Love Snow 2021

Téli varázsvilág, forraltbor, méteres papír hópelyhek, hamisítatlan Ágis és Zsoltos fotók. Mert a karácsonyi fotózás ilyen is lehet, túldíszített karácsonyfák, tüllruhák, pózolás és "mosolyogjál szépen" nélkül is.

 

 

Idén is szeretnél karácsonyi fotózást,

de a műtermi képek neked nem tetszenek és nem is szívesen vagy együtt zárt térben másokkal.

Karácsonyi képeket mégis szeretnél…

Ezért megálmodtuk nektek a Love Snow napokat.

Téli varázsvilág az erdőben

Igen, mi novemberben megyünk piknikezni. 

Az erdő közepére. Forralt bor, giga papír hópelyhek, takarók, keksz, tea gondoskodnak a szuper téli hangulatról. 

Minimál karácsony

Nem kell minden karácsonyi fotónak csillogni-villogni, nem kell a túldíszített háttér sem. Elég pár dísz, pár fenyő  és sok-sok pokróc. 

20 perc, 15+ kép

Többféle csomag közül választhatsz, digitális és papírképeket tetszőleges mennyiségben, valamint kis ajándékok járnak mindenkinek.

A fotózáson lehetőségetek lesz a természethez igazított, visszafogott, szinte jelzésértékű helyszíneken fotózni, illetve a szokásos szaladgálós, fára mászós képekhez IS minden adott! 

 

Akár Zsolthoz, akár hozzám jönnétek, mindkettőnknél garantáltak a sablon-és pózmentes képek, a jó hangulat és a profizmus. 

Nálunk nem kell viselkedni, nem kell a tűsarkú, csak a teljes szabadság, elengedés, bohóckodás. 

Mik azok a minifotózás-napok?

Családi fotózás a városban

Fotó: AgiSzabo

Adott helyen és időben

4nap, 2 FOTÓS, 2 HELYSZÍN

A minifotózás napok olyan napok, amikor egy általunk megadott helyszínen és napokon 20perces blokkokban fogadunk benneteket, igazán kedvező áron.

Helyszíneink: 2. kerületi erdőrészek. Autóval és BKV-val is könnyen megközelíthető. 

Pici and the city divatfotózás

Fotó: ZsoltRozgonyi

Kiscsalád, nagycsalád, gyertek akár sokan is! 

LÉTSZÁMLIMIT NÉLKÜL

Eredetileg baba-mama fotózásnak indult 6 éve, de kinőtte magát, most már bármekkora kis csapatokat várok, de halkan súgom: egy nagyszülős vagy apa-lánya/fia fotózás szuper ötlet! 

Gyerekportré fotózás

Fotó: ZsoltRozgonyi

Próbáld ki az agiszabo- és a zsoltrozgonyi-élményt!

TELJES ÉLMÉNY RÖVIDEN

Ha még nem fotóztunk együtt, kipróbálhatod, milyen hangulatban telnek a fotózások velünk. Előfordulhat, hogy azt érzed, teljes káosz uralkodik, a végén viszont élettel teli, profi fényképeket kapsz majd, akármelyikünkhöz is nevezel be.

 

RÉSZLETEK

Dátumok, helyszínek

November 13.-14. szombat és vasárnap 

November 20-21. szombat és vasárnap 

Helyszín a 2. kerület egyik erdeje. 

Jelentkezés, fizetés

Jelentkezni az alábbi gombra kattintva vagy az oldal alján található űrlapon keresztül tudsz. Itt már kiválaszthatod a neked tetsző napot, idősávot is. Ha kérdésed van, az agi@agiszabo.hu-ra tudsz írni.

A foglalásod az 5 000 Ft-os előleg befizetésével válik véglegessé.

Időjárás, lemondás

Mivel ez egy kinti fotózás, az időjárás akármikor közbeszólhat. Nem ijedünk meg, dörzsöltek vagyunk, megoldás pedig mindig van. Megoldjuk. Ha részetekről jön közbe valami, rugalmasak és jófejek vagyunk, találunk B-tervet. De kérünk, ne élj vissza ezzel.

 

A fotózás után

A fotózás után 2 héten belül küldjük a már kidolgozott képeket (kb. 50-80 kép). Ezek közül választod ki, melyeket kéred digitálisan és nyomtatva. 

 

Amennyiben többen jelentkeztek, van lehetőség sminket kérni a helyszínre, a fotózás előtt készülne. A jelentezési űrlapon tudjátok jelezni az érdeklődéseteket erre. Azzal számoljatok, hogy min. 20-30 perc a smink, amit egy helyben ülve kell tölteni. Mi ehhez biztosítunk 672 réteg pokrócot, viszont apu és a gyerekek idejét addig érdemes megtervezni, hogy ők ne egy helyben, a hidegben várjanak. A smink feláras kiegészítő szolgáltatás.  

Ágiról

Gyerekkorom óta fotózom, most már hosszú évek óta főtevékenységként. Családokat, portrékat, aktokat, szerelmet, maszatos kezeket, babaillatot. Otthon nálatok vagy bármilyen megálmodott helyszínen. Bármi őrültségre vevő vagyok. csak fény legyen, csak nyitottság legyen, tisztelet legyen, barátság legyen, emberek legyenek. Bővebben >>

Zsoltról

A fotózás számomra nem a beállított, stúdiólámpákkal megvilágított tökéletes modellek fényképezését jelenti, hanem az elkapott természetes pillanatok megörökítését.

Legyenek a képek az átlagtól egy kicsit eltérőek, más perspektívából megmutatva azt, amit Te lehet, nem is veszel észre. Ismerkedj meg Zsolttal >>

Elégedettség

Ti mondtátok

“Örülök, hogy rád találtunk :) Sok “fotós” csak direkt, beállított, kamerába nézős képeket készít. A te képeid viszont nem mű képek, tele vannak élettel, valódi emlékek lesznek. Ezeket a képeket boldogan és büszkén tesszük majd ki a falra :)”

“Csupa mosoly, kedvesség és profizmus. Kizárt dolog zavarban lenni előtte. Pontosan azokat a pillanatokat ragadja meg, amiben minden benne van… Rengeteg alázat és szeretet tükröződik a munkáin.”

Jelentkezz most!

Időpontkérés


Az apróbetűs

  • Minden fotózás 20 percig tart (vagy 40, ha azt a csomagot kérted), 10 perces szünetekkel.
  • Szeretettel várunk minden gyerkőcöt, anyukát, apukát, nagyit, kutyust, the more the merrier! 
  • A fotózáson mindenki a saját felelősségére vesz részt, ezt különösen mérlegeljétek, mert a fotózáson gyerekbiztos, de hangulatos tábortűz, balta :D előfordulhat. 
  • A fotózáson forralt borral, teával és harapnivalókkal várunk benneteket, de az előbbiekhez hozzátok kérlek a saját kedvenc bögréiteket biztonsági okokból. 
  • A fotózás előtti napokban mindenkivel személyesen egyeztetünk a jelenlétről, ha kérdéseitek vannak, illetve az időjárás miatt is szükséges lesz előtte egy végső megbeszélés. :)

KÉRLEK, ÉRKEZZETEK PONTOSAN, mert a késés a többi család fotózását nehezíti meg. Késés esetén a fotózást elnyújtani nem tudjuk, ez esetben a ti időtökből kell levonni a késés idejét.

Ha pedig túl korán érkeztek, a gyerekek esetleg nyűgösek lehetnek, mire rátok kerül a sor.

Az árak forintban értendők. 

Ha még volna kérdésetek, nyugodtan csörgess meg a +36 30 394 7274-es számon vagy emailt az agi@agiszabo.hu címre írhatsz!

FIZETÉS

A helyedet 5 000 Ft előleg befizetésével rögzítheted. A fennmaradó összeget  a helyszínen készpénzben vagy Revoluton tudjátok rendezni. A kiegészítő termékek árát azok elkészültekor utalással rendezitek. 

 

A FOTÓZÁS UTÁN

Az elkészült képekből a legjobbakat retusáljuk (kb. 50 db), ezekből ti választjátok ki a nektek tetszőket.

A választásra az ünnepek közelsége miatt 5 napotok lesz, ezen időn felül nem tudjuk garantálni, hogy karácsonyig elkészülnek a fizikai termékek. 

A csomag tartalmazza: a kiválasztott 15-25-30+ fotót  nagy felbontásban és webes megosztásra alkalmas méretben (a galériából lesz letölthető), vízjel nélkül, a nyomtatott képeket és a Foxpost automatába küldést. 

A csomaghoz 15-25-30-nál több képet is választhattok:

+1-10 kép: 3 590 Ft

+11-20 kép: 4 590 Ft

+20-összes kép: 6 890 Ft

A csomagon felüli nyomatok ára 100 Ft/db. (10×15 méretben).

Az elkészült csomag kizárólag Foxpostos csomagküldéssel adom át, kivéve, ha eljöttök érte hozzám a 2. vagy Zsolthoz a 11. kerületbe.