fbpx

Love The Moment – Start!

JÓ KÉPEKET KÉSZÍTENI A CSALÁDODRÓL NEM IS OLYAN NEHÉZ. MÉGCSAK PROFI FÉNYKÉPEZŐGÉP SEM KELL HOZZÁ.


Régóta érdekel a fotózás, de nem igazán tudod, hogyan tudnád megtanulni.

Nincs profi géped, csak egy mobilod vagy egy alap fényképezőgéped.

Egyszerű, érthető, gyakorlati tippekre van szükséged.

Olyantól szeretnél tanulni, aki látott már igazi, élő gyereket és tudja, hogyan kell fotózni őket.

Mi mindent tanulhatsz meg a tanfolyamon?

Jelenlét, tudatosság
Megmutatom, hogyan láthatsz másként. Hogyan tudsz a tényleg fontos dolgokra figyelni. Hogyan vedd észre a téged körülvevő csodákat.

Fény és kompozíció
Csak annyira és úgy, ahogy neked szükséged van rá a jobb családi fotóitokhoz. Alapok, melyek hatalmasat fognak dobni a képeiden.

Képszerkesztés, nyomtatás
Mert egy kép még nem készült el akkor, amikor lenyomtad a gombot. Még csak félúton vagy. Utána jöhet a nyomtatás, a fotókönyvek, a fali dekorációk.

Kreativitás, motiváció
Összegyűjtöttem neked milliárd kreatív feladatot, hogy mindig újabb és újabb kihívások ösztönözzenek a jobbnál jobb képek elkészítésére

Miért lesz a Start! Online tanfolyam a neked legjobb választás?

Rád szabott tananyag

A témákat úgy építettem fel, hogy csak arról beszélünk, ami szükséges ahhoz, hogy a családodat ügyesebben tudd fotózni. Semmi felesleges elmélet, semmi bonyolult technika. Kisgyerekes helyzetekre szabott praktikus tanácsok.

Nem kell hozzá menő kamera

Minden témát úgy írtam, hogy az ott leírtak alkalmazhatók akkor is, ha mobillal fotózol vagy ha van egy egyszerűbb vagy éppen profi géped. Nem az eszköz számít, hanem aki használja. Ha szükséges, mert egy témában eltérés van a mobilos és kamerás használatban, mindkettőre találsz válaszokat. 

Rövid leckék

20 fő témát érintünk, több, mint 100 írott oldalban és majdnem egyórányi hanganyagban. Rövid házi feladatok és tudásfelmérők segítenek. A leckéket egy rövid alvásidő alatt is átolvashatod. A lap alján találod a részletes ismertetőt a témákról.

Örökös hozzáférés

A tanfolyam anyagát egy jelszóval védett oldalról tudod elérni.

ajándék kreatív ötlettár

A tanfolyam tartalmaz egy nagyon hosszú és nagyon sok-sok kreatív kihívást tartalmazó füzetet, melyben annyi kihívást találsz, hogy több évig eltöltheted az idődet vele.

Mi nem ez a tananyag?

Nem fogod megtanulni manuális módban használni a gépet, nem lesz szó mesterséges világításról, stúdióhasználatról, stb. Nem üzleti kurzus, ahol megtanítalak rá, hogyan működtess fotós vállalkozást. (Ha ez érdekel, keress fel, van ilyenem!) Nem varázspirula. Gyakorolnod, időt beletenned neked kell. Én sem úgy születtem, hogy tudtam fényképezni.

Ki az, akivel tanulni fogsz?

Ki az, akivel tanulni fogsz?

Ki az, akivel tanulni fogsz?

Nagyon érdekel, de légyszi mondd már, hogy mennyibe kerül!

Egyben elérhető tananyag védett felületről

Kreatív kihívások munkafüzet

Bónuszok és ajándékok

11 990 Ft helyett

7 390 Ft

Gyakori kérdések

MEG FOGOM TANULNI HASZNÁLNI A KAMERÁMAT?

Nem, erről a haladó tanfolyamban fogunk beszélni.

MI TÖRTÉNIK, HA KIDERÜL, HOGY A TANFOLYAM MÉGSEM NEKEM VALÓ?

Tudom, hogy ez felmerült benned, én is vettem már meg olyan tanfolyamot, amiről kiderült, hogy egy nagy lufi az egész és alig találtam benne hasznos tudást.

Ezért nagy gonddal úgy állítottam össze az anyagot, hogy csak hasznos tudást és gyakorlatokat találj benne, semmi bu***it, csak izgalmas anyagok.

Ha mégis úgy látnád, hogy valamiért nem neked való a tanfolyam, 100% pénzvisszafizetési garanciát kínálok 30 napon belül, kérdés, vitatkozás, meggyőzési körök nélkül.

NINCS SOK IDŐM A GYEREKEK ÉS/VAGY A MUNKA MELLETT. MENNYI IDŐ A TANFOLYAMOT ELVÉGEZNI?

Tudom, hogy nincs sok időd. Ezért a tanfolyam leckéit úgy állítottam össze, hogy rövid, 5-15 perces videókat tartalmazzon, mert ennyi időt még egy nagyon rosszul sikerült alvásidőben is meg tudsz nézni délután a kávéd mellett. Kb. 20 leckét és anyagot találsz majd a tanfolyamban, ezek nem mindegyike videó, hanem tesztek, kitölthető lapok, gyors gondolatok. Mivel a tanfolyam élethosszig elérhető, a saját tempódban tudsz haladni.

HOGYAN MŰKÖDIK A TANFOLYAM?

Az online tanfolyam anyagait egy védett felületről érheted el.  Az emailekben rövid moticációs gondolatokkal, kihívásokkal segítelek majd.

TELJESEN “SÜKET” VAGYOK A TECHNIKAI DOLGOKHOZ!

Nem baj! (Én is, de ezt ne mondd el senkinek!) A tanfolyam anyagát úgy állítottam össze, hogy technkai dolgokról alig beszélünk. Személetet formálunk, látásmódot váltunk, tudatosítunk.

KELL, HOGY LEGYEN EGY JOBB FÉNYKÉPEZŐGÉPEM?

Nem!  A tanfolyam anyagát úgy állítottam össze, hogy akkor is értékes információkat kapsz, ha mobillal fényképezel vagy ha van egy akármilyen szintű kamerád.

ÉN MÁR VÉGEZTEM EL FOTÓSTANFOLYAMOT, AKKOR IS TALÁLOK BENNE HASZNOS TUDÁST?

Biztos vagyok benne. Ebben a tanfolyamban nem beszélünk zárról és rekeszről, stúdiófényekről és kisorr-árnyékról. Személetmódot mutatok és ötletekkel, praktikus tanácsokkal látlak el, hogy minden nap találj kihívást.

RÉSZLETES ISMERTETŐ A FEJEZETEKRŐL

1. RÉSZ

Általános gondolatok: tudatosság, jelenlét. Hogyan láss másként? Hogyan készülj fel lélekben és hogyan készítsd fel az otthonod és a kis modelljeid? Helyszín- és ruhaválasztás, a körülmények megteremtése.

2. RÉSZ

Technikai alapok: a fény és a kompozíció. Mit tegyél, ha sötét a lakásotok vagy tűző napon “kell” fotóznod? Perspektíva, alapvető kompozíciós szabályok. Hogyan lesz minden képed éles? Mit tegyél, ha egy izgő-mozgó csemetéd van, mint az én fiam is?

3. RÉSZ

Képszerkesztés mobilos képekhez és fényképezőgéphez. A képek tárolása, megőrzése. Nyomtatás, fotókönyv szerkesztési alapok, programok, szolgáltatók.

EXTRÁK

Képelemzés. Kreatív fotós projektek.