fbpx
agi@agiszabo.hu +36 30 394 7274

PICI AND THE CITY | #citylove


#citylove kollekció


Minden alkalommal, amikor Jankával dolgozunk együtt, legyen az egy #koptassbudapest kampány vagy a szokásos kollékciók fotózása, mindig valami csoda történik. Emlékszem, az első közös munkánk idejében még erősen depressziós voltam, foglalmam sem volt, hogyan fogok felkelni, hogy megjelenjek a Simpla Kertben reggel 9-re. Aztán beszippantott a munka, a babák, a színek, az élmény, eszembe nem jutott az a mély szomorúág, ami akkoriban körbelengett, a közös munka, a kicsik jelenléte, a flow picit félretolta azokat a fekete fellegeket. És onnantól mindig minden egy picit jobb lett.

Ezen a fotózáson, aminek a képeit itt látjátok, lelkileg ugyan jól voltam, viszont nyár végétől gyakorlatilag januárig elég komoly problémák voltak a nyakammal és ha ez még nem lett volna elég, még egy kis extra löketként “be is csípődött” a nyakam-vállam aznap reggelre. Visszatekintve nagyon mókás, sőt, azt hiszem, még közben is kuncogtunk a nyomorúságomon, fájdalomcsillapítókkal, tape-pel és 3 óránkénti Voltaren kenéssel csináltuk végig a napot. De ha csoda van, akkor csoda van, akkor nincs az a fájdalom, ami el tudná nyomni azt, ami ilyenkor történik.

És azt kívánom mindenkinek, hogy engedje meg magának, hogy megtalálja azt a dolgot, ami még ha csak 1-2 napra, de kijjebb húzza a depresszióból, ami minden testi és lelki fájdalmat csillapít, ami olyan, mint egy kis hangulatjavító szer, csak éppen ha találsz egy ilyen tevékenységet magadnak, megtanulhatod, hogy az öröm, az életszeretet, a flow benned van és nem kell hozzá semmilyen szer, sőt. Azt kívánom nektek, kik érdemesnek találjátok a munkámat arra, hogy egy kis időt töltsetek vele, hogy érezzétek meg először, aztán még nagyon sokszor, milyen az a HIGH érzés (gondolom, ilyen lehet, amikor valami boldogság-drog hatása alatt vagy de ez nekem nem volt meg, de ilyen az is, amikor frissszerelmes vagy és csak kuncogsz egész nap), amihez semmi külső hatás nem kell, mert a legeslegmélyebbről, a szíved közepéről jön. Sokszor csak úgy, a semmiből tör elő, néha jóga vagy testmozgás után lephet meg, néha csak álmodsz egy jót. De nem kell hozzá semmi és senki más, csak TE. Én olyan szerencsés vagyok, hogy egyre többször élem meg ezt, valami elképesztő érzés, olyan, mintha egy nagy csillámpónis felhő közepén ülnék és csak mosolygok, sőt, vigyorgok a világra. Megküzdöttem érte, hogy tudjak így élni, érezni, és tele van csordultig a szívem hálával, hogy eljuthattam idáig.

 A csapat


Ruhák, kollekció: pici and the city (ezt a kollekciót már nem találjátok meg, de irány a webshop a legfrissebb öltözékekért.

Styling, szervezés: Atelier Terray

A fotózás előtt és után a  the pici space-ben  készülődtünk, ahol nemcsak a pici and the city aktuális kollecióját nézhetitek és váráolhatjátok meg, hanem izgi workshopokat is találtok rendszeresen.

 


Recent Portfolios