Oldal kiválasztása

Az AgiSzabo Photography-nál 2016. óta évente két alkalommal szervezem a minifotózásokat: tavasszal a Love Mama, ősszel a Love The City fantázianév alatt futnak a természetközeli és vagány városi helyszíneken zajló fotózásaim. 2020-ban pedig megszületett a LoveSnow, a mi kis giccsmentes karácsonyi winter wonderlandünk: kivittük a karácsonyi családi fotózásokat a természetbe egy hangulatos téli piknikbe csomagolva. 

A családi minifotózás olyan népszerű, hogy rendszeresen pótnapokat és várólistát is kell indítanom.

Még nem tudod, hogy neked miért jó egy minifotózás velem? Van rá 7 okom.

1. A teljes agiszabo élményt kapod

Ha még nem fotóztunk együtt, kipróbálhatod, milyen hangulatban telnek a fotózások velem és részese lehetsz annak a huncutságnak, hogy a fotózás alatt előfordulhat, hogy azt érzed, teljes káosz uralkodik, a végén viszont élettel teli, profi fényképeket kapsz majd.

Az Agiszabo élménynek része az is, hogy ilyenkor a gyerekeket szabadjára engedjük, szaladgálunk, ugrálunk, bújócskázunk, rosszalkodunk, mindezt mutatós városi zöld környezetben.

2. Rövid és kalandos

A Love Mama és a Love The City minifotózások 30 percesek, 10-10 perc szünetekkel a családjaim között, ha csúszás van, hogy belemelegedjünk, megérkezzünk. Ennyi idő bőven elég ahhoz, hogy egy szuper képsorozat készüljön és hogy mégis kellően elfáradjunk a sok “tornagyakorlattól”, például ha fára mászunk vagy fogócskázunk vagy lépcsőzünk.

3. Profi fotózás elérhető áron

A Love Mama és Love The City fotózásokon ugyanannyi kép készül, mint a “privát” minifotózásokon (ekkor ti mondjátok meg az időt és a helyet, a Love Mamánál adott napokon és helyszíneken tudtok jönni), Általában 80-100 képet adok át nektek válogatásra, ezek közül választjátok ki azt a minimum 15 képet (a tapasztalat alapján általán 25+ képet kértek), amit végül készre retusálva adok át nektek digitális és nyomtatott formában.

4. A fotózást nem kedvelő/elfoglalt apukák is bevállalják

Elnézést a diszkriminációért, igazán nem szándékom senkit kipécézni, egyszerűen csak tapasztalat, hogy sokszor éppen az apukák nem szeretik a fotózást, nyűg és szenvedés nekik.

De írhattam volna magamat vagy a hozzám hasonló anyukákat, akik nem szeretnek a kamera előtt lenni: nekünk is ennyi még belefér. :)

Egészen addig, amíg nem fotóztak velem, haha :)

A minifotózás ilyen esetben kifejezetten kedvező lehet, hiszen a 30 perc úgy elsuhan, hogy szinte észre sem vesszük. Ennyi idő éppen elég, hogy egy jót jásszunk, bolondozzunk a gyerekekkel, pózolni sem kell, egyszerűen csak magatokra, egymásra figyelni: ez a titok.

5. Tökéletes, ha az éves nagy fotózás mellé szeretnél egy frissítést

A minifotózásokat beiktathatod az éves nagy tavaszi vagy karácsonyi fotózások elé/mögé, így évente lesz egy normál, hosszabb fotósorozatotok és egy pici, hogy még több szuper kép kerülhessen a családi fotóalbumba és a falakra otthon.

De sok családom évente kétszer jön Love Mamára és Love The City-re, így két minivel egy egész évet lefedünk.

6. Szülinap, babavárás, sulikezdés?

A minifozózás tökéletes arra is, ha csak szeretnétek megörökíteni a gyerkőcök szülinapját, jön a második, harmadik, negyedik tesó, vagy éppen szeretnétek néhány képet az utolsó percekről, amikor a nagy ovisból kisiskolás válik.

7. Fedezd fel a várost velem!

A Love Mama és a Love The City fotózásokat általában olyan helyekre szervezem, ahol könnyen lehet, hogy még nem jártatok. A helyszínválasztásban szempont, hogy könnyen elérhető legyen, viszont se agyoncsépelt ne legyen, sem pedig túlzsúfolt. Ezért a Kopaszi gát és a Margitsziget helyett a Gellért-hegy kevésbé ismert részeire, izgalmas macskaköves, városi helyszínekre, lépcsősorokra, erdőrészletekbe viszlek benneteket. Ez alól egy kivétel van: a Római-part, amit azért mindannyian ismertek, de az ottani hangulat mindent visz.

Jönnél velem fotózni? 2021-es dátumok

Love Mama 2021

Május 1., 2.

Május 22., 23.

Június 1., 3. (Water Edition, római part)

“Zöld” helyszínek, fotózás a természetben

30 perces fotózás | 15-25 digitális és nyomtatott kép | 27 990 Ft-tól

Love The City 2021

Szeptember első fele

Városi vagány helyszínek

30 perces fotózás | Többféle választható képcsomag | 27 990 Ft-tól

Előjelentkezés emailen

Love Snow 2021

Október legvége, november 

Téli piknik, giccsmentes, forraltboros hangulat egy budapesti erő közepén

30 perces fotózás | Többféle választható képcsomag | 32 990 Ft-tól

Előjelentkezés emailen