Start! Fotótanfolyam szülőknek

Megtanulhatod, hogy jó képeket készíteni nem is olyan nehéz és nem kell hozzá menő, profi fényképezőgép.

 

 

Lehet, hogy ha a családodat fotózod, a képek nem sikerülnek mindig jól.

Nem érted, sokan hogyan tudnak már-már profi képeket csinálni a mobiljaikkal.

Van egy fényképezőgéped, de nem tudod, hogyan használd jól.

Teljesen eltévedtél a fotós kifejezések és technikák útvesztőjében, te csak néhány jó képet szeretnél a gyerekekről.

Jó helyen jársz. 

Van az a mondás, hogy egy írógép sem tud jobb regény írni, mint ahogy egy kamera jó fotót készíteni.
A tananyagaim segítenek neked majd, tartalmasabb képeket készíts a családodról, hogy ne csak a közösségi felületeknek fotózz, hanem megértsd, hogy ezek a képeket, melyeket most készítesz, éppen annak a kis manónak szólnak, az ő öröksége lesz, akit éppen most fotózol.

Azt szeretném átadni nektek, hogy a fotózás által lásd meg a mindennapi csodákat. Hogy tudj jelen lenni az életedben. Hogy tudj hálás lenni azért, ami éppen MOST van.

És mindezt olyan fényképek által, amik nemcsak a fentieket adják meg neked és a családodnak, hanem jó rájuk nézni. Amiket büszkén teszel ki a falra. Amit évek múlva is szeretettel nézegetsz majd.

 

FOTÓTANFOLYAMOK ÉS KURZUSOK

Ingyenes Kalauz

Tele a kedvenc tippjeimmel. Kezdd ezzel! 14 oldalas letölthető PDF, munkafüzet arról, hogyan lásd meg a fényt, használd a kompozíciót és szerkeszd a képeidet.

SZERETNÉM ELKEZDENI

Start! Tanfolyam

Régóta érdekel a fotózás, de neked elég lenne kis alap tudás, hogy a családodrtól jobb képeket készuíthess. Nincs profi géped, csak egy mobilod vagy egy alap fényképezőgéped. Egyszerű, érthető, gyakorlati tippekre van szükséged. Olyantól szeretnél tanulni, aki látott már igazi, élő gyereket és tudja, hogyan kell fotózni őket.

SZERETNÉM MEGVÁSÁROLNI

fotónyomtatás

Hobbiból vállalkozás

Üzleti mentorálás egyénileg vagy egy hathónapos kiscsoportos kurzus keretében, ahol megmutatom, hogyan valósítsd meg az álmod, hogy a fotózásból élj.

SZERETNÉM ELKEZDENI

Írj nekem! 

kapcsolat

+36 30 394 7274