Oldal kiválasztása

Családi fotózás

Családi fotózás Budapesten és Pest megyében

 

DOKUMENTARIsTA CSALÁDFOTÓZÁS, MELY ELMESÉL BENNETEKET. AHOGY MOST VAGYTOK, AMILYENEK IGAZÁBÓL VAGYTOK.

Figyelek. Keretbe foglalok. Megrajzolok. Olyan pillanatokat, melyek megmutatják azt a gyönyörű, színes, káoszos, hangos, csendes mindennapi pillanatokat, amiben MOST éltek. Hogy ezek a képek részei legyenek a családotok legendáriumának – meséljenek ezek a képek rólatok a jelennek, a jövőnek.

 

CSALÁDI FOTÓZÁST SZERETNÉL.


Mert tudod, hogy most van a legjobb pillanat arra, hogy megörökítsd a jeleneteket.

Mert tudod, hogy ezek a napok nem jönnek már vissza sosem.

Ezért körülnézel: műtermi fotókat találsz, esetleg hangulatos, de túlretusált képeket, tökéletesen megrendezett helyzeteket.

Érzed, hogy ez még nem az igazi.

Ekkor találsz rám.

Budapest egyik vezető családi fotósa vagyok olyan családok számára, akik valami mást keresnek.

Őszinteséget, természetességet, játékosságot és egy kis művészetet.

Mert a családi fotóitoknak többnek kell lenniük, mint puszta bizonyonyítéknak arról, hogy léteztetek.

Specialitásom a “zizegős családok”.

Az energikus csapatok.

A hangos, szélvész gyerekek. Akik, ha azt kéred, mosolyogjanak, grimaszolnak. Ha fel kell állni, leülnek. Ha maradni kell, mennek.

Imádom azokat a családokat, akik azt érzik magukról: “ha mi valahol ottvagyunk, minket nem lehet nem észrevenni”.

Ezért lehet, hogy még nem vetted a bátorságot, hogy családi fotózásra menjetek. Mert tartasz attól, hogy a gyerekek szétszedik a műtermet vagy a fotós egyszerűen nem tudja kezelni ezt az energiát, ami titeket jellemez.

Pedig te tudod, hogy ti pont így vagytok nagyon rendben. Ti pont így vagytok “normálisak”, szerethetők.

Az elkészülő fotókon ezt fogod látni. Ezeket büszkén kiteheted majd a falra. Büszkén posztolhatod a közösségi oldalakon te is, megmutatva az ismerőseidnek, hogy a gyerekek sajátos energiája mennyire szerethető. Hogy a ti világotok is tele van csodával.

Ezt pedig úgy tudjuk megmutatni, ha a fotózásokon nem kell feszengeni. Nem kell viselkedni.

A férjed sem fogja leszavazni a fotózást, mert tudja, érzi: ez egy olyan együttlét lehet, ahol mind teljes szívvel-lélekkel együtt tudtok lenni. És ez az egy, ami fontos lesz.

Laza, jókedvű fotózás

Semmi giccs, semmi cicoma, csak jókedv, vidámság, laza,  pörgős fotózás, élettel teli, vidám képek. 

Budapesten és pest megyében

A helyszín lehet, ami nektek a legkedvesebb: az otthonotok intimitása vagy éppen a környéketek vagy a város kedvenc helyei, parkjai. 

60 perc, 30+ kép

A fotózások kb. 60 percig tartanak, mert 9 év tapasztalatával már óra nélkül is tudom, hogy az 53. percnél a kicsik és a nagyok is fáradni kezdenek. Ez bőven elég, hogy olyan képek szülessenek, melyre évek múlva is jó érzéssel néztek majd. 

Családi fotózás a városban

Szülinap, babavárás, sulikezdés?

Bármilyen alkalomra

A  fozózásokhoz legtöbbször nem kell külön alkalom, hiszen a gyerekekkel minden nap olyan, amit legszívesebben örökre megőriznél. De tökéletes arra is, ha csak szeretnétek megörökíteni a gyerkőcök szülinapját, jön a  tesó, vagy éppen szeretnétek néhány képet az utolsó percekről, amikor a nagy ovisból kisiskolás válik.

Pici and the city divatfotózás

Kiscsalád, nagycsalád, gyertek akár sokan is!

LÉTSZÁMLIMIT NÉLKÜL

Eredetileg baba-mama fotózásnak indult 8 éve, de kinőtte magát, most már bármekkora kis csapatokat várok, de halkan súgom: egy nagyszülős vagy apa-lánya/fia fotózás szuper ötlet!

Gyerekportré fotózás

Próbáld ki az agiszabo-élményt!

TELJES ÉLMÉNY RÖVIDEN

Ha még nem fotóztunk együtt, kipróbálhatod, milyen hangulatban telnek a fotózások velem. Előfordulhat, hogy azt érzed, teljes káosz uralkodik, a végén viszont élettel teli, profi fényképeket kapsz majd. 9 év bizonyítja, hogy mindig hatalmas, klassz élmény a fotózás 

 

Ágiról

Gyerekkorom óta fotózom, most már hosszú évek óta főtevékenységként. Családokat, portrékat, aktokat, szerelmet, maszatos kezeket, babaillatot. Otthon nálatok vagy bármilyen megálmodott helyszínen. Bármi őrültségre vevő vagyok. csak fény legyen, csak nyitottság legyen, tisztelet legyen, barátság legyen, emberek legyenek. Bővebben >>

Éve Főállásban

Családi fotózás

Minifotózás-kampány

Elégedettség

Ti mondtátok

“Örülök, hogy rád találtunk :) Sok “fotós” csak direkt, beállított, kamerába nézős képeket készít. A te képeid viszont nem mű képek, tele vannak élettel, valódi emlékek lesznek. Ezeket a képeket boldogan és büszkén tesszük majd ki a falra :)”

“Csupa mosoly, kedvesség és profizmus. Kizárt dolog zavarban lenni előtte. Pontosan azokat a pillanatokat ragadja meg, amiben minden benne van… Rengeteg alázat és szeretet tükröződik a munkáin.”

Az apróbetűs

  • Minden fotózás kb. 60 percig tart, de 60 percnél sem esik ki a kezemből a fényképezőgép, ha úgy érzem, hogy még bőven van téma. 
  • A fotózáson mindenki a saját felelősségére vesz részt.
  • A fotózás előtti hetekben személyesen egyeztetünk az időpontról és a helyszínről. 

Az árak forintban értendők.

A FOTÓZÁS UTÁN

Az elkészült képekből a legjobbakat retusálom (kb. 80-120 db), ezekből ti választjátok ki a nektek tetsző 30 képet, melyeket digitálisan és nyomtatva is megkaptok. 

A csomag tartalmazza: a kiválasztott 30+ fotót  nagy felbontásban és webes megosztásra alkalmas méretben (a galériából lesz letölthető), vízjel nélkül, a nyomtatott képeket és a Foxpost automatába küldést.

A csomaghoz 30-nál több képet is választhattok:

+1-10 kép: 4 990 Ft

+11-20 kép: 5 990 Ft

+20-összes kép: 8 990 Ft

A csomagon felüli nyomatok ára 120 Ft/db. (10×15 méretben).

Az elkészült csomag kizárólag Foxpostos csomagküldéssel adom át, kivéve, ha eljöttök érte hozzám a 2.  kerületbe.