fbpx
agi@agiszabo.hu +36 30 394 7274

Óvodai, iskolai fotózás újragondolva


Őszinte | Modern | Elegáns

Lássuk be: a hagyományos iskolai, óvodai fotózások ideje lejárt. Mindannyian őszinte tekinteteket, pózmentes ovis, sulis képeket szeretnénk a gyerekeinkről: kellékek, megszeppent ovisok, erőltetett mosolyok helyett.

Őszinte pillantások, letisztult, klasszikus fotók, egyszerű és gyors rendelési folyamat.

Gyakori kérdések

Mikor vannak az intézményi fotózások?

Bármikor a tanév során van lehetőség a fotózásra, de a kedvelt időszakok az október-november eleji és az április hónapok, így karácsonyra és anyák napjára készülhetnek el a képek.

Milyen méretű intézményekkel dolgozom?

A kisebb, 20 fős családi napköziktől a többszáz fős óvodákig, iskolákig van lehetőség jelentkezni. Nagyobb méretű intézményeknél több napon zajlik a fotózás.

Vannak pótnapok?

Igen, minden intézményben van lehetőség pótnapot kérni, amennyiben min. 20 tanuló jelentkezik az adott napra.

Van lehetőség csoportképet is kérni?

Igen, de ezek a képek nem tudnak az egyéni képek stílusában elkészülni, mert nincs lehetőség olyan méretű hátteret használni, mely előtt elférne egy teljes osztály. A csoportképek az intézmény aulájában, lépcsőn vagy a csoportszobákban, osztálytermekben készülnek. A beállított csoportképek mellett javaslom az életképszerű csoportképek készítését is.

Van lehetőség testvér- vagy baráti képek készítésére?

Igen, természetesen, amennyiben a testvérek is az intézmény tanulói. Ha a testvér nem az intézménybe jár, egyedi megbeszélés alapján van erre lehetőség.

Szükséges-e a szülőknek résztvenni a fotózáson?

Nem, sőt, javaslom, hogy a szülők ne legyenek jelen. Szülő-gyermek közös képek készítésére nincs lehetőség.

A fotózás napján mikor kezdődik és fejeződik be a fotózás?

Ezt minden esetben egyedileg beszéljük meg az óvodákkal, iskolákkal, a legjobban igazodva az intézmény napirendjéhez. 

Mi történik, ha a gyerkőc semmilyen módon nem kooperál?

Minden tudásommal és tapasztalatommal azon leszek, hogy a gyerekek fesztelenül érezzék magukat a fotózáson, hogy természetes, őszinte képek készülhessenek. Mosolyt erőleteni és pózoltatni nem szoktam a kis modelljeimet, az is rendjén van, ha komoly vagy éppen álmodozó hangulatban fotózunk. Ha azonban minden kipróbált módon ellenállásba ütközünk, lehetőség van az adott napon később vagy egy másik napon fotózni. 

Kötelező a gyerekemnek részt vennie a fotózáson?

Nem. Ezt intézményenként fogjuk meghatározni. Lehetőség van előre jelentkezéssel részt venni, de ha az intézménnyel úgy határozunk, minden pici résztvehet a fotózáson. Az elkészült képekből nem kötelező rendelni. 

Szabó Ági

Szabó Ági

Ági vagyok, az Agiszabo Photography tulajdonsosa. Gyerekkorom óta fotózom, most már hosszú évek óta főtevékenységként. Családokat, portrékat, aktokat, szerelmet, maszatos kezeket, babaillatot; földön fekve, fogócskázva, ágy alá bújva. Bármi őrültségre vevő vagyok. Csak fény legyen, csak nyitottság legyen, tisztelet legyen, barátság legyen, emberek legyenek. Pózmentes fényképek, pózmentes élet. Természetes fények, természetes helyzetek. Őszintség a fotóban és az életben. Állandó szerzője a pici and the city képanyagainak, az ember néhány történetének és sok már hazai vállalkozó csodás termékeinek. Van még nekem Premiumprint, volt MOMents365 fotóprojekt és vállalkozói közösség. Hiszek abban, hogy csodálatos, élettel teli képek csak akkor születhetnek, ha elfogadjuk azt, hogy minden éppen úgy tökéletes és gyönyörű, ahogy éppen történik.  A családi fotózások velem ezért mindig nagy kalandok, szuper élmények, melyek legtöbbször úgy végződnek, hogy a pici gyerekecskék kézen fognak és legszívesebben hazavinnének, majd még napok múlva is emlegetik Ágit, hogy menjünk vissza még egyszer játszani a “nénivel”.

Ha szülőként érdeklődnél a fotózás iránt, EZEN ŰRLAP kitöltésével segítheted a jövendőbeli fotózás létrejöttét és ha tetszik az ötlet, vidd hírét! :)

Minden további kérdésre szívesen válaszolok az alábbi elérhetőségeimen.

agi@agiszabo.hu

+36303947274