Oldal kiválasztása
moments_fotokiallitas_meghivo
Fél évvel ezelőtt, mikor megálmodtam a MOMents365 fedőnevű, nagyszabású fotóprojektet (dehogy álmodtam meg! :), egy ártatlan ötlet volt és pillanatok alatt nőtt ilyen hatalmassá), még nem gondoltam volna, hogy valaha nekem fotókiállításom lesz.
De megtörténik: 5 nap múlva, most szombaton, november 7-én nyílik az a fotókiállítás, ami az elmúlt fél év, finoman szólva meglehetősen intenzív munkáját mutatja be.
Ez alatt a fél év alatt lefotóztam 30 anyukát, kétszer. Elmentem mindenkihez (Budapesten belül utaztam kb. 450 km-t), hogy a környezeti portréikon mutassam meg a nagyvilágnak: hogyan dolgoznak, hogyan építik napról napra, hajnalról hajnalra, éjjelről éjjelre a vállalkozásaikat.
Eljöttek ők is hozzám, születtek így nagyon személyes és megindító műtermi portrék is róluk, ezek a képek csak a kiállításon fognak megmutatkozni.
Megírták a történetüket is: hogyan váltak anyává, vállalkozóvá, miért ezt választották és hogyan zsonglőrködnek az erejükkel és az idejükkel.
60 fotózás. 30 történet. 30 édesanya, 50 gyerkőc+4 a pocakokban. 30 vállalkozás. Egy erős közösség, ahol napi szinten segítjük, támogatjuk egymást.
Számtalan sajtómegjelenés, RTL Híradó, Nők Lapja, online és nyomtatott magazinok, rádióinterjú Pataki Zitával a Hétfő-Egy nő c. műsorában.
Barátságok, üzleti kapcsolatok születése. Rengeteg tanulás. Az összes személyes határ szétfeszítése.
infografika szines _web
Ebből állt az elmúlt fél év, miközben építgettem az AgiSzabo Photographyt-t, megálmodtam, kitanultam (khm, kitalnulom jelenleg…) egy másik műfajt, ami januárban indul a hetkoznapiportrek.hu oldalon.
Ez az egész nem jöhetett volna létre a családom, a fiam, a férjem, a szüleim, a barátaim nélkül, akik végig toltak közben jobbról-balról, hátulról vagy kanalaztak fel, ha olyan volt. Meg persze a 29 másik anyuka segítsége nélkül.
Egyszóval szeretettel meghívlak benneteket erre a kiállításra, ami az elmúlt fél év munkáját mutatja be, de sokkal inkább azokat az édesanyákat, akik mind-mind példaértékű munkát végeznek.
A kiállítást november 7-én 10 órakor Pataki Zita nyitja meg egy zártkörű közösségi- és sajtóesemény keretében, de 11.00-tól bárki számára nyitva állnak a kapuink! :)
A kiállítás megtekinthető: november 7. és 21. között az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtérben, a 1067 Bp., Eötvös u. 10. sz alatt. (Ha nem a megnyitó napján jöttök, érdemes előtte odaszólni, mert a kiállítóteremben néha zártkörű programok vannak.)
A kiállítás azután jövőre országos vándorútra indul, a MOMents365 közössége pedig elkezdi hivatalosan is a működését.
Itt találjátok a történeteket és a képanyag egy részét: www.moments365.hu
A közösségünk itt él: www.facebook.hu/moments365.hu