fbpx
agi@agiszabo.hu +36 30 394 7274

Családi fotózás

Már több, mint 320 család szavazott bizalmat nekem. 70%-uk minden évben visszatér.

Kisbabát vártok. Megszületik, Felnő. Tudod, érzed a zsigereidben: megállítanád az időt.


 Ezért fotózol magad is.Felötlik benned az is, de jó lenne, ha egy külső személő is megmutatná, milyenek vagytok most, hogyan éltek, hogyan szerettek. Készüljenek olyan képek, ahol mindannyian rajta vagytok.Ezért profi fotóst keresel.Körülnézel, van miből válogatni, Díszletekre bukkansz, jelmezekre, berendezett stúdiókra. Érzed, hogy te valami mást szeretnél. Valódibbat, igazibbat. Életszagút. De mégis szépet, amit kitehetsz a falra vagy albumba rendezhetsz.

A FOTÓZÁSOKRÓL

Tudni szeretnél minden apró részletet a fotózásotokkal kapcsolatban: hol fogunk fotózni, mennyi ideig tart majd, hogyan készüljetek rá és mikor kapjátok meg a képeket. Kattints ide, hogy választ kapj minden kérdésedre.

Tovább a részletekhez >>  

Babafotózás, családi fotózás Budapest

ÁGIRÓL

Beengedtek az otthonotokba, az életetek meghitt helyeire és idejére, talán segítek átöltöztetni a babád, talán a kanapétok alá fekszem. Bizalom kell ide. Ismerj meg picit jobban, a varázslatos fotózáshoz kell, hogy érezz “otthonosságot” velem kapcsolatban.

Ismerj meg jobban! >>

Babafotózás, újszülött fotózás

ÁRAK, CSOMAGOK

Tudom,  hogy neked nem az a fontos, hogy a legolcsóbb vagy éppen a legdrágább fotóst válaszd. Fontos az, hogy milyenek a képek, hogy mennyire tudsz azonosulni azzal a szellemiséggel és stílussal, amit képvisel. De azt is tudom, hogy nem mindegy, milyen értéket kapsz a befeketetésedért.

Tovább a csomagokhoz >>

Mitől más az ágiszabó fotózás?

Berobbanok, földön fetrengek, rajtam fetrengenek az egyévesek, szaladunk, fogócskázunk, fára mászunk.

Közben fényképezek, keresem a fényt, ami élettel telivé tesz egy mindennapi pillanatot, keresem a tekintetet, amikor egy kisbaba rácsodálkozik a világra (pontosabban a nagy és fekete óriási fényképezőgépre), keresem azt az ölelést, amiben benne van az anyuka összes szeretete vagy azt az óvó-szerető, néha kicsit ügyetlen mozdulatot, ahogy apuka egy harisnyát próbál rápasszírozni a kis husi combokra. Hazaviszem az ajándékokat a nagylányoktól, a kölesgolyó-nyomokat a fényképezőn és a ruhámon, a kutyanyálat az arcomon. 

Így teljes az élet, ettől lesznek élettel teliek a képek. Mindent szabad és semmit nem kell.

Ezért fotózunk nálatok, otthon, ahol megmutathatjátok a legigazibb önmagatokat anélkül, hogy viselkedni kellene.

Ezért fotózunk a természetben, ahol a fények és a színek olyan díszletet emelnek körétek, aminél szebbet álmodni sem lehet.

Ezért adok a csomagok mellé nyomtatott képeket, mert a családi életetek és ez a fotózási élmény sokkal több ér annál, hogy a számítógép egy mappájában pihenjen.

A családi fotózások árait, a csomagajánlatamat itt találod >>

Őszinte,igaz és csodás képek készültek!Ági,mint egy észrevétlen pillanat tolvaj!Nagyon élveztünk a fotózás minden percét, ami köszönhető, annak,hogy saját otthonunk volt a “műterem” és,hogy Ági kedvességgel,termeszetességével szinte azonnal beleolvad a mi kis családi életünkbe!❤️ Szeretjük a képek hangulatát és, hogy végre mi vagyunk a rólunk készült képeken!
Ági teljesen rugalmasan igazodott az elképzeléseinkhez, sem a forgatókönyvet elsősorban alakító három kisgyerek, sem a kis motorcsónakkal megközelíthető, eldugott helyszín nem riasztotta el, oldott hangulatban, fesztelenül zajlott a fotózás. Az elkészült képek nagyon hangulatosak, természetesek lettek, az ajánlott matt fotópapíron előhivatva különösen jól lehet bennük gyönyörködni. :)
Örülök, hogy rád találtunk :) Sok "fotós" csak direkt, beállított, kamerába nézős képeket készít. A te képeid viszont nem mű képek, tele vannak élettel, valódi emlékek lesznek. Ezeket a képeket boldogan és büszkén tesszük majd ki a falra :)
Ági, ahogy belépett hozzánk, mintha régóta ismertük volna. A társaságában sikerült teljesen természetesen viselkedni mindenkinek. Pózoktól és mázaktól mentes csodaszép képek készültek. Pont rólunk, úgy ahogy vagyunk, ahogy mindennap szeretjük egymást, mert pont így és ilyenek vártuk egymást. Pedig nem volt egyszerű dolga, mert egyikünk azt kérte legyenek élesek a képek, a másikunk azt, hogy ne legyenek élesek. A fényviszonyok pont nem voltak tökéletesek. A képek mégis tökéletesek. Köszönjük Ági!!

Fények / Álmok / Jóga

Szabó Ági


szombathely szigliget budapest fény sok fény árnyék sok-sok árnyék hosszú árnyékok éles árnyékok macskakövek régi korok kávé növényi tejjel pohár rozéval bögre rooibossal étel hús nélkül élet görcs nélkül nyár viharral ősz köddel barni haja és ölelése inspiráló okos beszélgetések nagy találkozások nagy álmok útlevél jóga képzelt riport én is hiszek egy-két szép dologban hiszek a dalban

gyerekkorom óta fotózom, most már hosszú évek óta főtevékenységként. családokat, portrékat, aktokat, szerelmet, maszatos kezeket, babaillatot. otthon nálatok vagy bármilyen megálmodott helyszínen. bármi őrültségre vevő vagyok. csak fény legyen, csak nyitottság legyen, tisztelet legyen, barátság legyen, emberek legyenek.

pózmentes fényképek, pózmentes élet. természetes fények, természetes helyzetek. őszintség a fotóban és az életben.

állandó szerzője a pici and the city képanyagainak és az ember néhány történetének. van még nekem prémiumprint, volt moments365 fotóprojekt és vállalkozói közösség.

néha azért én is elfáradok. :)


HÍRLEVÉL


Elsőként tudod meg az akciókat, kampányokat, híreket, castingokat. Hidd el, érdemes.

Mindent értesz, mindent érzel.

Már biztos vagy benne, hogy velem szeretnél fotózni.