fbpx
agi@agiszabo.hu +36 30 394 7274

Családi fotózás | Margitsziget


… a huncutság egy hajtincsben, a végtelen szeretet egy ölelésben, a szabadság a szemedben …


Amikor Katáék először időpontot kértek hozzám 2017-ben, már éppen lemondtunk arról, hogy nyár lévén és az ő rövid Magyarországi látogatásuk során tudunk közös metszetet találni időben, mikor egy elejtett félmondatból drült ki, hogy nemhogy össze fog jönni a fotózás, de az egyik kedvenc helyemen, a Folly arborétumban a Balatonnál, ugyanis a kinézett időpontokon mindketten ott pihentünk, ráadásul szomszédos településeken. Hiába, egy jó fotózásra még a nyaralás alatt is képes vagyok  elcsábulni.

Következő éven mikor megkerestek, Kata viccesen ezt kérdezte? “Ági, mikor nyaraltok az idén? Mert akkor jönnénk Magyarországra!”
(Hozzátenném, ennél szebb bókot egy fotós nem nagyon kaphat, díjak és elismerések ide vagy oda….) Végül 2018-ban Budapesten találkoztunk, persze így is becsúszó szereléssel, éppen két nyaralás és vidéki út között.

Bár olyan “elcsépelt” helyszíneken, mint a Margitsziget, csak végső esetben fotózom, de ezek a képek bizonyítják, hogy bárhol is vagyunk, a ti és az én energiáimból, figyelmemből olyan történetek elmesélése jöhet létre, ami kiérdemelné a külföldi szakmai körökban csak “emotional storytelling”-ként emlegetett címkét.

Szeretnél te is egy ilyen fotózást?Recent Portfolios