Oldal kiválasztása

Barbaráékat fotóztam már 2 évvel ezelőtt, nagyon örültem, hogy ismét találkozhattam velük, mert külföldön élnek, így mindig nagy megtiszteltetés, hogy a szűkre szakott honi látogatási idő alatt a családjaim szánnak rám időt. <3 

Ez a nyár arról szólt, hogy folyamatos újratervezésben voltam: legtöbbször az időjárás vagy szerencsére legtöbbször csak enyhe, múló, de a legrosszabbkor felbukkanó betegségek nehezítették a szervezést, alig-alig volt olyan család, akit az eredeti időpontjában fotóztam volna az elmúlt hetekben, Barbarát és Matyit is kétszer vagy háromszor szerveztük újra. 

A fotózás kezdetét még így is esőben indítottuk, de aki mer az nyer: az eső elvonult, helyette kaptunk  a fotósok számára kényelmes, könnyed és izgalmas felhős eget. 

Egy szívfájdalmam volt csak: a fotózásra a kutyusuk nem tudott sajnos eljönni, de azt hiszem, a cukiságmérőt így is majdhogynem kiakasztottuk :) 

Drága kis Matyi otthon a képeket nézegtve folyton kérdezgette, hogy hol van Ági, miért nincs rajta egy képen sem <3 











Ha te is szeretnél ilyen fotókat magatokról, gyere az őszi Love The City napokra vagy bármikor máskor: jelentkezés a minifotózás-napokra itt vagy bármikorra  itt