Üzleti Workshop fotósoknak

 Szeretnél a fotózásból megélni, de még úgy érzed, lenne mit tanulnod az üzleti részéről. Nincs kedved végigböngészni a netet és a mérhetetlen mennyiségű információból kiválasztani, ami hasznos és vagy beválik vagy nem. Ezért keresel valakit, aki fogja a kezed és megmutatja az utat.

Üzleti Workshop

Egésznapos szuper hangulatú workshop, amolyan gyorstalpaló, ahol végigvesszük, hogyan lehet az álmodból, hogy fotós legyél valóság.

Lelki alapozással kezdünk, a végén a marketing bugyraiban turkálunk majd.

Kiscsoportos, max. 5 fő, előzetes “felvételi beszélgetéssel.”

Időpontok: 2022. január 29., március 26. 

Lifestyle fotózás – Beltéren

Hogyan fotózd a családokat az otthonukban? Mire figyelj, hogyan építs bizalmat, hogyan tereld a családot anélkül, hogy pózoltatnál? Hol vannak az izgalmas helyek? Hogyan tudsz egyedi lenni? Ezekre keressük a választ szigorúan kiscsoportos oktatásban. Érintünk marketinget, kommunikációs, nlhány üzleti kulcskérdést. 

Max. 5 fő, modellcsaláddal, előzetes felvételivel. 

Időpont: 2022. február 13. vasárnap. 

Családfotózás Workshop a természetben

Hogyan bírd a tempót, ha a gyerekek elszaladnak előled? Hogyan érd el, hogy ne szaladjanak el? Hol lehet jól fotózni, hogyan találd meg a legjobb helyszíneket? Melyik napszakban fotózzunk és mit tegyél, ha nem ideálisak a körülmények? 

Max. 5 fő, modellcsaládokkal, előzetes felvételivel. 

Időpont: 2022. április 24. vasárnap.

Szia, ha még nem ismerjük egymást: Szabó Ági vagyok, az Agiszabo Photography Ágija. 

2014 óta főállásban családok, babák fotózásából élek Budapest egyik vezető családi fotósaként, 2020. óta már az ovikat is hódítom az Ovisuli Fotó színeiben.

Imádom a fotózást, imádom az üzletet, a marketinget és nagyon szeretek tanítani (ebből még igazi egyetemi diplomám is van:). 

Meg sok minden mást is még. Olyan igazi multi-passionate vállalkozó vagyok, ez a többrétű érdeklődés, szenvedélyesség vezetett el oda, hogy a fotózással töltött sok-sok év és 13 évnyi marketing tapasztalatom vezetett oda, hogy a mentorálásban minden szál összeért. 

Remélem, hogy a tapasztalatommal neked is segíthetek, hogy elindulj ezzel a kalandokkal teli úton, amit a fotós vállalkozás működtetése ígér. 

Mi mindent találsz még nálam? 

Egyéni mentorálás

Alklamankénti vagy hosszabb programok, kifejezetten a te igényedire szabva. Csak mi  ketten és az álmaid, amikből valóságot kreálunk. 

Csoportos mentorálás

Hamarosan érkezik! 12 hetes programoktól, átfogó témakörökre. 

Workshopok

Fél-egy és kétnapos programok, amolyan gyorstalpaló. Ha csak egy kis inspirációra vágysz vagy egy adott témakörben fejlődnél!

Keress bátran!

Telefon

+36 30 394 7274

Email

agi@agiszabo.hu