Családi fotózás

A műtermi, beállított képek neked nem tetszenek. Természetességet szeretnél, önmagatokat viszontlátni a képeken. Jó helyen jársz.

Budapest egyik vezető családi fotósa vagyok olyan családok számára, akik valami mást keresnek.

Őszinteséget, természetességet, játékosságot és egy kis művészetet.

Mert a családi fotóitoknak többnek kell lenniük, mint puszta bizonyonyítéknak arról, hogy léteztetek.

Szia, Ági vagyok. Gyerekkorom óta fotózom, most már hosszú évek óta főtevékenységként. Családokat, portrékat, aktokat, szerelmet, maszatos kezeket, babaillatot. Otthon nálatok vagy bármilyen megálmodott helyszínen. Bármi őrültségre vevő vagyok. Csak fény legyen, csak nyitottság legyen, tisztelet legyen, barátság legyen, emberek legyenek.

Milyen az AgiSzabo Családi fotózás? 

TERMÉSZETES

A fotózásokon maximálisan rátok szabom az eseményeket: hiába látok meg egy jó helyszínt, egy klassz fényt, ti vagytok a legfontosabbak. Nem avatkozom bele az események menetébe, nem erőltetünk semmit, hagyjuk, hogy a picik legyenek az események rendezői.

MÓKÁS

A szülők legtöbbször azt írják nekem, hogy amellett, hogy imádják a képeket, olyan érzésük volt, mintha ezer éve ismernénk egymást. A fotózás végén a gyerekek általában rajtam csüngve könyörögnek, hogy én is menjek velük haza. A nevemben levelet írnak a Mikulásnak és napokig kérdezik, mikor megyek újra. Imádok veletek, a gyerekekkel lenni és ez látszik a képeken is. Nem a technika, nem az, hogy milyen csillivilli a felszerelésem.

RUGALMAS

2014 óta többszáz családot, többszáz gyerkőcöt fotóztam. Tudom, hogy nem könnyű mindent összeszervezni, ezért az időpontokban, a helyszínben és a csomagokban is igyekszem maximális rugalmasságot biztosítani nektek. A képeket látva pedig a ti kezetekben van a döntés, hogy hány képet, mekkora csomagot kértek.

Érzed, hogy velem szeretnél dolgozni, de még pár infóra szükséged lenne?

Katt a gombra és foglalj időpontot egy tervezős beszélgetésre! :)

Családi fotózás a városban

Ti mondtátok

“Nagyon fontos volt nekünk, hogy spontán képek készüljenek. Viszont nem tudtuk elképzelni, hogy milyen képek fognak készülni ha nem lesz beállítva és elmondva hogy mit is csináljunk. A fotózás után hazafele úton arról beszélgettünk, hogy nekünk fel sem tűnt, hogy valaki fotózott minket. A kislányunk legjellegzetesebb pillanatai mind- mind meg lettek örökítve. Örök emlék, és nagyon jó élmény marad számunkra.”

“Csupa mosoly, kedvesség és profizmus. Kizárt dolog zavarban lenni előtte. Pontosan azokat a pillanatokat ragadja meg, amiben minden benne van… Rengeteg alázat és szeretet tükröződik a munkáin.”

“Nagyon örülünk, hogy Ágit megismerhettük! Kislányunk kétéves szülinapjakor találkoztunk először és akkor is, és idén is, amikor újra találkoztunk, olyan volt, mintha egy régi ismerőssel találkoztunk volna! A kislányunk is hamar feloldódott és bár nem voltak kötelező pózok, partner volt a játékban. Mert semmi nem kötelező, amikor Ági fotóz :)”

MINDEN, AMIT MÉG TUDNI SZERETNÉL

Kapcsolat

Ha kérdésed van, írj bátran! :) 

kapcsolat

+36 30 394 7274