fbpx

Az AgiSzabo Photography-nál 2016. óta évente két alkalommal szervezem a minifotózásokat: tavasszal a Love Mama, ősszel a Love The City fantázianév alatt futnak a természetközeli és vagány városi helyszíneken zajló fotózásaim. 

A családi minifotózás olyan népszerű, hogy rendszeresen pótnapokat és várólistát is kell indítanom. 

Még nem tudod, hogy neked miért jó egy minifotózás velem? Van rá 7 okom. 

családi fotózás budapest

1. a teljes agiszabo élményt kapod

Ha még nem fotóztunk együtt, kipróbálhatod, milyen hangulatban telnek a fotózások velem és részese lehetsz annak a huncutságnak, hogy a fotózás alatt előfordulhat, hogy azt érzed, teljes káosz uralkodik, a végén viszont élettel teli, profi fényképeket kapsz majd. 

Az Agiszabo élménynek része az is, hogy ilyenkor a gyerekeket szabadjára engedjük, szaladgálunk, ugrálunk, bújócskázunk, rosszalkodunk, mindezt mutatós városi zöld környezetben. 

2. rövid és kalandos

A Love Mama és a Love The City minifotózások 30 percesek, 10-10 perc szünetekkel a családjaim között, ha csúszás van, hogy belemelegedjünk, megérkezzünk. Ennyi idő bőven elég ahhoz, hogy egy szuper képsorozat készüljön és hogy mégis kellően elfáradjunk a sok “tornagyakorlattól”, például ha fára mászunk vagy fogócskázunk vagy lépcsőzünk. 

3. Profi fotózás elérhető áron

A Love Mama és Love The City fotózásokon ugyanannyi kép készül, mint a “privát” minifotózásokon (ekkor ti mondjátok meg az időt és a helyet, a Love Mamánál adott napokon és helyszíneken tudtok jönni), Általában 80-100 képet adok át nektek válogatásra, ezek közül választjátok ki azt a minimum 15 képet (a tapasztalat alapján általán 25+ képet kértek), amit végül készre retusálva adok át nektek digitális és nyomtatott formában. 

4. a fotózást nem kedvelő/elfoglalt apukák is bevállalják

Elnézést a diszkriminációért, igazán nem szándékom senkit kipécézni, egyszerűen csak tapasztalat, hogy sokszor éppen az apukák nem szeretik a fotózást, nyűg és szenvedés nekik. 

De írhattam volna magamat vagy a hozzám hasonló anyukákat, akik nem szeretnek a kamera előtt lenni: nekünk is ennyi még belefér. :)

Egészen addig, amíg nem fotóztak velem, haha :)

A minifotózás ilyen esetben kifejezetten kedvező lehet, hiszen a 30 perc úgy elsuhan, hogy szinte észre sem vesszük. Ennyi idő éppen elég, hogy egy jót jásszunk, bolondozzunk a gyerekekkel, pózolni sem kell, egyszerűen csak magatokra, egymásra figyelni: ez a titok. 

5. Tökéletes, ha az éves nagy fotózás mellé szeretnél egy frissítést

A minifotózásokat beiktathatod az éves nagy tavaszi vagy karácsonyi fotózások elé/mögé, így évente lesz egy normál, hosszabb fotósorozatotok és egy pici, hogy még több szuper kép kerülhessen a családi fotóalbumba és a falakra otthon. 

De sok családom évente kétszer jön Love Mamára és Love The City-re, így két minivel egy egész évet lefedünk. 

6. szülinap, babavárás, sulikezdés?

A minifozózás tökéletes arra is, ha csak szeretnétek megörökíteni a gyerkőcök szülinapját, jön a második, harmadik, negyedik tesó, vagy éppen szeretnétek néhány képet az utolsó percekről, amikor a nagy ovisból kisiskolás válik. 

7. fedezd fel a várost velem!

A Love Mama és a Love The City fotózásokat általában olyan helyekre szervezem, ahol könnyen lehet, hogy még nem jártatok. A helyszínválasztásban szempont, hogy könnyen elérhető legyen, viszont se agyoncsépelt ne legyen, sem pedig túlzsúfolt. Ezért a Kopaszi gát és a Margitsziget helyett a Gellért-hegy kevésbé ismert részeire, izgalmas macskaköves, városi helyszínekre, lépcsősorokra, erdőrészletekbe viszlek benneteket. Ez alól egy kivétel van: a Római-part, amit azért mindannyian ismertek, de az ottani hangulat mindent visz. 

Jönnél velem fotózni?

Love mama summer edt.

Augusztus 8. és 14.-15. 

“Zöld” helyszínek, fotózás a természetben

30 perces fotózás | 15 digitális és nyomtatott kép | 24 990 Ft


Részletek és jelentkezés

Love The city 2020

Szeptember 5.-6., 8., 10. + pótnapok

Városi vagány helyszínek

30 perces fotózás | Többféle választható képcsomag | 24 990 Ft-tól


Előjelentkezés emailen

olvass további cikkeket a minifotózásokról