fbpx
agi@agiszabo.hu +36 30 394 7274

JÓ KÉPEKET KÉSZÍTENI A CSALÁDODRÓL NEM IS OLYAN NEHÉZ. MÉGCSAK PROFI FÉNYKÉPEZŐGÉP SEM KELL HOZZÁ.


Régóta érdekel a fotózás, de nem igazán tudod, hogyan tudnád megtanulni.

Nincs profi géped, csak egy mobilod vagy egy alap fényképezőgéped.

Egyszerű, érthető, gyakorlati tippekre van szükséged.

Olyantól szeretnél tanulni, aki látott már igazi, élő gyereket és tudja, hogyan kell fotózni őket.

Mi mindent tanulhatsz meg a tanfolyamon?

Jelenlét, tudatosság
Megmutatom, hogyan láthatsz másként. Hogyan tudsz a tényleg fontos dolgokra figyelni. Hogyan vedd észre a téged körülvevő csodákat.
Fény és kompozíció
Csak annyira és úgy, ahogy neked szükséged van rá a jobb családi fotóitokhoz. Alapok, melyek hatalmasat fognak dobni a képeiden.
Képszerkesztés, nyomtatás
Mert egy kép még nem készült el akkor, amikor lenyomtad a gombot. Még csak félúton vagy. Utána jöhet a nyomtatás, a fotókönyvek, a fali dekorációk.
Kreativitás, motiváció
Összegyűjtöttem neked milliárd kreatív feladatot, hogy mindig újabb és újabb kihívások ösztönözzenek a jobbnál jobb képek elkészítésére

Miért lesz a Start! Online tanfolyam a neked legjobb választás?

Rád szabott tananyag

A témákat úgy építettem fel, hogy csak arról beszélünk, ami szükséges ahhoz, hogy a családodat ügyesebben tudd fotózni. Semmi felesleges elmélet, semmi bonyolult technika. Kisgyerekes helyzetekre szabott praktikus tanácsok.

Nem kell hozzá menő kamera

Minden témát úgy írtam, hogy az ott leírtak alkalmazhatók akkor is, ha mobillal fotózol vagy ha van egy egyszerűbb vagy éppen profi géped. Nem az eszköz számít, hanem aki használja. Ha szükséges, mert egy témában eltérés van a mobilos és kamerás használatban, mindkettőre találsz válaszokat. 

Rövid leckék

20 fő témát érintünk, több, mint 100 írott oldalban és majdnem egyórányi hanganyagban. Rövid házi feladatok és tudásfelmérők segítenek. A leckéket egy rövid alvásidő alatt is átolvashatod. A lap alján találod a részletes ismertetőt a témákról.

Örökös hozzáférés

Az öthetes tanfolyam során hetente kétszer érkeznek az emailek, hogy folyamatosan motivált legyél a haladásban és ne feledkezz el róla. De tudom, hogy nem könnyű időt szakítani erre. Így a tanfolyam végén lehetőséged lesz egyben hozzáférni az anyaghoz.

Zárt Facebook csoport

A csoportban együtt tanulunk, egymást segítjük, támogatjuk, inspiráljuk. Kérdezhetsz tőlem is, heti kihívásokkal segítelek.

ajándék kreatív ötlettár

A tanfolyam tartalmas egy nagyon hosszú és nagyon sok-sok kreatív kihívást tartalmazó füzetet, melyben annyi kihívást találsz, hogy több évig eltöltheted az idődet vele.

Mi nem ez a tananyag?

Nem fogod megtanulni manuális módban használni a gépet, nem lesz szó mesterséges világításról, stúdióhasználatról, stb. Nem üzleti kurzus, ahol megtanítalak rá, hogyan működtess fotós vállalkozást (ha ez érdekel, keress fel, van ilyenem! Nem varázspirula. Gyakorolnod, időt beletenned neked kell. Én sem úgy születtem, hogy tudtam fényképezni.

Ki az, akivel tanulni fogsz?

Szabó Ági

Szabó Ági

Ági vagyok, az Agiszabo Photography tulajdonsosa. Gyerekkorom óta fotózom, most már hosszú évek óta főtevékenységként. Családokat, portrékat, aktokat, szerelmet, maszatos kezeket, babaillatot; földön fekve, fogócskázva, ágy alá bújva. Bármi őrültségre vevő vagyok. Csak fény legyen, csak nyitottság legyen, tisztelet legyen, barátság legyen, emberek legyenek. Pózmentes fényképek, pózmentes élet. Természetes fények, természetes helyzetek. Őszintség a fotóban és az életben. Állandó szerzője a pici and the city képanyagainak, az ember néhány történetének és sok már hazai vállalkozó csodás termékeinek. Van még nekem Premiumprint, volt MOMents365 fotóprojekt és vállalkozói közösség. Hiszek abban, hogy csodálatos, élettel teli képek csak akkor születhetnek, ha elfogadjuk azt, hogy minden éppen úgy tökéletes és gyönyörű, ahogy éppen történik.  A családi fotózások velem ezért mindig nagy kalandok, szuper élmények, melyek legtöbbször úgy végződnek, hogy a pici gyerekecskék kézen fognak és legszívesebben hazavinnének, majd még napok múlva is emlegetik Ágit, hogy menjünk vissza még egyszer játszani a “nénivel”.

"Egyszerűen nagyszerű! Nagyon jól felépített, nagyon jól érthető a tartalom, az írott és audió részek váltakozása változatossá, élvezetessé teszik a tanulást. Külön öröm hogy házi feladatok is színesítik az anyagot. Nagyon igényes, látszik, hogy sok befektetett munka és energia van benne! Nemcsak szakmai (pl.kompozició) hanem gyakorlati tanácsok (pl. Felkészülés, ruházat) is olvashatók az anyagban, amikre kezdőként nem is gondolnánk. Örülök hogy belevágtam, már várom a folytatást. Balogh Enikő, 2 gyerek fotózni szerető anyukája"
"Három gyermekes anyukaként szeretném megörökíteni családomat lehetőleg minél minőségibb formában. Ez a tanfolyam szerintem pont elegendő tudással ruház fel a kezdetekhez. Szeretem fotózni gyermekeimet és azt remélem a tanfolyam végére nem csak egy-két kép fog sikerülni az ezer kattintásból hanem kevesebb kattintásból több jó kép is születni fog. A tanfolyam nagyon érhető, követhető és könnyen emészthető formában van elkészítve. Pont úgy, hogy még egy alvatlansággal küzdő kismama is első olvasatra fel tudja fogni. ;) Gyöngy E."
1. Alaposan összeszedett anyag, érthető alaptudást ad. Tetszett, hogy baráti, emberközeli és vicces stílusú. 2. Rendkívül falhasználóbarátnak találtam, mivel egyrészt könnyű navigálni a különböző platformok között, illetve élvezetes a sok fajta eszköz (prezi, írott anyag, listák, stb.). 3. Hasznos annak is, akinek már van valamennyi tudása a fotózásról. Például én már régebben végeztem pár fotótanfolyamot, de mostanra berozsdásodtam, illetve tükörreflexes gépről jó minőségű okostelefonre váltottam és ez a tanfolyam jó ismétlés. De kezdőknek is ajánlom, mert inkább inspiráló, mint unalmasan technikai.
"Igényes, minőségi anyag, ami nem szegi kedvét egy kezdőnek sem. Nekem kifejezetten tetszik a bevezető rész, ami már a kezdetektől tudatosságra sarkallja azt, aki fotózni szeretne. A legtübb témát/nehézseget érinti, amivel egy kezdő találkozik. A házi feladatokat különösen hasznosnak találom, mert így nem hasraütésszerűen kell probálkoznom, hanem irányítottan tudom körbejárni az adott témát. És hát szuper képekkel van teli az anyag :) Nagyon örülök, hogy elkészült ez a tanfolyam, és nagyon várom a folytatást!!!" Barbara
"Eddigi legjobb online fotós tanfolyam mind megjelenésben, mind tartalomban. Gratulálok."

Nagyon érdekel, de légyszi mondd már, hogy mennyibe kerül!

Öthetes emailes tanfolyam

Facebook-csoport

Kreatív kihívások munkafüzet

Bónuszok és ajándékok

11 990 Ft

A tanfolyam csak 2020. június 1. és 15. között vásárolható meg, összesen 100 fő részére.

A tanfolyam második része külön kedvezménnyel vásárolható 2020. nyarától.

Ha most lemaradtál, szeptemberben indul a tanfolyam újra.

Gyakori kérdések

MEG FOGOM TANULNI HASZNÁLNI A KAMERÁMAT?

Nem, erről a haladó tanfolyamban fogunk beszélni.

MI TÖRTÉNIK, HA KIDERÜL, HOGY A TANFOLYAM MÉGSEM NEKEM VALÓ?

Tudom, hogy ez felmerült benned, én is vettem már meg olyan tanfolyamot, amiről kiderült, hogy egy nagy lufi az egész és alig találtam benne hasznos tudást.

Ezért nagy gonddal úgy állítottam össze az anyagot, hogy csak hasznos tudást és gyakorlatokat találj benne, semmi bu***it, csak izgalmas anyagok.

Ha mégis úgy látnád, hogy valamiért nem neked való a tanfolyam, 100% pénzvisszafizetési garanciát kínálok 30 napon belül, kérdés, vitatkozás, meggyőzési körök nélkül.

NINCS SOK IDŐM A GYEREKEK ÉS/VAGY A MUNKA MELLETT. MENNYI IDŐ A TANFOLYAMOT ELVÉGEZNI?

Tudom, hogy nincs sok időd. Ezért a tanfolyam leckéit úgy állítottam össze, hogy rövid, 5-15 perces videókat tartalmazzon, mert ennyi időt még egy nagyon rosszul sikerült alvásidőben is meg tudsz nézni délután a kávéd mellett. Kb. 20 leckét és anyagot találsz majd a tanfolyamban, ezek nem mindegyike videó, hanem tesztek, kitölthető lapok, gyors gondolatok. Mivel a tanfolyam élethosszig elérhető, a saját tempódban tudsz haladni. A zárt Facebook-csoport pedig segít neked, hogy ne maradj le!

HOGYAN MŰKÖDIK A TANFOLYAM?

Az online tanfolyam anyagait emailen küldöm neked.  A tanfolyam végén a leckéket egyben, egyszerre elérheted majd és élethosszig hozzáférhetsz. Az emailekben rövid moticációs gondolatokkal, kihívásokkal segítelek majd.

TELJESEN “SÜKET” VAGYOK A TECHNIKAI DOLGOKHOZ!

Nem baj! (Én is, de ezt ne mondd el senkinek!) A tanfolyam anyagát úgy állítottam össze, hogy technkai dolgokról alig beszélünk. Személetet formálunk, látásmódot váltunk, tudatosítunk.

KELL, HOGY LEGYEN EGY JOBB FÉNYKÉPEZŐGÉPEM?

Nem!  A tanfolyam anyagát úgy állítottam össze, hogy akkor is értékes információkat kapsz, ha mobillal fényképezel vagy ha van egy akármilyen szintű kamerád.

ÉN MÁR VÉGEZTEM EL FOTÓSTANFOLYAMOT, AKKOR IS TALÁLOK BENNE HASZNOS TUDÁST?

Biztos vagyok benne. Ebben a tanfolyamban nem beszélünk zárról és rekeszről, stúdiófényekről és kisorr-árnyékról. Személetmódot mutatok és ötletekkel, praktikus tanácsokkal látlak el, hogy minden nap találj kihívást.

RÉSZLETES ISMERTETŐ A FEJEZETEKRŐL

1. RÉSZ (Első hét)

Általános gondolatok: tudatosság, jelenlét. Hogyan láss másként? Hogyan készülj fel lélekben és hogyan készítsd fel az otthonod és a kis modelljeid? Helyszín- és ruhaválasztás, a körülmények megteremtése.

2. RÉSZ (Második és harmadik hét)

Technikai alapok: a fény és a kompozíció. Mit tegyél, ha sötét a lakásotok vagy tűző napon “kell” fotóznod? Perspektíva, alapvető kompozíciós szabályok. Hogyan lesz minden képed éles? Mit tegyél, ha egy izgő-mozgó csemetéd van, mint az én fiam is?

3. RÉSZ (Negyedik hét)

Képszerkesztés mobilos képekhez és fényképezőgéphez. A képek tárolása, megőrzése. Nyomtatás, fotókönyv szerkesztési alapok, programok, szolgáltatók.

EXTRÁK (Ötödik hét)

Képelemzés. Kreatív fotós projektek.