fbpx
agi@agiszabo.hu +36 30 394 7274

LOVE MAMA MINIFOTÓZÁS NAPOK


Laza, szeretettel teli, gyors minifotózás több választható helyszínen és napon.

Babák, mamák, papák, pocakok, nagyik, nagybácsik, mint jöhetnek!

De mi is az az Love Mama? 

Ötödik éve szervezem nagy szeretettel és hatalmas lelkesedéssel a minifotózás napokat, melyet évente kétszer tartunk meg: a hagyomány szerint tavasszal a frissen kizöldült természetben ünnepeljük a babákat, mamákat és tavaly óta a papákat is, ősszel pedig a várost hódítjuk meg.

A Love Mama a tavaszi “kiadás”, mivel a mögötte bújó gondolatnak a lényege az volt eredetileg, hogy készüljenek olyan képek is, melyeken mi anyukák is rajta vagyunk a babákkal, hiszen oly sokszor elmarad ez a hétköznapokban, mert legtöbbször a mi kezünkben van a fényképezőgép.
Viszont az első pár alkalommal a kijelölt napokon az összes égi jelenség előfordult, amit csak el lehet képzelni: égszakadás, szélvihar, hideg. Így néhány évvel ezelőtt picit hátrébb, május végére kezdtem szervezni e napokat, ami nagyon szépen bevált, mert csodálatos meleg, napos idők vannak mindig.

A Love The City ugyanennek a koncepciónak a szeptember eleji verziója, melyet ellentétben a Love Mama zöld, parkos, erdős, fás helyszínével a város kedvenc helyeire szervezem.

Az évek során változott az is, hogy a kezdetben szigorúan baba-mama fotózás volt ez, viszont általában apukák elkísérték a családot a fotózásra és nem volt szívem kihagyni őket sem a buliból, így átváltottunk mini családi fotózásra, ahová szeretettel várok nemcsak apukat és anyukat, de jöhetnek a nagyik, keresztmamik, nagynénik, nagybácsik is!

Mi a különbség a Love Mama és a sima Mini családi fotózás között? 

A Love Mama és a Love The City napokon én mondom meg a választható napokat és azon belül a kezdési időpontokat és az ehhez tartozó helyszíneket.
A családi mini csomagnál közösen határozzuk meg a helyszínt és az időpontot és az sem baj, ha kifutunk az időből, akkor csomagot váltunk, ha úgy érezzük.

 

2020-ban minden picit másként lesz, de ez minket nem tart vissza semmitől, igaz? :)

Ami állandó marad

30 perces fotózás, 15 digitális képpel

Vidám, felszabadult, gyors fotózás minden kötelező elemet mellőzve

Több nap és helyszín közül választhattok

Nagyon kedvezményes árú csomag

Rugalmas szervezés: folyamatos forródrót veletek, most nemcsak az időjárás, de a mit-szabad-mit-nem miatt is fokozottan figyelnünk kell

Ami változik 

Csak egy választható csomag van, de ugyanúgy kérhettek mellé kiegészítőket

Három helyszínünk van, az imádott Gellért-hegy, a Gránit-lépcső, ami egy átmenet a zöld és a városi helyszínek között, de a Római-part kiesése miatt ezzel pótoljuk; és egy új erdei helyszín, melyeket úgy választottam ki, hogy a feloldott korlátozások mellett is vélhetően kevés ember lesz.

Csak hétvégi napokat tudtok választani (emiatt esett ki a Római-part) és csak délelőttöket (amúgy is ezek voltak a népszerűek, így remélem, ennek nagyon örültök).

» LOVE MAMA ANYÁK-NAPI ÉS CSALÁDI MINIFOTÓZÁS  «

DÁTUMOK, HELYSZÍNEK

MÁJUS 23. szombat délelőtt| Gellért-hegy

MÁJUS 24. vasárnap délelőtt  | Gránit-lépcső

JÚNIUS 6. szombat délelőtt | Erdő, az Ördögárok mellett

JÚNIUS 7. vasárnap délelőtt | Erdő, az Ördögárok mellett

*** Az időpont- és helyszínváltoztatás jogát fenntartom, különös tekintettel az esemény kültéri jellegére vonatkozóan! :) ***

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
A szabad helyek erejéig

Jelentkezz most a lap alján! 

  • LOVE MAMA 2020
  • 24 990 Ft
  • 15 digitális fotó
  • Premium Print nyomatok a képekről 10×15 méretben
  • Kis meglepetés
  • További képcsomagok választhatók
  • JELENTKEZEM
 
Siess, mert hamar betelnek a helyek!

JELENTKEZZ MOST A FOTÓZÁSRA!FONTOS TUDNIVALÓK, ALAP INFORMÁCIÓK

– Minden fotózás kb. 30 percig tart.
– Szeretettel várok minden gyerkőcöt, anyukát, apukát, többen is jöhettek! :)
– A fotózáson mindenki a saját felelősségére vesz részt.
– Ez különösen fontos most a járványhelyzetre való tekintettel: én maszkban érkezem, nektek nem szükséges és meg fogjuk tartani a kelló távolságot, kezet nem rázunk, puszit nem adunk.
– Kedvenc játékot, motort, bicajt, sárkányt, bubifújót hozni ér! :)
– A fotózás előtti napokban mindenkivel személyesen egyeztetek a jelenlétről, ha kérdéseitek vannak, illetve az időjárás miatt is szükséges lesz előtte egy végső megbeszélés. :)

ELŐLEG, FIZETÉS, LEMONDÁS

FIZETÉS

A 2020-as helyzetre való tekintettel a korábbi (előleg utalása + készpénzben a fennmaradó összeg) fizetési eljárás annyiban módosul, hogy a teljes összeget utalva kérném szépen a fotózás időpontja előtt legkésőbb 24 órával. Erre azért van szükség, hogy így is vigyázzunk egymásra a készpénzes ügyletek bonyolítására.

Ettől függetlenül kérném szépen, hogy tekintsétek úgy, hogy egy előleg utalásával képletesen, de kifejeztétek a komoly szándékotokat.

LEMONDÁS, HALASZTÁS

Amenyniben betegség, halaszthatatlan ügy miatt lemondjátok a fotózást, ebben az esetben át tudjuk tenni másik időpontra.

Amennyiben meggondoljátok magatokat és a teljes összeg utalása után mégsem jönnétek a fotózásra, a befizetett összeget visszautalom, levonva 5 000 Ft kezelési költséget.

Amennyiben a járványhelyzet miatt kell elhalasztanunk hosszabb időre a fotózást, választhattok, hogy visszautalom nektek a teljes összeget vagy megtartjátok és lesz, amikor lesz, de szeretnétek velem fotózni.

A kiegészítő termékeket a képeket látva, a végleges csomagot összeállítva utalással tudjátok rendezni.

A LOVE MAMA kampányra sajnos semmilyen kupont, kedvezményt nem tudok beszámítani, hiszen a kampány lényege éppen az, hogy a csomag így is nagyon kedvező áron elérhető, éppen azért, ha valakinek időben vagy anyagilag nem fér bele egy teljes családi fotózás.

A FOTÓZÁS UTÁN

Az elkészült képekből a legjobbakat retusálom (kb. 30-50 db), ezekből ti választjátok ki a nektek tetszőket.

A csomag tartalmazza: a kiválasztott 15+ fotót  nagy felbontásban és webes megosztásra alkalmas méretben (a galériából lesz letölthető), vízjel nélkül, az ajándékokat és a meglepetéseket.

A csomaghoz 10-nél több képet is választhattok, melyek egyedi árajánlat alapján választhatók. További kiegészítőket is választhattok: nyomtatott képeket bármely méretben és mennyiségben, keretes képet, fotókönyvet, képtartókat, melyeket a PrémiumPrint oldalon tudtok megtekinteni.

Az elkészült csomag kizárólag Foxpostos csomagküldéssel adom át, kivéve, ha eljöttök érte hozzám a 2. kerületbe.

KÉRLEK, ÉRKEZZETEK PONTOSAN, mert a késés a többi család fotózását nehezíti meg. Késés esetén a fotózást elnyújtani nem tudom, ez esetben a ti időtökből kell levonnom a késés idejét.

Ha pedig túl korán érkeztek, a gyerekek esetleg nyűgösek lehetnek, mire rátok kerül a sor.

Az árak forintban értendők és áfamentes számlát kaptok a csomagról.

Ha még volna kérdések, nyugodtan csörgess meg a +36 30 394 7274-es számon vagy emailt az agi@agiszabo.hu címre írhatsz!