondva hogy mit is csináljunk. A fotózás után hazafele úton arról beszélgettünk, hogy nekünk fel sem tűnt, hogy valaki fotózott minket. A kislányunk legjellegzetesebb pillanatai mind- mind meg lettek örökítve. Örök emlék, és nagyon jó élmény marad számunkra.”

“Csupa mosoly, kedvesség és profizmus. Kizárt dolog zavarban lenni előtte. Pontosan azokat a pillanatokat ragadja meg, amiben minden benne van… Rengeteg alázat és szeretet tükröződik a munkáin.”

“Nagyon örülünk, hogy Ágit megismerhettük! Kislányunk kétéves szülinapjakor találkoztunk először és akkor is, és idén is, amikor újra találkoztunk, olyan volt, mintha egy régi ismerőssel találkoztunk volna! A kislányunk is hamar feloldódott és bár nem voltak kötelező pózok, partner volt a játékban. Mert semmi nem kötelező, amikor Ági fotóz :)”

MINDEN, AMIT MÉG TUDNI SZERETNÉL

Kapcsolat

Ha kérdésed van, írj bátran! :) 

kapcsolat

+36 30 394 7274