Oldal kiválasztása

A Férfi – portrék és történetek

a ferfi borito blog

– miről szól A Férfi projekt –

Saci, az interjúk készítője több mint két éve írja azember c. blogot, interjúgyűjteményt, ahol emberek történeteit szeretné felkutatni, s megtudni, kinek mit jelent a „jó élet”, a boldogság. Mára a weboldalon közel 200 történetet találunk, s azok szinte kivétel nélkül azt sugallják, hogy a hétköznapi élet igenis szép, s abban a csodát nem várni, hanem meglátni kell.

Egy szépséges kutyasétáltatós reggel Saci összetalálkozott Szentendrén Dáviddal. A történte Saciban elindította a gondolatot, hogy bizony, annyit beszélünk rólunk, a nőkről, a nehéz szerepeinkről, az anyaságról, hogy hogyan legyünk (jó) nők, de arról viszont oly keveset, hogy hogyan kell (jól) férfinak lenni, egyáltalán mit jelent ez.
Ez a gondolat találkozott Ági akkor már motoszkáló ötletével: kellene a MOMents365 után – és amúgy is- egy férfitabló. Lehetőleg szakállas (és/vagy) izgalmas férfisorsokkal.

– nézd meg az összes képet itt – 


azember-aferfi-trey2-5497


azember-aferfi-konyavelvente2web-7204


Portréfotózás Budapest


azember-aferfi-bakoadam2web-5053


azember-aferfi-simongyuri2web-9514


azember-aferfi-tothkaresz2web-4779

 -kik szólaltak meg és álltak kamera elé a projektben –

Ezekből a beszélgetésekből gyűlt össze az érdi tárlat anyaga: az eddig elkészült, több mint harminc portrét mutatja be, négyévestől nyolcvankét évesig, boldog házasságban élő, egyszer-többször elvált, örök agglegény, még szingli, lelkész, jógaoktató, segítő foglalkozású, üzletember, örök romantikus vagy éppen kőkemény, szikár lélek.
Ami azonban azonos mindannyiukban, hogy tabuk nélkül álltak a kamerám elé és vallottak magukról. (A történetek és a fotók folyamatosan kerülnek fel azember.hu oldalra és ide is, frissítjük a listát!)
Név szerint pedig: Hamar DávidHorváth DávidFazekas LászlóDaróczi-Végh Péter | Vörös Ákos PrAkashMaha MagunamKarosi RolandVági ZsoltSimon GyuriTóth KareszBakó ÁdámPuzsér RóbertBaross LászlóKónya Levente JózsefTrey ShawKalovits GáborBedő Imre | Nagy Zsolt | Asztalos Dávid | Szabó Tamás | Fekete Dávid | Farkas Gábor | Aczél Gergő | Fekete Zoltán | Kőhegyi Gábor | Kiss Zsolt | Inti | Csorba Norbert | Magyar Bálint |Kiss Zsolt | Janklovics Péter | Farkas Bence | Csabi és Soma

 – mit gondolok én erről –

 A FÉRFI | BLOG
Érdekelnek a férfiak

Hogyan született a női önelfogadástól indulva a szakáll-őrületen keresztül egy izgalmas, színes, mély fotó-és interjúsorozat a férfiakról?

TOVÁBB >>

 A FÉRFI | BLOG
Mersz-e rámnézni? 

Hol veszik el az a képesség, hogy önmagunkat bátran felvállalva úgy tudunk kiállni a kamera elé, hogy ez vagyok én? Pedig mit takargatunk? Miért takargatjuk a ráncainkat, a lelki sebeinket, a kilóinkat? Hiszen az most éppen te vagy, én vagyok, mind így vagyunk.

TOVÁBB >>

 A FÉRFI | BLOG
Beleszeretni a sebhelyekbe

…hiszen jaj, de bele lehet szeretni egy szempárba, amelyik nem szimmetrikus, egy mosolyba, ami huncutul nem szabályosan húzódik, … és azokba a lelki sebhelyekbe is.

TOVÁBB >>

– olvasd el a többi blogbejegyzést is –

 – mi állunk a projekt mögött –

GÁLFI SACI

A azember c. blogot Saci 2016 júniusában indította útjára őszinte – élet – történetek szlogennel. Felhagyva korábbi szakmájával, a jogászsággal, úgy döntött, emberek történeteit szeretné felkutatni, s megtudni, kinek mit jelent a „jó élet”, a boldogság. Mára a weboldalon közel kétszáz történetet találunk, s azok szinte kivétel nélkül azt sugallják, hogy a hétköznapi élet igenis szép, s abban a csodát nem várni, hanem meglátni kell.

hello@azember.hu

SZABÓ ÁGI

A gyerekkoromat fotós édesapám mellett töltöttem a sötétkamrában (na jó, azért nem végig:)), de a fiam egyéves korában, 2014-ben talált meg a fényképezés magának. Aztán nem engedett el. Most már nem is mennék. Őszinte, sallangmentes családi fotósorozatok és pózmentes portrék. Mert képtelen vagyok olyat mutani, olyan helyzetet teremteni, ami nem igaz, ami nem is úgy van. Képeken is, az életben is.

agi@agiszabo.hu

 – a kiállítás –

Az összegyűlt portréfotókból és interjúkból kiállítás nyílik Budapesten, a Kaptárban (Révay köz 4.)

Gyere el a megnyitóramájus 3-án 18.00 órakor, nézd végig a képeket, beszélgess velünk, formálj véleményt, vidd hírét a projektünknek!

A kiállítással kapcsolatban Ágit keressétek, ha kérdésetek van:

agi@agiszabo.hu | +36 30 394 7274

Érdekekelnek A Férfi történetei, fotói, a kiállítás és hogy hova vándorolnak tovább a képek Érdről?

Iratkozz fel a hírlevélre és rendszeresen küldjük a jobbnál jobb történeteket, híreket!

* kötelezőAz AgiSzabo Photography / Szabó Ágnes ev. arra fogja használni az adatiadat, hogy kapcsolatban marajon veled, híreket és marketing célú üzeneteket küldjön a számodra.
Amennyiben ehhez hozzájárulsz, kérlek pipáld be a négyzeteket.

Bármikor megváltoztathatod az adataidat vagy meggondolod magad és leiratkoznál, ezt megteheted minden tőlem kapott email végén a leiratkozási lehetőségnél vagy adatok frissítésénél vagy ha emailben jelzed ezt felém az agi@agiszabo.hu címen.

Az adataidat gondosan kezelem, erről minden információt megtalálsz a honlapomon az adatvédelmi tájékoztatóban.
Az adatok frissítése vagy a feliratkozás gombra kattintva hozzájárulsz, hogy feldolgozhatom az adataidat a fenti feltételeknek megfelelően! Köszönöm!