Üzleti Workshop fotósoknak

 Szeretnél a fotózásból megélni, de még úgy érzed, lenne mit tanulnod az üzleti részéről. Nincs kedved végigböngészni a netet és a mérhetetlen mennyiségű információból kiválasztani, ami hasznos és vagy beválik vagy nem. Ezért keresel valakit, aki fogja a kezed és megmutatja az utat.

Hamarosan!

Nézd meg a Hobbiból vállalkozás 6 hónapos kurzusomat. A Workshopok tematikája és célja ahhoz lesz hasonló, csak 6 hónap helyett 2 teljes napon át dolgozunk együtt, hogy “belökjük” a szekered.

Ha még nem tudod, belevágnál-e, de szeretnél egy átfogó képet kapni arról, milyen is fotósként élni, vállalkozni. 

Ha csak gyorsan szeretnéd a korábban összeolvasott tudásodat rendszerben látni. 

Ha kell egy kis inspiráció, hogy fotósként vállalkozni jó és megéri. 

Kiscsoportos workshop hétvégén, két teljes napon át., várhatóan 2021. második felében. 

 

Szia, ha még nem ismerjük egymást: Szabó Ági vagyok, az Agiszabo Photography Ágija. 

2014 óta főállásban családok, babák fotózásából élek budapest egyik vezető családi fotósaként, 2020. óta már az ovikat is hódítom az Ovisuli Fotó színeiben.

Imádom a fotózást, imádom az üzletet, a marketinget és nagyon szeretek tanítani (ebből még igazi egyetemi diplomám is van:). 

Meg sok minden mást is még. Olyan igazi multi-passionate vállalkozó vagyok, ez a többrétű érdeklődés, szenvedélyesség vezetett el oda, hogy a fotózással töltött sok-sok év és 13 évnyi marketing tapasztalatom vezetett oda, hogy a mentorálásban minden szál összeért. 

Remélem, hogy a tapasztalatommal neked is segíthetek, hogy elindulj ezzel a kalandokkal teli úton, amit a fotós vállalkozás működtetése ígér. 

Egyéni mentorálás

Laklamankénti vagy hosszabb programok, kifejezetten a te igényedire szabva. Csak mi  ketten és az álmaid, amikből valóságot kreálunk. 

Csoportos mentorálás

Hamarosan érkezik! 12 hetes programoktól, átfogó témakörökre. 

Workshopok

Fél-egy és kétnapos programok, amolyan gyorstalpaló. Ha csak egy kis inspirációra vágysz vagy egy adott témakörben fejlődnél. 

HAMAROSAN!

Keress bátran!

Telefon

+36 30 394 7274

Email

agi@agiszabo.hu

Kezdd el máris!

Töltsd le a csekklistát, ami a legjobb sorvezetőd lesz a fotós vállalkozásod elkezdéséhez. 

Nem a netről ollóztam össze. Saját tapasztalat, rátok alakítva.