fbpx
agi@agiszabo.hu +36 30 394 7274

MEGTANULHATOD, HOGY JÓ KÉPEKET KÉSZÍTENI NEM IS OLYAN NEHÉZ ÉS NEM KELL HOZZÁ MENŐ, PROFI FÉNYKÉPEZŐGÉP.


Lehet, hogy ha a családodat fotózod, a képek nem sikerülnek mindig jól.
Nem érted, sokan hogyan tudnak már-már profi képeket csinálni a mobiljaikkal.
Van egy fényképezőgéped, de nem tudod, hogyan használd jól.
Teljesen eltévedtél a fotós kifejezések és technikák útvesztőjében, te csak néhány jó képet szeretnél a gyerekekről.
Jó helyen jársz.

Van az a mondás, hogy egy írógép sem tud jobb regény írni, mint ahogy egy kamera jó fotót készíteni.
A tananyagaim segítenek neked majd, tartalmasabb képeket készíts a családodról, hogy ne csak a közösségi felületeknek fotózz, hanem megértsd, hogy ezek a képeket, melyeket most készítesz, éppen annak a kis manónak szólnak, az ő öröksége lesz, akit éppen most fotózol.
Azt szeretném átadni nektek, hogy a fotózás által lásd meg a mindennapi csodákat. Hogy tudj jelen lenni az életedben. Hogy tudj hálás lenni azért, ami éppen MOST van.

És mindezt olyan fényképek által, amik nemcsak a fentieket adják meg neked és a családodnak, hanem jó rájuk nézni. Amiket büszkén teszel ki a falra. Amit évek múlva is szeretettel nézegetsz majd.


A klasszikus fotóstanfolyamok alaposak. Technikai beállítottságúak. Részletesek. Egy dolgora nem fognak megtanítani: hogyan készíts élettel teli, megható, érzelmes fényképeket a családodról.

Szeretnél jobb képeket a családodról. Irigykedve nézed a szuper insta-mamik képeit. Vagy éppen a barátaid Facebook-posztjainál pontosan látod, hogy ez nem egy jó fotó, hiába übercuki a gyerek.

De nem tudod, hogyan kell jól csinálni, pedig nagyon szeretnéd.

Tudod, hogy milyen képeket szeretnél. Őszintéket. Szeretnéd visszaadni azt a hangulatot, amit átéltél, amikor a képet készítetted. Szerentél olyan fényképeket, amiket büszkén tehetsz ki az otthonotok falára.

Ezért már eddig is sok mindent megtettél: körülnéztél a fotós tanfolyamok között. Azt láttad, hogy ezek olyan “férfiasak”. Férfiak tartják olyanoknak, akik ebből szeretnének megélni. Világítástechnika, modellfotózás, vakuhasználati workshopok.

De lehet, hogy körülnbéztél külföldön is. 400-1200 dollár egy hathetes tanfolyamért? Na, annyira azért nem szeretnél jó képeket.

Pedig pontosan tudod, hogy kötelességed megörökíteni a gyerekek jelenét, mert érzed a zsigereidben, hogy nekik erre egyszer nagy szükségük lesz egyszer majd, ha ők is felnőttek lesznek, akármilyen messzinek is tűnik az még most.

>> NAGYON ÉRDEKEL, KÉRLEK, MONDJ TÖBBET ERRŐL <<

De ezért vagyok itt.


Hogy megtanítsam, hogy hogyan tudsz jó képeket csinálni a családodról, anélkül, hogy százezreket költenél fotótechnikai tanfolyamokra vagy fényképezőgépekre.

Tudom, hogy milyen fontos ez neked, mert én is átéltem. Amikor elkezdtem igazán fotózni, a fiam már egyéves volt. És nagyon hiányoznak azok a képek, amik az első időkben készülhettek volna. Azóta eltelt 5,5 év. Ezalatt az idő alatt több, mint 400 család fényképeit készítettem el. Rengeteg tapasztalatom van abban, hogy a mindig változó fényviszonyok között is hogyan készítsünk jó képeket. És mivel magam is anyuka vagyok, pontosan tudom, hogy mikor, milyen körülmények között szeretnéd a gyerekeket fotózni.

Lehet, hogy a lakásotokban nem a legideálisabbak a fények a fotózához, akármilyen szép is az otthonotok, hiszen többszáz lakásban jártam az elmúlt években. Tudom, hogy milyen nehéz otthon, amikor csak magatok vagytok, olyan körülményeket létrehozni, mint amiket a a közösségi oldalakon láttok. Nagyon sok idő és energia úgy elpakolni és úgy felöltöztetni a gyerekeket, hogy “mutatós” képeket tudj készíteni.

De ne aggódj, mindent el fogok mesélni a tanfolyamban.

ÉRDEKEL A TANFOLYAM


Ehhez mindösszesen egy dolgot kell tenned.


Itt kell lenned.

Tudom, hogy nem könnyű a gyerekek, a háztartás, a munkád mellett még leülni a gép elé tanulni. Tudom, mert számtalan tanfolyamon vettem részt, amiket – nos, bevallom – nem is mindet fejeztem be.

Csak azokat a tanfolyamokat csináltam végig, amik valamiért nagyon fontosak voltak nekem. Volt többhetes online fotóstanfolyam, megszámlálhatatlanul sok egyórás-félórás videóval, amit csak nyári szünetben, a Balatotonon, anyukám segítségével tudtam végigcsinálni és volt olyan többhetes privát célú tanfolyam, amit hajnalonként vagy éjszakánként hallghattam. Mert fontos volt.

Ezért arra kérlek, hogy mielőtt továbbolvasod ezt az oldalt vagy elgondolkozol a tanfolyamon, ülj le egy papír mellé és gondold át, írd le, neked miért fontos, hogy jobb kéepekt készíts a családodról. Milyen örökséget hagyhatsz így a gyerekeknek, a párodnak? Mi a célod ezzel? Milyen szerepet töltenek be a fényképeked az életedben? Ha a saját családi fotóidat nézegeted a gyerekkorodból, mit mesélnek ezek a képek? Mit adnak neked? Ha átnézed az elmúlt évek fotóit, mit és miért szeretnél ezekből megőrizni?


Kinek nem való a tanfolyam?


– Ha szeretnél jobb képeket, de nem érdekel, hogyan tudod ezt elérni.

– Ha már úgy érzed, sok mindent tudsz a fotózásról technikailag és szemléletben is (akkor gyere majd a haladó tanfolyamra!)

– Ha nem tudsz a tanfolyamra szánni hetente 1-2 alkalommal 15-20 percet.

– Ha biztosan tudod, hogy nem fogsz tudni gyakorolni.

– Ha nincs internetelérésed. (Akkor tudsz majd jönni az élő workshopokra)

– Ha inkább magad szednéd össze ingyenesen a tudást. (A tanfolyam ára nagyon kedvező lesz a hatalmas mennyiségű anyag ellenére, viszont ha a saját utadat járnád, javaslom, hogy kösd fel a gatyát, amit fel szoktak, mert nem lesz könnyű dolgod. Pontosan tudom, mert végigjártam ezt ez utat.

Gyere a tanfolyamra, ha ....


– Ha szeretnél jobb képeket, és ezért hajlandó vagy tenni is.

– Ha érdekel a fotózás és tudod, miért fontosak a képek. Érzed, hogy mitől jó egy kép, de nem tudod pontosan megmondani, mi az.

– Ha tudsz magadra és a családodra annyi időt szánni, amíg meghallgatod, elolvasod az anyagokat.

– Ha lelkesen és örömmel tudsz majd gyakorolni

– Ha van internetelérésed akár gépen vagy mobilon.

– Ha szereted és követed a munkámat és bízol a tudásomban és abban, hogy ezt úgy adom át nektek, hogy szórakoztató, érthető legyen. Ha bízol abban, hogy anyukaként és fotósként pontosan tudom, mit és hogyan szeretnél megörökíteni az életetekből.

Bemutatkozik a Start! Online tanfolyam szülőknek


A Start! Online fotós tanfolyamot ezért, éppen a fenitek miatt rátok szabva, a kisgyerekes évek ritmuáshoz és igényeihez szabva alkottam meg nektek.

Milyen a Start! Online tanfolyam?

 • Egy online kurzus hanganyagokkal, videókkal és írott anyagokkal, ahol megtanulhatod, hogy jobb képeket készíts a családodról anélkül, hogy meg kellene értened a mélységélesség vagy a zársebesség fogalmait. 
 • Elsősorban látásmódot, szemléletváltást, jelenlétet és tudatosságot tanítok, nem szakzsargont. 
 • A fejezeteket úgy állítottam össze, hogy a családi életetek minden szegletére kitérjünk fotós szempontból is: hogyan tudsz jó karácsonyi vagy nyaralós képeket készíteni, hogyan fotózd az újszülött babádat vagy a nagyobb, iskolás gyerekeket. 
 • Saját tempódban haladhatsz, ha több időd van, egyszerre több leckén is végigmehetsz. 
 • A tanfolyam leckéi az előfizetéstől számítva bármikor és bármeddig elérhetőek, szabadon haladhatsz a fejezetek között.
 • Rövid leckék, melyet akár alvásidőben is meghallgathatsz. 
 • A nagyobb fejezetek végén tesztek segítenek átgondolni a hallottakat. 
 • Letölthető munkafüzet-lapok, napló-oldalak, listák egészítik ki az anyagot, hogy mélyebben megértsd a tanultakat. 

JÓL HANGZIK, ÉRDEKEL! 


1. FEJEZET


Általános gondolatok: tudatosság, jelenlét. Hogyan láss másként? Hogyan készülj fel lélekben és hogyan készítsd fel az otthonod és a kis modelljeid? Helyszín- és ruhaválasztás, a körülmények megteremtése.


2. FEJEZET


Technikai alapok: a fény és a kompozíció. Mit tegyél, ha sötét a lakásotok vagy tűző napon “kell” fotóznod? Perspektíva, alapvető kompozíciós szabályok. Hogyan lesz minden képed éles? Mit tegyél, ha egy izgő-mozgó csemetéd van, mint az én fiam is?


3. FEJEZET


Családi események, az életünk szakaszai: hogyan fotózd az újszülött kisbabád, a nagyobb sulisokat? Hogyan fotózz nyaralás alatt, karácsonykor. Kedvenc fotótémáim évszakokra és életszakaszokra bontva.


4. FEJEZET


Képszerkesztés mobilos képekhez és fényképezőgéphez 


5. FEJEZET


A képek tárolása, megőrzése. Nyomtatás, fotókönyv szerkesztési alapok, programok, szolgáltatók.


Mi mindent kapsz a tanfolyammal?


Jöhetnek a bónuszok!

– Többféle csomag közül választhatsz

– EASY: A tanfolyam és zárt tanfolyami Facebook-csoport

– GO! : A tanfolyam + zárt Facebook-csoport + képnyomtatási voucher

– PRO: A tanfolyam + zárt Facebook-csoport + képnyomtatási voucher + 30 perces személyes (online) konzultáció velem

– Letölthető munkafüzet-lapok, zseblapok (mentsd le a telefonodra és kapd elő, amikor csak szükséged van rá)

– Tanfolyami extrák: kihívások, kreatív projektek, feladatok, hogy még magabiztosabban és ötletesebben alkalmazd a tanultakat

– Minden csomag tartalmaz kuponokat a kedvenc partnereimhez

– Kedvezményes kupon a haladó tanfolyamra (2021-ben indul!)

 

 • Kell, hogy legyen egy jobb fényképezőgépem?

  Nem!  A tanfolyam anyagát úgy állítottam össze, hogy akkor is értékes információkat kapsz, ha mobillal fényképezel vagy ha van egy akármilyen szintű kamerád.
 • Teljesen "süket" vagyok a technikai dolgokhoz!

  Nem baj! (Én is, de ezt ne mondd el senkinek!) A tanfolyam anyagát úgy állítottam össze, hogy technkai dolgokról alig beszélünk. Személetet formálunk, látásmódot váltunk, tudatosítunk.
 • Hogyan működik a tanfolyam?

  Az online tanfolyamot egy erre kialakított, nagyon profi felületen éred el. A leckék a tanfolyam megvásárlásával egyben, egyszerre elérhetőek és élethosszig hozzáférhetsz. A leckék egy részében csak mesélek neked szép prezentációk mellett, de lesznek olyan videók is, ahol engem láthatsz majd teljes életnagyságban, de vannak fejezetek, melyek PDF/írott formában születnek. A videókat nem tudod letölteni, viszont vannak letölthető anyagaim: munkafüzetek, segédanyagok.
 • Nincs sok időm a gyerekek és/vagy a munka mellett. Mennyi idő a tanfolyamot elvégezni?

  Tudom, hogy nincs sok időd. Ezért a tanfolyam leckéit úgy állítottam össze, hogy rövid, 5-15 perces videókat tartalmazzon, mert ennyi időt még egy nagyon rosszul sikerült alvásidőben is meg tudsz nézni délután a kávéd mellett. Kb. 50-60 leckét és anyagot találsz majd a tanfolyamban, ezek nem mindegyike videó, hanem tesztek, kitölthető lapok, gyors gondolatok. Mivel a tanfolyam élethosszig elérhető, a saját tempódban tudsz haladni. A zárt Facebook-csoport pedig segít neked, hogy ne maradj le!
 • Mi történik, ha kiderül, hogy a tanfolyam mégsem nekem való?

  Tudom, hogy ez felmerült benned, én is vettem már meg olyan tanfolyamot, amiről kiderült, hogy egy nagy lufi az egész és alig találtam benne hasznos tudást. Ezért nagy gonddal úgy állítottam össze az anyagot, hogy csak hasznos tudást és gyakorlatokat találj benne, semmi bu***it, csak izgalmas anyagok. Ha mégis úgy látnád, hogy valamiért nem neked való a tanfolyam, 100% pénzvisszafizetési garanciát kínálok, kérdés, vitatkozás, meggyőzési körök nélkül.
 • Meg fogom tanulni használni a kamerámat?

  Nem, erről a haladó tanfolyamban fogunk beszélni.