fbpx
agi@agiszabo.hu +36 30 394 7274

Fine Art Pop Up Nap


Első és egyelőre egyedülálló alkalom!

Az AgiSzabo Ovis fotózás éppen nemsokára indul, és arra gondoltam, hogy

– ha nem szeretnéd megvárni, amíg eljutok a ti ovitokba, de nagyon szeretnél a gyerekekről pár modern portrét,

– ha több képet szeretnél, mint amit az ovis fotózás keretében kapnál,

– ha te is rajta lennél néhány képen (amire az ovis fotózáoknál nincs lehetőség),

akkor itt a helyed!

» FINE ART GYEREKPORTRÉ-NAP  «

Oké, de mi az a fine art gyerekportré?

Amikor Gálfi Sacival, az ember oldal szerzőjével A férfi kiállításhoz készítettük az interjúkat és a klassz portrékat, tudtam, hogy ott annak nem lehet vége, annyira izgalmas volt egy ilyenfajta portréfotózás, hogy szerettem volna ebből minél többet.

Így született meg az AgiSzabo ovis fotózás ötlete, ami éppen most, 2020. tavaszán indul.

Viszont szerettem volna azoknak is lehetőséget biztosítani, akiknek az ovijába, iskolájába csak sokára tudnék eljutni, vagy szeretnék ennek a fajta fotózásnak a szépségeit picit lazább körülmények között is megtapasztalni.

Így született meg a Fine Art Fotós nap.

A fotózás ezúttal egy belvárosi műteremben lesz, szürke vagy fekete háttér előtt, természetes fényekkel, de a szokásos ágis hangulatban: semmi feszengés, semmi pózolás. :)

RÉSZLETEK

A fotózás minden gyerkőccel 10-15 percig tart majd.

Egész alakos képek nem készülnek, az arckifejezés, a tekintet fog dominálni, így a ruhaválasztásban is javaslom az egyszínű, egyszerű, minta nélküli felsőket.

Elsősorban 3-12 éves fiúcskákat és lánykákat várok. Ha többen jönnétek, minden gyerekhez külön időpontot kérnék szépen foglalni.

Van lehetőség anya-apa-fia, anya-apa-lánya és testvérportrékra is, amennyiben az időkeretbe beleférünk.

A jelentkezéssel elfogadod azt, hogy az elkészült képeket nyomtatott és online felületeimen referenciaként felhasználom.

DÁTUM, HELYSZÍN

2020. március 8. vasárnap.

UPDATE: Mivel ez első, zárt körű meghirdetésben a helyek 70%-a betelt, én pedig imádnám ezt tovább csinálni, nyitok egy új napot: március 15. vasárnap. 

Az időpontok 9.00-tól 12.00-ig választhatók, összesen (2x) 10 helyet biztosítok.

A helyszín egy belvárosi műterem lesz, ennek pontosítása hamarosan!

JELENTKEZÉS

Itt, az oldal aláján található űrlapon tudsz jelentkezni, a választott idősáv megjelölésével.

A szabad helyeket lehetőség szerint folyamatosan frissítem, így csak a szabad időpontokat látod már, de  választott időpontokat ezer százalékra biztosítani nem tudom, ha egyszerre több jelentkezés érkezik ugyanarra az időpontra, a jelentkezési sorrendet veszem figyelembe. Az időpontodat 1-2 munkanapon belül visszaigazolom!

Több gyerek esetén több időpontot kérnék szépen választani. Ha a tesó(k)ról csak 1-1 képet szeretnél, arra csak közös képek formájában van lehetőség, ugyanígy felnőtt portrék készítésére most nincs lehetőség. (De ha jelzitek, szervezek egy felnőtt-napot is;))

Jelentkezz most a lap alján! (De előtte kérlek olvasd el a Fontos tudnivalók részt!)

  • Fine Art Gyerekportrék
  • 11 990 Ft
  • 10-15 perces fotózás
  • 3-5 digitális fotó
  • További digitális képek választhatók
  • Opcionális kérhetők kis- és nagyméretű nyomtatott és keretezett képek.
  • JELENTKEZEM
Siess, mert hamar betelnek a helyek!

JELENTKEZZ MOST A FOTÓZÁSRA!


FONTOS TUDNIVALÓK, ALAP INFORMÁCIÓK

– Minden fotózás kb. 10-15 percig tart, 5 perces szünetekkel a fotózások között.

– Elsősorban 3-12 éves gyerekeket várok a fotózásra. 

– Kérlek, a fotózásra 10 perccel az időpontotok előtt érkezzetek, mert könnyen feltorlódhat a váróteremben a sor, ami nektem sem, a gyerekeknek sem jó.

– Késés esetén a ti időtökből vonjuk le a perceket, a fotózás hosszabbítására nincs lehetőség.

– A jelentkezéstek után küldöm a visszaigazolást, a pontos árajánlatot, szerződést.

– A fotózáson mindenki a saját felelősségére vesz részt.

– A fotózásra való jelentkezéssel elfogadjátok, hogy a gyerekeről készült képeket nyomtatott és online felületeimet felhasználom. Ettől csak kivételes esetben, írásos kérésre tudok eltekinteni.

– A fotózás előtti napokban mindenkivel személyesen egyeztetek a jelenlétről, ha kérdéseitek vannak.

ELŐLEG, FIZETÉS, LEMONDÁS

A jelentkezésteket egy 5 000 Ft-os előleg átutalásával tudjátok fixálni. Amennyiben a fotózás előtt 3 nappal nem érkezik be az előleg, úgy a helyet tovább tartani sajnos nem tudom, a várólistásoknak fogom átadni a helyet.

Ha betegség miatt nem tudtok résztvenni a fotózáson, akkor sajnos pótolni ezt most nem tudjuk, az előleget ilyen esetben visszautalom. (Most mondanám, hogy orvosi igazolást kérek majd szépen, de jófej vagyok, el fogom hinni, hogy nem direkt mondtátok le a fotózás előtte nap.)

Ha az időpont előtt egy héten belül mondjátok le a helyeteket, ezen belül visszautalni az előleget nem tudom, amennyiben utazás, családi program, rokonlátogatás lépett közbe.

A fotózás fennmaradó díja (6 990 Ft) a helyszínen készpénzben fizetendő! Ha a képeket látva a 3-5 képnél többet szeretnétek rendelni vagy bármilyen kiegészítő terméket: további nyomtatott képeket, fa képtartót, fa játékkamerát, stb., az ebből keletkező többletköltséget a képek átadásakor tudjuk rendezni.

A FINE ART GYEREKPORTRÉ NAPRA sajnos semmilyen kupont, kedvezményt nem tudok beszámítani, hiszen a kampány lényege éppen az, hogy a csomag így is nagyon kedvező áron elérhető.

A FOTÓZÁS UTÁN

– Az elkészült képekből a legjobbakat retusálom (kb. 10-20 db), ezekből ti választjátok ki a nektek tetszőket.

– A képek elkészülési ideje 2-3 hét.

– A szerződés tartalmazza, hogy miután megkaptátok a képeket, 10 nap áll a rendeléskezésetekre leválogatni a képeket, ezen felül késedelmi díjat számítok fel.(Sajnos muszáj ezt muszáj idén is nagyon hangsúlyosan kiemelnem, mert a Love Mama és a Love The City fotózásokon is rendszeresen előfordul, hogy több hónap, fél év után tudom csak átadni a képeket, lezári a fotózást.)

– A csomag tartalmazza: a kiválasztott 3-5+ fotót  nagy felbontásban és webes megosztásra alkalmas méretben (a galériából lesz letölthető), vízjel nélkül.

– A csomaghoz 5-nél több képet is választhattok, ezt megbeszéljük utána. További kiegészítőket is választhattok: nyomtatott képeket bármely méretben és mennyiségben, keretes képet, fotókönyvet, képtartókat, melyeket a PrémiumPrint oldalon tudtok megtekinteni.

Az elkészült csomag kizárólag Foxpostos csomagküldéssel adom át, kivéve, ha eljöttök érte hozzám a 7. kerületbe.

KÉRLEK, ÉRKEZZETEK PONTOSAN, mert a késés a többi család fotózását nehezíti meg. Késés esetén a fotózást elnyújtani nem tudom, ez esetben a ti időtökből kell levonnom a késés idejét.

Ha pedig túl korán érkeztek, a gyerekek esetleg nyűgösek lehetnek, mire rátok kerül a sor.

Az árak forintban értendők és áfamentes számlát kaptok a csomagról.

Ha még volna kérdések, nyugodtan csörgess meg a +36 30 394 7274-es számon vagy emailt az agi@agiszabo.hu címre írhatsz!